- Konu Sahibi sessizmanifesto
Tam altın vs çok abartılı değil mi küçük kolye çeyrekli bileklik saat vs alınıyor yanında çiçek ile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fazlasını bile hakkediyor çünkü öğretmen. Kolay mı ? Bence değil, biz bir iki çocukla basedemezken onlar 30 40 çocukla uğraşıyorlar. Hele de anaokulu öğretmenleri o yaş aralığı ile ilgilenmek sabır işi. Valla bizim öğretmenimiz hakkediyor Allah razı olsun.Altın kemer.
Öğretmenim ve öğretmenler günü yaklaştıkça çok geriliyorum.Ben şahsen bir çiçekle daha az mahcup olurum sanırım.Düzenleme: Öğretmen arkadaşlar yanlış anlamasın bela yazmamın sebebi başlığın dikkat çekmesi içindi
Merhaba arkadaşlar;
Birinci sınıf öğrencisi annesiyim. Bugün grup kurulmuş anneler arasında. Altın alalım topluca dendi. Ben de uyarım dedim. Böyle bir şey bekliyordum çünkü. Kızıma da ufak bir kartondan kart hazırlatırım yollarım diye düşündüm.
Eşime sordum, gıcık oldum dedi
Çocukların öğretmenleri için içinden geleni almaları gerekiyorken hocaya altın alıp vermek o heyecanı baltalamak gibiymiş. Yok sanki hoca fakirmiş de al sana altın diyecekmişiz. Manevi değeri olacak bir şeye maddiyat yüklemek doğru değilmiş. Yarın güzel bir cevap yazalımmış gruba. Ay beni sinir etti akşam akşam.
Tamam bence de haklı kesinlikle bu işlerin suyu çıktı ama cidden uğraşmak istemiyorum bu konuyla. Bir ton laf dalaşı geçecek. Bir de önce uyarım dedim sonra kocam böyle böyle dedi demek ağırıma gider Bir de çok mu uyumsuz gözükürüz yani herkes tamam dedi çünkü Bir ben itiraz edeceğim.
Off ne yapayım? Neler düşünüyorsunuz.
Gerçi ben de gıcık oldum bu işe bir kaç veli belli ki gruplaşmış bu mevzuyu düşünüp sonra grup açmışlar. Yani veliler arası gruplaşma var. Bu hediye hocaya nasıl takdim edilecek mesela o da bir soru.
Bizimki hediye kabul etmiyorum demisti, yinede çiçek, çikolata alınacakYeğenimin hocasına devlet okulunda robot süpürge filan aldılar
Yani henüz okula giden çocuğum yok sadece yorum yapmak için geldim, önceden tamam deyip sonradan dönmeniz ters karşılanabilir bu seferlik ses etmeyin imkanınız var ise.Düzenleme: Öğretmen arkadaşlar yanlış anlamasın bela yazmamın sebebi başlığın dikkat çekmesi içindi
Merhaba arkadaşlar;
Birinci sınıf öğrencisi annesiyim. Bugün grup kurulmuş anneler arasında. Altın alalım topluca dendi. Ben de uyarım dedim. Böyle bir şey bekliyordum çünkü. Kızıma da ufak bir kartondan kart hazırlatırım yollarım diye düşündüm.
Çocukların öğretmenleri için içinden geleni almaları gerekiyorken hocaya altın alıp vermek o heyecanı baltalamak gibiymiş. Yok sanki hoca fakirmiş de al sana altın diyecekmişiz. Manevi değeri olacak bir şeye maddiyat yüklemek doğru değilmiş. Yarın güzel bir cevap yazalımmış gruba. Ay beni sinir etti akşam akşam.
Tamam bence de haklı kesinlikle bu işlerin suyu çıktı ama cidden uğraşmak istemiyorum bu konuyla. Bir ton laf dalaşı geçecek. Bir de önce uyarım dedim sonra kocam böyle böyle dedi demek ağırıma gider Bir de çok mu uyumsuz gözükürüz yani herkes tamam dedi çünkü Bir ben itiraz edeceğim.
Gerçi ben de gıcık oldum bu işe bir kaç veli belli ki gruplaşmış bu mevzuyu düşünüp sonra grup açmışlar. Yani veliler arası gruplaşma var. Bu hediye hocaya nasıl takdim edilecek mesela o da bir soru.
