cogu kisi sadece senin yazdiklarindan yola cikarak olaya gayet olumsuz yaklasmis
ortada kotu bir durum varsa, bunda iki kisinin de hatasi vardir mutlaka, belki bir tarafin daha cok ama mutlaka 2 kisi de hatalidir...
sen esinin seni sevmedigin, bu evliligi kurtarmak icin bisey yapmadigini dusunurken belki de o da hemen cekti gitti diye dusunuyordur. Bir ev icinde yasananlari senden baska kimse senin kadar iyi bilemez, biz burda ne desek te dogru olani senin vicdanin, kalbin ve mantigin soyler.
Bence olumsuz yorumlari okuyarak dusuncelerini olumsuzluga sevketme, bu esin yaninda yokken ondan daha da sogumana, ilk gorustugunuzde ona karsi daha cok kinli olmana sebep olur. Onu kaybettiginde neleri kaybedecegini ve neleri kazanacagini hesap et ve elinden gelen herseyi yaptin mi bunu da dusun oyle karar ver.
Sunu biliyorum ki erkekler sinirlediklerinde aslinda gercekte dusunmedikleri seyleri, agizlarina geleni soyluyorlar, esini sadece sinirli aninda soylediklerine gore degerlendirme derim
Ve bosandiginda da buyuk travmalar seni bekliyor olacak, yeniden sevmek ustelik artik evlenmis ayrilmis olarak bakilmak hic kolay olmayacak. Guvenemeyeceksin, korkacaksin, karsina seni anlayan ve sabirli bir insanin cikmasi gerek, imkansiz degil ama once elindeki duzelebilir mi buna bakmak lazim. Olaylari kadin yonetir evlilikte bence, sen olayi buyutursen buyur[/QUOT
yorumun için tşk ederim cnm ,aslında haklısın tek taraflı düşünmemek gerekir ama olaylar o kadar ciddi boyutlardaki,4 aylık evliliğim boyunca mutlu olduğum günler gerçekten sayılıdır.özel hayatımız hiç olmadı bizim.Aramızda ne geçerse eşim sayesinde ailesininde haberi oldu ,herşeyimize müdahele ettiler,eşim ailesiyle beni ayırt edemedi,hep onlar ön planda oldu,onlar ne derse o oldu,son noktaydı beni annemden koparmak istemesi,herşeye katlanabilirdim ama hayatta olan bir tek anneciğimden kopmaya içim dayanmazdı.Keşke bu durumlara düşmeseydik,kim mutlu yuvasını yıkmak isterki