- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.357
- 798
aaa emekli öğretmen kızı olmasam ben bile inanacağm bu tatile ve maaşlaraBen 6 ay diyorum,20 bin de maaş aldığımı söylüyorum,ama yetmediğini daha fazlasını istediğimi de belirtiyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aaa emekli öğretmen kızı olmasam ben bile inanacağm bu tatile ve maaşlaraBen 6 ay diyorum,20 bin de maaş aldığımı söylüyorum,ama yetmediğini daha fazlasını istediğimi de belirtiyorum.
Hala varlar hocam malesef..eskiden de okullar öğlenci sabahçıydı.yarım gün çalışıyorsun yata yata maaş alıyorsun derlerdi
İnanan inanmış.Namımızı yüksek meblağlardan yürüsün ..aaa emekli öğretmen kızı olmasam ben bile inanacağm bu tatile ve maaşlara
kızdırma beni bu katipler yata yata maaş alıyorlar diye konu açıveririm şimdi bak2 ay değil mi o? 1 ay da bizden olsun dediler herhal.
Ayyy bir keresinde de beni bir velim defalarca kez aramıştı. Derste olduğum zamanlarda sessize alıyorum. Sabahın onunda arıyorsun ve açmıyorum. Eee hafta içi, tahmin et bakalım niye açmıyorum. Çünkü dersteyim! Sessize alıyorum, çantamın içinde duruyor, elime almıyorum bile dersteyken. Bir baktım teneffüste bir sürü cevapsız arama var. Ben geri aradım artık, çocuğun durumunu soracakmış. Çocuk da şöyle bir çocuktu, 2.5 litrelik gazlı içecekleri okula getirip derste tepesine dikmek suretiyle içmeye kalkıyordu. Hadi buyurun yani.Burada benzer bir konuda okumuştum.
Öğretmene gece 2 de msj atmış bir veli.
Çünkü çevrimiçi görmüş öğretmeni.
Çok şaşırmıştım.
Bu kadar saygısız olunur mu, çevrimiçiyse sana mı çevrimiçi be kadın
İflah olmaz böyleleri.
İnanan birini bulursan şuracıkta bayılırım.kızdırma beni bu katipler yata yata maaş alıyorlar diye konu açıveririm şimdi bak
Böyle vahşet bir çocuk var benim kızın sınıfında. Beslenmesini bir lokmada yutup geziyor sınıfta sonraAyyy bir keresinde de beni bir velim defalarca kez aramıştı. Derste olduğum zamanlarda sessize alıyorum. Sabahın onunda arıyorsun ve açmıyorum. Eee hafta içi, tahmin et bakalım niye açmıyorum. Çünkü dersteyim! Sessize alıyorum, çantamın içinde duruyor, elime almıyorum bile dersteyken. Bir baktım teneffüste bir sürü cevapsız arama var. Ben geri aradım artık, çocuğun durumunu soracakmış. Çocuk da şöyle bir çocuktu, 2.5 litrelik gazlı içecekleri okula getirip derste tepesine dikmek suretiyle içmeye kalkıyordu. Hadi buyurun yani.
daha ilk dersin sonunda içim kıyıldı diye sıranın altından altından poğaçaları simitleri gömen bir çocuk tanımıştım.ama çok şirindiii acıkmışş napsınnBöyle vahşet bir çocuk var benim kızın sınıfında. Beslenmesini bir lokmada yutup geziyor sınıfta sonra
Diğerlerinin yemeğindedir gözü kesin.Böyle vahşet bir çocuk var benim kızın sınıfında. Beslenmesini bir lokmada yutup geziyor sınıfta sonra
Ay yok bunun babası da erkek çocuk diye Allah ne verdiyse dayıyormuş zaten, bizimkilerin 10 katı yiyor. 2 kg muz ile gelmiş adam okula, çocuk için çağırdılardı adamı, saldırgan diye.Diğerlerinin yemeğindedir gözü kesin.
Babası zenginmiş bunun da, kantin kesmiyordu çocuğu. Markete gidip ne isterse alıp okula getiriyormuş işte.
