Biz öğretmenler,kötü insanlar değiliz...Ama çok yoruyorlar..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya saygısızlık şöyle dursun, gecenin bi vakti ben adama/kadına mesaj atmaya korkarım. Belki sevgilisiyle konuşuyor? Belki sexting yapıyor? Yanlışlıkla bişeyler atsa iyi mi?

Ya saygısızlık şöyle dursun, gecenin bi vakti ben adama/kadına mesaj atmaya korkarım. Belki sevgilisiyle konuşuyor? Belki sexting yapıyor? Yanlışlıkla bişeyler atsa iyi mi?
Yani insan gece 2 de kimle konuşur. Elbet özel biri, ya da acil bişey ne bileyim.
Velim yazarsa cevap vereyim diye beklemiyordu herhalde

Konunuzu tam okumadım ama çocuğum koşmasın diyene çocuğunuza söyleyin koşmamasını diyebilirsiniz mesela. Herkesin çocuğu çok kıymetli ama biz de öğretmenler olarak çok değerli ve kıymetliyiz. İşimizi de en iyi ve doğru şekilde yapıyoruz, mesleğimizden olmayan kişikerin tavsiyelerine ihtiyacımız yok biz zaten bunun okulunu okuduk, yani sizi anlamayan ve odak noktası sizinle aynı yöne bakmayan velilere bir şey anlatmaya çalışmayın. Cimeri de takmayın çünkü kendinizden eminseniz cimer gelse nolur gitse nolur. Buyursun gelsinler, görevlerini yapıp giderler bir çayınızı içerler.

Siz sınırlarınızı iyi çizememişsiniz. Her söyleneni ciddiye alıp kafanıza takarsanız herkes her şeyi söyler. Bu arada mesajlara cevap vermek gibi bir zorunluluğunuz yok. Önemli bi konusı olan okula gelsin görüşsün. Bunu da söyleyin velilere. Çok mesaj geldiği için dönemediğinizi söyleyin. Bi süre sonra yazmamaya başlarlar. Mesafe candır.

Kızımın okuluna gittiğimde kadın öğretmen, hamile, 100 tane çocuğun içinde teneffüste, bi ona yapma bi buna yapma diye çırpınıyor. Biri gelse kütt karnına indirse tamam yani.

"Bazı öğretmenler de hak ediyor ama
Zorla mı öğretmenlik seçtirdiler size?
İdealist olan ve atama bekleyen binlerce genç var
Yapamıyorsanız istifa edin"

diyenler geldi mi?
Bende bekliyordum ama bitmisler galiba ya çok şükür bı bitin artık dedik dedik çok şükür bitmisler galiba

Ben okul müdürüyüm.
İkindi vakti kayıtlı olmayan bir numaradan whatsapp mesajı geldi.
Hayırlı kandiller hocam müsait olduğunuzda görüşebilir miyiz? Diye.

Numaranız kayıtlı değil tanıyamadım dedim.

Ben şu sınıftan bunun annesi X yazmış.

Sizi yarın okuldan ararım görüşürüz yazdım, konuyu kapattım.
Pazar günü çocuklar evde dolayısyla okulu ilgilendiren acil bir durum gelişmiş olamaz.
O gün benim dinlenme günüm kimse kusura bakmasın.

Size de sınırlarınızı kibarca ama net çizmenizi tavsiye ederim.
Veli whatsapp grubunu da sadece sizin duyuru yapabileceğiniz hale getirin veliler cevap yazamasın gruba.

Benden önceki müdür, tüm sınıfların veli gruplarına ekliymiş, ‘beni kesinlikle sınıf gruplarına eklemeyin’ dedim öğretmen arkadaşlara.
Böyle bir vaktim de yok enerjim de
ayrıca bu kadar ulaşılabilir olmak uygun değil.

Anlamadım arkadaşıyla dışarıda içecek içmesi soruşturma sebebi değil ki? Farklı bir sebep olmadığına emin misiniz? Ne gerekçeyle açılmış soruşturma?

Anlamadım arkadaşıyla dışarıda içecek içmesi soruşturma sebebi değil ki? Farklı bir sebep olmadığına emin misiniz? Ne gerekçeyle açılmış soruşturma?
Buna benzer bir şeyi duymuştum bir platfotmda.Sosyal medyada eşiyle şarap içerken durum paylaşan bir öğretmenimiz şikayet edilmişti.

Sosya medyada resim paylaşmış. Resim üzerinden içecekle ilgili şikayet edilmiş. Basında da yer almıştı olay

Buna benzer bir şeyi duymuştum bir platfotmda.Sosyal medyada eşiyle şarap içerken durum paylaşan bir öğretmenimiz şikayet edilmişti.
Bence velilerle o kadar içli dışlı olmayın gerçekten
Hazır okullar da açılmışken bize sürekli ulaşmalarını gerektiren bir sebep yok
Mesafe her zaman saygınlık kazandırıyor bizde

Alkollü bir içecektir, sinsi bir idareci öğretmeni takiptedir, çünkü onunla aynı görüşte değildir siyasi olarak. Daha önceki okulumda da yaşandı çünkü aynısı. Resmen tüm sosyal medyası incik cincik incelenip, dosyalanmış öğretmenin.

herkes benim çocuğum yapmaz der de bu terör estiren çocuklar uzaydan mı geliyor onu söylemezler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…