• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

canım benim çok teşekkür ederimm bizde güvenlik açısından lojman olsun dedik sonra ama bingöldeki lojmanlar doluymuş yeni yapılanlarda eylülde tamamlancakmış henüz belli değil yani şimdiki derdimizde mobilya yatak odası ve 2 çekyat almayı düşünüyoruzda nerden alsak karar veremedik :delphin: senide allah kavuştursun buarada :asigim:

tesekkür ederim fıstıgım tayını cıkan bıryle anlassın nısanlın bız oyle yaptık tepehome ve kelebek mobılya tasınma acısından cok rahat kucuk parcalara ayrılyo montajınıda kendılerı yapıyolar gıttıgın yerde subelerı olursa sıradan mobılyacılarda montaj yapabılıyo bız sureklı taasındıgımız ıcın annem oyle yapmıstı kullanıslı ve sık oluyo hem esayalarda saha az yıpranıyo genellikle ınsanlarda ben tasınıcam sureklı uygun seyler olsn zıhnıyetı var ama saglam oldugu zaaman daha cok rahat edersın esyaları yenıleme derdın cok olmaz bizim aldıgımız lojmanda anlastıgımız kısı beyaz esyalar dısında herseyı bırakıcak bız sadece baza ve yatagı degıstırıcez beya esyalarıda oradan alıcaz sonra donuste bırakıcaz gıttıgımız yerden yenıden alıcaz aılelerımızde oyle daha ıyı olacagıını dusunuyo naklıye derdım olmasın dıyosan bongolden al esyalarını

bu arada bitterim dolabıını falan al 2sne degıl 2hafta bıle onemlı bence biz ogrenci evıne bıle dolap almıstık dıge turlu hem dagınık oluyo hemde gıysılerın mahvoluyo oturma grubu daha ıyı olur mts haklı

uzun bır aradan sonra selam herkeze :kahve:
bu yıl tayın bekleyen var mı aranızda?

GÜnaydıınn :kahve:
uzun bır aradan sonra selam herkeze :kahve:
bu yıl tayın bekleyen var mı aranızda?

kaydirigubbakcemile5
Benim sözlüm bu yıl şarka gitmemek için dilekçe verdi. Aslında tayin olursa düğün tarihi belli olacaktı.
Ama o istanbulda kalmayı planlıyo bi süre daha :1no2:
Dilekçe verince kesin iptal olurmu ya inşallah olmazda bian önce kurtuluruz.
ıstanbul daha kötü bence benneyaptımki

bizim yer belli adıyaman ama eşimin eş durumundan çıkmasını bekliyoruz 3-5 güne dediler ama bakalım ne zamana...

biz varız canım doguya tayinciyiz bu sene insallah.hayırlısıyla.kaydirigubbakcemile4

bızde dogudan donuyoruz hayırlısıyla:Saruboceq:/COLOR]

GÜnaydıınn :kahve:

kaydirigubbakcemile5
Benim sözlüm bu yıl şarka gitmemek için dilekçe verdi. Aslında tayin olursa düğün tarihi belli olacaktı.
Ama o istanbulda kalmayı planlıyo bi süre daha :1no2:
Dilekçe verince kesin iptal olurmu ya inşallah olmazda bian önce kurtuluruz.
İstanbul daha kötü bence benneyaptımki

bellı olmaz canım belkı ıpkası kabul edılmez..
hakkınızda hayırlısı ne ıse o olsun:Saruboceq:

bizim yer belli adıyaman ama eşimin eş durumundan çıkmasını bekliyoruz 3-5 güne dediler ama bakalım ne zamana...

sımdıden kolay gelsın ozaman sanakaydirigubbakcemile5

senı burda gormek ne gusel..:asigim:
hosgeldın basımızın tacı:1hug:

Canım,bundan sonra buralardayım inşallaha.s
Hoşbulduk....
Fındığı da öptümŞeniz

Tayincilerede,kendileri için hayırlı olacak yerlere gitmelerini dilerim...herkesin istediği yerler olur inşallah:Saruboceq:

Canım,bundan sonra buralardayım inşallaha.s
Hoşbulduk....
Fındığı da öptümŞeniz

Tayincilerede,kendileri için hayırlı olacak yerlere gitmelerini dilerim...herkesin istediği yerler olur inşallah:Saruboceq:

ee sukur kavusturana ozaman..:1hug:
bızde senı optuk en kocamanındanŞeniz

]

bellı olmaz canım belkı ıpkası kabul edılmez..
hakkınızda hayırlısı ne ıse o olsun:Saruboceq:

]

Kabul olmaz inş.Ama hayırlısı olsun tabiki iikimiz içinde

bır ben var ıcımde..benden iceri..benden öte..benden ziyade..:delphin:
yeterlı mıdelikafadulden
kaydirigubbakcemile3 süpermiş.kaydirigubbakcemile3
Sizin içinde hayırlısı olsun.:Saruboceq:

Kabul olmaz inş.Ama hayırlısı olsun tabiki iikimiz içinde

kaydirigubbakcemile3 süpermiş.kaydirigubbakcemile3
Sizin içinde hayırlısı olsun.:Saruboceq:

amın cumlemız ıcın canım:Saruboceq:
super demıdelikafadulden

merhabalar. Bende bir Polisim. AYnı zamanda Polis eşiyim. Bizi bir biz anlarız. Herkese sevgiler..a.s.

Yetmezzz!!!sırnaşık şey
şafak kaç?az kaldı...sabır...sabır....

Pentagram hga.s.

Herkese SevgilerrrrrŞeniz

saymıyorum artık..:delphin:
nasılsa ucuna kadar geldık dıe..kaydirigubbakcemile3
offf bır acıklansamirmirmirmir

Back