Yani neticede istemeyen öğretmen kesinlikle belirtiyor demek ki... İş bizim için iyice tuhaf hal aldı, grubu sessize alıp arşivledim. Parayı da yolladım ne kadarsa teşekkür edip bitirdim konuşmayı. En son tüm branş öğretmenlerine hediye vs konuşuldu hatta kat görevlisine bile. Sonra grubu kuran kadına çok iyi düşündünüz harika vs diye mesajlar atıldı. Anlamadım ben mi tuhaf ve uyumsuzum her zaman. Yani bu kadar müthiş olan nedir bilmiyorum bu kadar övecek ne var Cringe oldum aşırı.Bizim de 3 sene boyunca öğretmene hem öğretmenler gününde hem de doğumgününde maddi değeri olan hediye alındı. Hatta bi keresinde çeyrek mi yarım mı ne alındı. Aslında toplu halde hediye almak maddi olarak zorlamıyor sorun o değil ama kötü olan tarafı hediyeyi sınıf annesi ve okulda takılan Bi kaç veli veriyor, çocuklar değil. Daha da kötüsü öğretmen gruptan Bi teşekkür etme tenezzülünde bile hiç bulunmadı. Böyle toplu halde olduğu için kimse çıkıntılık da edemedi. Sadece Bi keresinde Bi veli yazdı ama yazdığıyla kaldı çünkü öğretmen kendi grubundan havalı Bi şekilde hediyeyi umursamadığını önemli olanın hatırlanmak olduğunu söyledi?!?! Hatta bi nevi ortaya yazarak o veliyi azarladı. Buna kim inanır kadir inanır tabi. Madem öyle manevi değeri olan hediyeler iste değil mi?
Valla bizde de özel.okulda okuyor oğlum zaten bi ton para veriyoruz veliler iyj bir hediye alalım, çiçek ekstra pasta yaptırılması. Okul yonetimi ise daha hediye mevzusu olmadan lösev tema gibi kuruluşlara bağış yapılsın demişti ama illa hediyeler konusunda veliler tutturdu. Katılmasam çocuğum dışlanır mi korkusu. Valla bu.para harcama yarışını anlamıyorumDüzenleme: Öğretmen arkadaşlar yanlış anlamasın bela yazmamın sebebi başlığın dikkat çekmesi içindi
Merhaba arkadaşlar;
Bir öğretmen olarak esiniz haklı diyorum. Kizim birinci sınıfa giderken toplu hediyeye katılmadım, çünkü hediye ve çiçeği sinif annesi ve birkaç veli öğretmene verecekti, çocukların ise durumdan bile haberi olmayacaktı. Sınıfa pasta yaptırdılar, ona katıldım. Kızımla da çiçek yolladım.Düzenleme: Öğretmen arkadaşlar yanlış anlamasın bela yazmamın sebebi başlığın dikkat çekmesi içindi
Merhaba arkadaşlar;
Yani siz hediye kabul etmiyor olabilirsiniz de genel geçer bir şey değil. Hocamız 4 yıldır zaten aynı hediyeyi kabul ediyormuş. Kendine bunu layık görüyorsa benim endişe edecek bir şeyim yok.Yıllardır öğretmenler günü hediyemiz Darüşşafaka'ya öğretmen adına bağıştır. Yanına da bir çiçek. Çok da mutlu oluyorlar.
Ben de öğretmenim ve çocuk kendisi yapmadıysa kurabiyeyi bile kabul etmiyorum. Biz hediye gelmeyince kendimizi kötü hissetmiyoruz, endişe etmeyin.
Abartıyorlar maalesef ben şaşkınım Sadece veli mi suçlu burada? Öğretmen en büyük etken.Valla bizde de özel.okulda okuyor oğlum zaten bi ton para veriyoruz veliler iyj bir hediye alalım, çiçek ekstra pasta yaptırılması. Okul yonetimi ise daha hediye mevzusu olmadan lösev tema gibi kuruluşlara bağış yapılsın demişti ama illa hediyeler konusunda veliler tutturdu. Katılmasam çocuğum dışlanır mi korkusu. Valla bu.para harcama yarışını anlamıyorum