• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

Günaydınnnnnnnnnn buyrun sabah çaylarınız........opuyorumnanaktan

Ayvalık'tan Sevgilerrrr....Şeniz

yanında ıkram olmadan yanlız cay mı ıcıcez yanı..:dilcikar:
ben yanında aperatıf bırseyler alıyım mumkunse..sengözlerimebaksanab
delikafadulden

bence yarın belli olur artık sınava gireceklerin psikolojisi bozulmasın diye cuma açıklanmadı bence...

öyle canım yaa ama taşınmak çok zor başladınız mı toplanmaya..

öyle canım yaa ama taşınmak çok zor başladınız mı toplanmaya..

ewet tasınmakta cok zor cocuk yoksa okadar mesele deqilde birde cocuk olunca daha zor oluyor daha toplanmadım ama kıslıklarımızı vede suanlık kullanmadıklarımız kolilere koydum daha temizlik yapamadım cnm yatak odası falan büyük esyaları daha erken yaa cnm birde sorun var biz batıdan doquya yani sarka qelmistik orda buraya tayinler acıklanınca tasınmıstık burda yani doqudan qec qönderiyorlarmıs tayinler acıklanınca 1 ay sonra qönderiyorlarmıs oyüzden tam toplamayı düsünmüyorum biraz bekleyeyim sizdemi tayincisiniz cnm

canım şimdi senin çocuk var mı anlayamadım ben..
biz de tayinciyiz canım yani şöyle bi durum var martta atandım ben adıyamana ingilizce öğretmeni olarak nisanda doğum yaptım eşim de eş durumundan tayin istedi adıyamana bizimkide yarın belli olacak inşallah...bizim kesin gibi olduğu için ben toplandım en azından eşimin olmasa bile tayini(Allah korusun) ben gitmek zorundayım gardrop toplandı tamamen tuvalet masasında kozmetikler kaldı kütüphanem kanepelerin altları toplandı halılar yıkamaya verildi geldi paketlendi vestiyer toplandı sadece tablolar ve mutfak kaldı çok şükür ama ev darmadağın biz yarın 7:15 uçağıyla gidiyoruz adıyamana benim doğum izni bitti başlama yapıp rapor alacağım tekrar bir de ev bakacağız istanbula dönünce de eşim ilişiğini keser eşyaları yükler gideriz off anlatırken bile yoruldum...

canım şimdi senin çocuk var mı anlayamadım ben..
biz de tayinciyiz canım yani şöyle bi durum var martta atandım ben adıyamana ingilizce öğretmeni olarak nisanda doğum yaptım eşim de eş durumundan tayin istedi adıyamana bizimkide yarın belli olacak inşallah...bizim kesin gibi olduğu için ben toplandım en azından eşimin olmasa bile tayini(Allah korusun) ben gitmek zorundayım gardrop toplandı tamamen tuvalet masasında kozmetikler kaldı kütüphanem kanepelerin altları toplandı halılar yıkamaya verildi geldi paketlendi vestiyer toplandı sadece tablolar ve mutfak kaldı çok şükür ama ev darmadağın biz yarın 7:15 uçağıyla gidiyoruz adıyamana benim doğum izni bitti başlama yapıp rapor alacağım tekrar bir de ev bakacağız istanbula dönünce de eşim ilişiğini keser eşyaları yükler gideriz off anlatırken bile yoruldum...

haklısın cnm atltırken bile yoruluyor cnm benim 2 kızım var o anlamda dedim kızlarımın biri 4yasında biri 8,5 aylık cok zor olacak bizimkide kesin zaten burdan qec qönderecekleri için büyük işlerimi daha yapmadaım haftaya falan yaparım allah herkese yardım etsin AMİNNNNN :Saruboceq: insalalh esin qider senin için de cok zor olur cnm hersey yarın belli olur

ay inşallah canım yaa Allah hepimizin yardımcısı olsun benim işim daha zor 2 aylık bi bebeğim var...

ay inşallah canım yaa Allah hepimizin yardımcısı olsun benim işim daha zor 2 aylık bi bebeğim var...

ewt cnm ALLAH herkesse kolaylık versin aAMİN cnm seninki daha küçük o kadar zararı olmaz neden dersen büyüdükce hareketleniyor durmak istemiyor yürümek istiyor birde dilşlerimiz var herseyin hayıllsı olsun bunlarda qecer artık tayinler belli olsun ev bulunur tasınılır sonrada rahatlarız insallah

haklısın canım emzirip altını alıp yatırınca rahat olur inşallah hadi hayırlısı...

GÜNAYDINLARRRRopuyorumnanaktan

Hanımlar..hepinize hakkınızda hayırlısını versin....neresi hayırlı olacaksa oralar çıksın:Saruboceq:
Kolay gelsin...

Sevgiyle kalın:1hug:

Back