• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bitti! boanyoruz..

Zararın neresinden dönersen kardır derim.Bu şekilde evlilikmi olur eğer gidersen her dediğini yapmak zorunda kalırsın gitme kendisi gelecektir gelmezsede zaten bitmeliymiş.

aynen öyle arkadaşım,bu evlilik bi hataydı,önemli olan hatalardan ders almak,benim için çok büyük bir tecrübe ve ders oldu.Eğer gelirse konuşabilirsek,evlliğimi kurtarmak için bir adım daha atarım belki,bir ışık görürsem tabi,herşey olacağına varır,hakkımda hayırlısı

bence biraz sabır etmen gerekirdi tabikide çeken sensin sen bilirsin ama sabretmedikçe rahata erilmez iyi veya kötü herkesin aile içinde sıkıntıları vardır bence. düzelmeyecek şey değildir bu. birde aramıyor sormuyor sevmiyormuş beni diyorsun bu düşünce yanlış bence şu an anladıgım kadarıyla eşin başkalarının lafına bakan biri ama evlilikde öle pat diyince oturmuyor sıkıntılar olacak elbette. Son olarak da şunu söylemek istiyorum boşandıktan sonra zaman geçince elbet bir daha evleneceksin ama o zaman da keşke dememek için bence biraz daha sabırrr arkadaşımm..Hakkında ne hayırlısıysa olsun inş.

Bence çok iyi yapmışsınız bu adamla ömür boyu hapis hayatı yaşamaktansa ayrılmak çok daha hayırlı olur kanımca
benim arkadaşımda 4senedir biriyle çıkıyor yakında evlenecekler ikiside dersaneden arkadaşım oluyo yani ama kızı öyle sıkıyorki dışarı çıkmak,makyaj yapmak,hele erkek arkadaşı olması,bikini giymesi,kıyafetini dar giymemesinden tut da herşeyine karışıyor ve arkadaşım bu adamla evlenecek ama o hapis hayatı yaşamaya meraklı herhalde
ama normal bir insanın buna katlanacağına inanamıyorum heleki annesine bile yalnız gidemiyorsa ne denir bilmiyorum buna :delphin:

bence esın tamamen senın ustunde hakımıyet kurmaya calısmıs
yanı sen eger bu ısteklerıne tamam deseydın bu ısteklerı ılerleyıp tutsak bı hayat gecırmek zorunda kalabılırdın
herseyın farkında olman cok guzel bır davranıs bence eger esın pısman olup gerı donerse mutlaka bır sans daha vermenı onerırım
ıkınız ıcınde en hayırlısı neyse o olsun canım

bak canım öncelikle eşin gayet anlayışsız ve bencilmiş bu tip erkekleri bilirim zor bir durumdur ama o insanla mutlu olacağına inanmıyorum çünkü benzer durumları yaşadım bu tip erkekler iğrenç erkek grubuna girer yazdıklarını okudukça aklıma bazı şeyler geldi hırslandım boşanmak, düşününce çok zor hatta korkunç gelebilir sana ama inan hiiiiiç öyle değil bi kere çocuğun yok avantajlısın ben tekrar evlendim o kadar mutluyum ki Allah beni o insanlardan kurtarmış diyorum şimdi sakın arayıp sorma değer verseydi seni sevmiş olsaydı buna izin vermezdi ve arardı seni sana değer vermeyene sen asla verme ne hali varsa görsün boşanma davasını açsın sende onu asla istemediğini söyle ama yinede sen daha iyi bilirsin ama eğer ayrılırsan herşeyin daha kötü olacağını kesinlikle düşünme çünkü daha iyi oluyor

Mutlu olacağıma bende inanmıyorum cnm.Boşandığımda beni bekleyen zorluklardan korkuyorum,insanların tepkisi,arkamdan neler konuşulacağı,herkese hesap vermek,evlenip ayrılmış olmak,işte bütün bunlar korkutuyor beni.Yeniden bir yuva kurup mutlu olabilirmiyim ki?Ama ne olursa olsun onu asla aramam,ben üzerine düştüğüm için oldu bütün bunlar.İnşallah dediğin gibi herşey daha iyi olur

cogu kisi sadece senin yazdiklarindan yola cikarak olaya gayet olumsuz yaklasmis

ortada kotu bir durum varsa, bunda iki kisinin de hatasi vardir mutlaka, belki bir tarafin daha cok ama mutlaka 2 kisi de hatalidir...

sen esinin seni sevmedigin, bu evliligi kurtarmak icin bisey yapmadigini dusunurken belki de o da hemen cekti gitti diye dusunuyordur. Bir ev icinde yasananlari senden baska kimse senin kadar iyi bilemez, biz burda ne desek te dogru olani senin vicdanin, kalbin ve mantigin soyler.

Bence olumsuz yorumlari okuyarak dusuncelerini olumsuzluga sevketme, bu esin yaninda yokken ondan daha da sogumana, ilk gorustugunuzde ona karsi daha cok kinli olmana sebep olur. Onu kaybettiginde neleri kaybedecegini ve neleri kazanacagini hesap et ve elinden gelen herseyi yaptin mi bunu da dusun oyle karar ver.

