Malesef işleyiş açısında vermek zorunda kaldık.Pandemi döneminde çok fazla ihtiyaç duyduk..Ayy buldumcuk ailelerin şerrinden koru yarab herkesi. Benim kuzenim özel okulda öğretmeni satın aldığını düşünen velilerle uzun yıllar çalıştıktan sorna doğuya atanmıştı. Doğu'da herkesin kaç tane çocuğu var ,kimse sallamıyor bile evladını. Eti senin kemiği benim hesabı, okursa okur,okumazsa is yapar modunda aileler. Kadın resmen huzuru bulmuştu doğu görevinde.
Allah sana sabır versin.
Bunlardan geçmiş bir kere ama sonraki sınıfında baştan mesafeli ol , velilere ciddi ol ki seni arama yüzü bulamasinlar. Ben çocuğu uyumuyor diye akşamın köründe öğretmeni arayıp 'hocam kizar misiniz,uyusun. Sizi dinliyor' diyeni duymustum
Şu an ben de öyle yapıyorum..Ben veli olduğum halde Whastap gruplarında çıldırıyorum.Sizi düşünemiyorum bile.Bizim öğretmenimiz Whastap grubunu yazmaya kapattı.Ödevleri ve özel durumları yazıyor sadece,diğer veli gruplarını da sessize aldım.Katlanılacak çile değil,kolaylıklar diliyorum.
Veliyi arıyorum ciddi bir sorundan ötürü.”Hocam gözünüzle gördünüz mü?”diyor.”Evet,gördüm ve duydum.”diyorum.”ötekiler üstüne gelmiştir,kendini savumuştur.”diyor.Böyle insanlara çok şey demek istiyorum ama diyemiyorum.İçim rahatlamıyor,malesef.İnsanlar evde tahammül edemedikleri cocuklarina, dayak delisi yaptıkları çocuklarına(herkes için demiyorum) ogretmen iyilikleri için bir kere uyardı mi aa asla yapamaz oluyor.
Malesef işleyiş açısında vermek zorunda kaldık.Pandemi döneminde çok fazla ihtiyaç duyduk..
yeni nesil veliler yani kendi yas grubum icin diyorum asla cocuklarina toz kondurmuyorlarVeliyi arıyorum ciddi bir sorundan ötürü.”Hocam gözünüzle gördünüz mü?”diyor.”Evet,gördüm ve duydum.”diyorum.”ötekiler üstüne gelmiştir,kendini savumuştur.”diyor.Böyle insanlara çok şey demek istiyorum ama diyemiyorum.İçim rahatlamıyor,malesef.
Yazık gerçekten. Bende bi tanıdıktan duymuştum. Çocuk okuldan kaçmış işte bunun nerde olduğunu görmüş. Veliyi aramış demiş bakın çocuğunuz okuldan kaçmış ve şurada diye. Veli ogretmene demiş ki hocam yerini biliyorsaniz gidip alin bı zahmetVeliyi arıyorum ciddi bir sorundan ötürü.”Hocam gözünüzle gördünüz mü?”diyor.”Evet,gördüm ve duydum.”diyorum.”ötekiler üstüne gelmiştir,kendini savumuştur.”diyor.Böyle insanlara çok şey demek istiyorum ama diyemiyorum.İçim rahatlamıyor,malesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?