alıyım bir bardak cayınızı qünaydın delikafadulden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bence yarın belli olur artık sınava gireceklerin psikolojisi bozulmasın diye cuma açıklanmadı bence...
öyle canım yaa ama taşınmak çok zor başladınız mı toplanmaya..
canım şimdi senin çocuk var mı anlayamadım ben..
biz de tayinciyiz canım yani şöyle bi durum var martta atandım ben adıyamana ingilizce öğretmeni olarak nisanda doğum yaptım eşim de eş durumundan tayin istedi adıyamana bizimkide yarın belli olacak inşallah...bizim kesin gibi olduğu için ben toplandım en azından eşimin olmasa bile tayini(Allah korusun) ben gitmek zorundayım gardrop toplandı tamamen tuvalet masasında kozmetikler kaldı kütüphanem kanepelerin altları toplandı halılar yıkamaya verildi geldi paketlendi vestiyer toplandı sadece tablolar ve mutfak kaldı çok şükür ama ev darmadağın biz yarın 7:15 uçağıyla gidiyoruz adıyamana benim doğum izni bitti başlama yapıp rapor alacağım tekrar bir de ev bakacağız istanbula dönünce de eşim ilişiğini keser eşyaları yükler gideriz off anlatırken bile yoruldum...
ay inşallah canım yaa Allah hepimizin yardımcısı olsun benim işim daha zor 2 aylık bi bebeğim var...