Müdürler özellikle öğretmene whatsapp gurubu kuracaksın diye dayatıyor yanı benim okulumda öyleydi. Pandemi vs öncesinde yanı. Müdürler veliye yaranmak istiyor. Aman okulumu sikaeyt etmesinler vs diye bazenBen anlamadım bu WhatsApp gruplarini. Telefon numarasının velide olmasını yalnızca okulda hastalık kaza bela olması durumunda veliye ulaşilması ve duyuru için makul buluyorum. Kalanı narsist kişiliklerin kendini ve çocuğunu parlatma çabası. Yeni nesil veliler de bı acayip
Kesin obezitenin sınırındadır.Ay yok bunun babası da erkek çocuk diye Allah ne verdiyse dayıyormuş zaten, bizimkilerin 10 katı yiyor. 2 kg muz ile gelmiş adam okula, çocuk için çağırdılardı adamı, saldırgan diye.
Obez değil, kaya gibi valla.Kesin obezitenin sınırındadır.
Çağın sorunu Katip maaalesef. Şişman çocuklar artmaya başladı valla.
E iyi bari. Ben hep şişman görüyorum maalesef. Geneli de aşırı yiyor. Gofret, büyük boy cips ve kutulu içecek gömdü bir tanesi. Bir yetişkin olarak ben rahatça yiyemem, bir zorlanırım mesela hepsini yerken. Küçücük çocuk tık demedi valla rahatça yedi.Obez değil, kaya gibi valla.
Ben 6 senedir lisede derslere girmedim. Velilerin bu istekleri benim zamanımda ilkokuldaki öğrenciler için yapılıyordu. Şaka gibi. Acaba aynı nesil liseye mi geçmiş? hesaba göre de 4 sene sonra bunlar üniversite hocaları ve asistanlarına da mail atarlar;Gerçekten bu velilerden, yöneticilerden bıktık artık. En idealistimizi bile hayatlarından bezdirdiler. İnanın son 2 senede yüzlerimiz asıldı. Benim bireysel yaşadığım bir olumsuzluk olmadı velilerimle(4 yıldır birbirimizi iyi tanıdığımızı düşünüyorum iletişimimiz gayet saygılı bir düzeyde) Ama özellikle öğretmenler odasında şahit olduklarım yenilir yutulur cinsten değil.
(Bu arada ben nitelikli diye adlandırılan sınavla, başarılı öğrencilerin alındığı iyi bir lisede çalışıyorum) Birkaç örnek vermek isterim.
* Öğretmen dönem sonu öğrenciye performans notu 90 girer. Veli anında sınıfın rehber öğretmenine ulaşır telefonla “o kadına söyleyin doğru düzgün not versin, not vermeyi bilmiyorsa ben eşimle gelip öğretirim nasıl not verileceğini, o 90 ı biz karnede görmek istemiyoruz, çok sinirliyiz şu an…”
* Öğretmen sınıfta davranışlarıyla örnek olacak öğrencilere(genelde 2 ya da 3 olur bir dönem için) dersine giren öğretmenlerin ortak kararıyla onur belgesi verir. Akşamına veli yazar “Siz o belgeyi neye göre verdiniz, benim kızım aşırı üzgün şu an. Arkadaşına vermişsiniz kendisi ondan daha iyi biri olmasına rağmen ona vermemişsiniz, adaletsiz bir iş yapıyorsunuz.”
* Okul pansiyonlu bir okul, öğrenci hastalanıyor velisi aranıyor gelip alması ya da bilgilendirme için. Veli: “Ama hocam şimdi siz her hastalandığına bizi mi arayacaksınız?” Tabi gelip almıyorlar çocuklarını. (Şehir dışı değil gayet gelinip alınacak mesafe)
* Yine pansiyon, çocuklara neden istedikleri zaman dışarı çıkma izni verilmiyormuş. Veli izin belgesi imzalamış, dersten sonra gidip biraz gezebilirlermiş(öyle bir izin verme yetkimiz tabi ki yok)
* Sınava hazırlanan gruba deneme yapılıyor netler düşük, çalışma programları inceleniyor. Tabi yol gösterilecek, şu ders yetersiz bunların üzerine yoğunlaş, günlük çalışmanı arttır. Şu kadar deneme yap. Şikayet: çocukların motivasyonunu bozuyormuşuz.
* Hocam çocuklara sınav yapmayın. “Psikolojileri bozuluyor”
* Hocam çocuklara ödev vermeyin.
“Psikolojileri bozuluyor”
* Hocam çocuklara soru sormayın.
“Psikolojileri bozuluyor”
Şu an gerçekten hepimizin nefret ettiği tek ifade “psikoloji”
Yok ceycey hepsi tükenmiş bende şaşkınım halbuki daha onlara cevap verecektik 3 ay değil 2 ay diye3 ay tatil yapıyorsunuz diyenlerde mi gelmedi?ben şokkk