• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

RABBıM TÜM TEŞKıLATIMIZI KAZALARDAN BELALARDAN KORUSUN ŞEHıDıMıZıN RUHU ŞAD OLSUN
Rabbim sevenlerine sabır versin ...ÜZÜNTÜMÜZ ANLATILMAZ KELıMELER TÜKENDı

Allah eşlerimizi zalimden, düşmandan, vatanımızda gözü olan tüm hainlerden muhafaza eylesin.dualarımız hep onlarla..Bugün eşim görevli. gözüm kulağım haberlerde. hayırlısıyla bi gelse akşam, şöyle bi ohh çekicem..:çok üzgünüm:

Allah eşlerimizi zalimden, düşmandan, vatanımızda gözü olan tüm hainlerden muhafaza eylesin.dualarımız hep onlarla..Bugün eşim görevli. gözüm kulağım haberlerde. hayırlısıyla bi gelse akşam, şöyle bi ohh çekicem..:çok üzgünüm:

AMİNNNNNNNNNNNNNNNNN CANIM.ALLAHIM HEPSINI KORUSUN.:Saruboceq:ÜZME KENDINI.Şeniz

nıye kimse gelmiyor artık buraya.:1no2:nerdesınız guzel polis esleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

günaydıınnn
kızlar lojman hakkında bilgi veririmisiniz olumsuz tarafları varmıdır bizde düşünmeye başladık artık lojmandamı otursak normal ev mi tutsak die

canım lojmandedikodusu bol ama cok rahattır genellıkle kucuktur ama kullanıslıdır.doguda sıvıllerın ıcınde oturmak yanı normal ı evde zor olabılır cunku esın gece calısıyor sonra 36saat falan eve gelmedıklerı olabılıyo bence lojman alabılrsenız daha rahat olursun.mesafenı koruduktan sonra gerısı kolay.olumlu yanı daha coktur lojmanın dedıgım gıbı tek olumsuzlugu yuksek dozajda dedıkodu olması =D bende nişanlıyıım nişanlım hakkaride görev yapıyo özel harekatcı bız lojmanda oturcaz allah kısmet ederse esya goturmyecegız oraya bızım aılelerımızde polıs oldugu ıcın tasınma zorlugunu ıyı bılıyoruz onun ıcınde orda bıseyler ayarladık.genellıkle sark gorevındekı esyaları bırbırıne devrederek gıdıyo oyle bı sansın varsa dusunun bız daha avantajlı olacagımızı dusunerek bu kararı aldık allah yardımcınız olsun

evet yabende .hıc lojmanda kalmadım ama doguda lojman cıkarsa orda kalıcaz.lojman hakkında bilgi verırsenız sevınırım.[/QUOT
dogdugum gunden berı lojmanda yasamıs bırı olaraktan aydınlatayım canım lojman guzeldır ama esyan coksa sıgamayabılırsın 2+1 cunku genellıkle 80m2 oluyorlar cogu bırbırının aynı zaten doguda lojmanda kalmak en ıyısıdır esınınde aklı sende kalmaz.sende rahat olrsun mesafelı davranırsan hıc sorun cıkmaz

selam arkadaşlar nerde bu polis eşleri nerde bu millet ya toplanın arkadaşlar dağıldınız

selam kızlar adıuamana atandım ben öğretmen olarak eşimde eş durumundan tayin istedi yani daha tayin yerleri açıklanmadan bizim gideceğimiz yer belli bakalım çocukla taşınmak da zor olacak ama Allah bir yol koymuştur inşallah...

hayırlı olsun mts inşallahhersey gonlunce olur.bıttercım senın lojman hakkında sorularn olmustu ben bıldıgım seylerı soyledım umarım faydalı olabılmısımdır bu arada allah kavustursun

hayırlı olsun mts inşallahhersey gonlunce olur.bıttercım senın lojman hakkında sorularn olmustu ben bıldıgım seylerı soyledım umarım faydalı olabılmısımdır bu arada allah kavustursun

canım benim çok teşekkür ederimm bizde güvenlik açısından lojman olsun dedik sonra ama bingöldeki lojmanlar doluymuş yeni yapılanlarda eylülde tamamlancakmış henüz belli değil yani şimdiki derdimizde mobilya yatak odası ve 2 çekyat almayı düşünüyoruzda nerden alsak karar veremedik :delphin: senide allah kavuştursun buarada :asigim:

bittercim saol canım evet çok iyi bebeiş maşallah alışmaya çalışıyo işte hayata, yaşamaya bitanem benim...

canım biz mobilyalarımızı bellonadan almıştık gayet memnunum tavsiye ederim canım...

canım bende diyorumki yatak odası olarak sadece yatak alsak taşınırken falan dolap sorun olurmu 2 sene sonra bingöl bittikten sonra alırız diyorum

canım bana kalırsa al derim yatak odanı sonuçta yeni evli olacaksın istemezmisin yatak odası takımın olsun bak ben de fazla eşya almadım sadece koltuk takımı ve yatak odası takımı öyle gümüşlük konsol masa falan yok gümüşlük ve konsol bana saçma geliyo zaten masayıda yemeğe misafire çağıracak kadar çok tanıdığımız olmayacağı için aldık sonuçta tayincisin ve çalışan birisin bize gereksiz geldi sadece mutfağımda eşimle bana yetecek masamız var...

yani tamam tayinciyiz taşınıyoruz ama biz de insanız içimizde kalmöasın hiçbişey hem 2 yıl sonra diyosun ömürden ömür geçiyo boşver al bence yatak odanı tamtakım...

dimi canım yaaaaa 2 senede az değil sonuçta o kadar beyaz eşya falan taşıncak bi dolapmı taşınmıcak bende gümüşlük vitrin falan almıcam zaten oturma grubu yada 2 tane kanepe alırım bide yatak odası tamam

tamam canımm oturma grubu alcaaaaaammmmmmmmmmm hihoyyyt olmuşken tam olsun hepsi
bebişin ismi ne bu arada merak ettim teyzesi olaraktan

hehe bak ikna ettim seni biz de şimdi adıyamana giderken 2 tane daha çekyat alacaz artık çocuk var annemler sık sık gelir yatacak yer lazım..

selen teyzesi..

Back