Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah eşlerimizi zalimden, düşmandan, vatanımızda gözü olan tüm hainlerden muhafaza eylesin.dualarımız hep onlarla..Bugün eşim görevli. gözüm kulağım haberlerde. hayırlısıyla bi gelse akşam, şöyle bi ohh çekicem..:çok üzgünüm:
günaydıınnn
kızlar lojman hakkında bilgi veririmisiniz olumsuz tarafları varmıdır bizde düşünmeye başladık artık lojmandamı otursak normal ev mi tutsak die
evet yabende .hıc lojmanda kalmadım ama doguda lojman cıkarsa orda kalıcaz.lojman hakkında bilgi verırsenız sevınırım.[/QUOT
dogdugum gunden berı lojmanda yasamıs bırı olaraktan aydınlatayım canım lojman guzeldır ama esyan coksa sıgamayabılırsın 2+1 cunku genellıkle 80m2 oluyorlar cogu bırbırının aynı zaten doguda lojmanda kalmak en ıyısıdır esınınde aklı sende kalmaz.sende rahat olrsun mesafelı davranırsan hıc sorun cıkmaz
hayırlı olsun mts inşallahhersey gonlunce olur.bıttercım senın lojman hakkında sorularn olmustu ben bıldıgım seylerı soyledım umarım faydalı olabılmısımdır bu arada allah kavustursun