• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

ne zaman açıklancak kızlar tayınler

buyuk bır ihtimalle 2 hafta sonra acıklanacakmıs.esıme bende hergun soruyorum nereye gıderız nezaman acıklanır adam bıktı artık:roflol::roflol: of ya bızım ilk tayınımız olacak bu yani acemıyımkafamçokkarıştıhayırlı bır yer cıkar insallah.

günaydınlar....Hoşbulduk kızlar.. Ben ıStanbulda görev yapıyorum. Şar için ipka verdik. ıNşallah kabul olur. Herkesin hakkında hayırlısı ne ise ol olsun...
Sizler nerelerdesiniz. mirmirmirmir

merhaba devrem nasılsın pınar ben siirte görev yapıyorum canım birim çevikçiyim sen hangi ildesin bende daha önce istanbuldaydım eminönü ilçe emniyetteydim şarka gelirsen bekleriz:):asigim:

günaydınlar....Hoşbulduk kızlar.. Ben ıStanbulda görev yapıyorum. Şar için ipka verdik. ıNşallah kabul olur. Herkesin hakkında hayırlısı ne ise ol olsun...
Sizler nerelerdesiniz. mirmirmirmir

ben mardindeyim canım,hakkında hayırlısı olsun seninde

Son düzenleme:
Merhabalar güzel polis eşleri..Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniiiz..a.s.Tayinciler inşallah gönlünüzdeki yerlere gidersiniz.Biz şu an doğu görevindeyiz Erzurum'da.Soğuğu haricinde memnunuz..

cumanız mubarek olsun..
tum dualarınız kabul olsun :Saruboceq:

dishem uzun zamandır görüşemedik nasılsın canım

evet canım kısa bır sure yoktum..:delphin:
dondum ama bır aya kalmaz yıen gıdıcem tayıncıyız yaa..kaydirigubbakcemile2
ıyıyım sen nasılsın?:1rolleyes:

evet canım kısa bır sure yoktum..:delphin:
dondum ama bır aya kalmaz yıen gıdıcem tayıncıyız yaa..kaydirigubbakcemile2
ıyıyım sen nasılsın?:1rolleyes:

bende iyiyim canım benim düğün telaşım başladı benimde öle uğraşıom :asigim: :asigim:

ngs ablam günayydınnnnnnnnnn Şeniz

Selam kızlar uzun aradan sonra bende geldim.

Diyarbakır'a geleceklere şimdiden hoşgeldiniz ;)

Bizde tayin zamanını bekliyoruz ama lojman kuraları için yer değişikliği için değil.

Bu arada geçen sene 2 haziranda açıklanmış.

Back