- 14 Temmuz 2008
- 1.753
- 280
- 163
- 40
canım benim çok teşekkür ederimm bizde güvenlik açısından lojman olsun dedik sonra ama bingöldeki lojmanlar doluymuş yeni yapılanlarda eylülde tamamlancakmış henüz belli değil yani şimdiki derdimizde mobilya yatak odası ve 2 çekyat almayı düşünüyoruzda nerden alsak karar veremedik senide allah kavuştursun buarada :asigim:
tesekkür ederim fıstıgım tayını cıkan bıryle anlassın nısanlın bız oyle yaptık tepehome ve kelebek mobılya tasınma acısından cok rahat kucuk parcalara ayrılyo montajınıda kendılerı yapıyolar gıttıgın yerde subelerı olursa sıradan mobılyacılarda montaj yapabılıyo bız sureklı taasındıgımız ıcın annem oyle yapmıstı kullanıslı ve sık oluyo hem esayalarda saha az yıpranıyo genellikle ınsanlarda ben tasınıcam sureklı uygun seyler olsn zıhnıyetı var ama saglam oldugu zaaman daha cok rahat edersın esyaları yenıleme derdın cok olmaz bizim aldıgımız lojmanda anlastıgımız kısı beyaz esyalar dısında herseyı bırakıcak bız sadece baza ve yatagı degıstırıcez beya esyalarıda oradan alıcaz sonra donuste bırakıcaz gıttıgımız yerden yenıden alıcaz aılelerımızde oyle daha ıyı olacagıını dusunuyo naklıye derdım olmasın dıyosan bongolden al esyalarını