Sunu biliyorum ki erkekler sinirlediklerinde aslinda gercekte dusunmedikleri seyleri, agizlarina geleni soyluyorlar, esini sadece sinirli aninda soylediklerine gore degerlendirme derim

Ve bosandiginda da buyuk travmalar seni bekliyor olacak, yeniden sevmek ustelik artik evlenmis ayrilmis olarak bakilmak hic kolay olmayacak. Guvenemeyeceksin, korkacaksin, karsina seni anlayan ve sabirli bir insanin cikmasi gerek, imkansiz degil ama once elindeki duzelebilir mi buna bakmak lazim. Olaylari kadin yonetir evlilikte bence, sen olayi buyutursen buyur

Son düzenleyen: Moderatör:
cogu kisi sadece senin yazdiklarindan yola cikarak olaya gayet olumsuz yaklasmis

ortada kotu bir durum varsa, bunda iki kisinin de hatasi vardir mutlaka, belki bir tarafin daha cok ama mutlaka 2 kisi de hatalidir...

sen esinin seni sevmedigin, bu evliligi kurtarmak icin bisey yapmadigini dusunurken belki de o da hemen cekti gitti diye dusunuyordur. Bir ev icinde yasananlari senden baska kimse senin kadar iyi bilemez, biz burda ne desek te dogru olani senin vicdanin, kalbin ve mantigin soyler.

Bence olumsuz yorumlari okuyarak dusuncelerini olumsuzluga sevketme, bu esin yaninda yokken ondan daha da sogumana, ilk gorustugunuzde ona karsi daha cok kinli olmana sebep olur. Onu kaybettiginde neleri kaybedecegini ve neleri kazanacagini hesap et ve elinden gelen herseyi yaptin mi bunu da dusun oyle karar ver.

Sunu biliyorum ki erkekler sinirlediklerinde aslinda gercekte dusunmedikleri seyleri, agizlarina geleni soyluyorlar, esini sadece sinirli aninda soylediklerine gore degerlendirme derim

Ve bosandiginda da buyuk travmalar seni bekliyor olacak, yeniden sevmek ustelik artik evlenmis ayrilmis olarak bakilmak hic kolay olmayacak. Guvenemeyeceksin, korkacaksin, karsina seni anlayan ve sabirli bir insanin cikmasi gerek, imkansiz degil ama once elindeki duzelebilir mi buna bakmak lazim. Olaylari kadin yonetir evlilikte bence, sen olayi buyutursen buyur[/QUOT

yorumun için tşk ederim cnm ,aslında haklısın tek taraflı düşünmemek gerekir ama olaylar o kadar ciddi boyutlardaki,4 aylık evliliğim boyunca mutlu olduğum günler gerçekten sayılıdır.özel hayatımız hiç olmadı bizim.Aramızda ne geçerse eşim sayesinde ailesininde haberi oldu ,herşeyimize müdahele ettiler,eşim ailesiyle beni ayırt edemedi,hep onlar ön planda oldu,onlar ne derse o oldu,son noktaydı beni annemden koparmak istemesi,herşeye katlanabilirdim ama hayatta olan bir tek anneciğimden kopmaya içim dayanmazdı.Keşke bu durumlara düşmeseydik,kim mutlu yuvasını yıkmak isterki

ah be canım ne vardıda bu noktaya gelinecek bi orta yol bulmaya açlışsaydınız ama eşin anladığım kadarıyla pek çaba sarfetmeye niyetli değil ne kötü..
bu evlilik biraz kılını kıpırdatması lazımdı ya..
biraz anlayışlı olamalıyıd.evlilik tek kişinin herşeye karar vermesş değilki.iki kişiyle olan bişey sonuçta..
bence bi üsre daha kal annenin evinde bakalım arayacakmı?
yoksa inadamı binecek mevzu..umarım düzelir herşey..

hadi diyelim biz gençler biraz acemiyiz büyüklerimiz gibi aklı selim düşünemiyoruz cahilce davranıyoruz DİYELİM ya kayın validenize ne demeli ? özür dile dön evine lafa bak! o ne demek ya kızım yapma etme diyip ortamı yumuşatacağına insanın cinlerini daha fazla ayağa kaldırıyor.Böylesi insanlrdan oldum olası nefret ederim! özür dilcekmişin evine dönecekmişmişin lafa bak!! bide bazı erkeklerin evlilik anlayışını anlamak hakikaten zor.Ben seni gayet iyi anlıyorum arakdaşım ve sonuna kadar da destekliyorum bu yaptığını ben olsam bende pılımı pırtımı toplar başımı alır giderdim.Eş bulunur bulunurda bida ne ana nede baba bulunamaz!! bilemem anlatabildimmi! kimsenin hakkı yok kişinin anne ve babasını arasına set örmeye bende her ne olursa olsun buna müsade etmem!!! ettirmem!!

Canım ya bence erken karar verme.
biraz sabret eşinin adım atmasını bekle,
daha yeni evlisiniz, ikinizinde evliliğe alışma
süreci bu.
Bence hep bu şekilde gitmez eminimki düzelecektir.
Eşine tek başına suçlama bence ailesinden bağını
koparamadığı için kayınvalidenin yönettiği şekilde davranıyor bence.
Ama mutlaka değişir, sen biraz sabret bence.
Aslında yeni evlenince herşeyin çok güzel olacağı sanılır,
ama yeni ev, yeni hayat, başka akrabalar falan derken
iki tarafında en gergin olduğu hemen patlayabileceği bir dönem oluyor
evliliğin ilk ayları.
hemen ayrılıktan bahsetmeyin sakince konuşmayı deneyin.
bence aşılmayacak bir sorun yok ve bu sebepten boşanmayın.
Mutlaka düzelecektir.

Hıcbırsey tek taraflı deıldır tabıkı ama henüz 4 aylık evlilik,kişiler bırbırını tanıyana kadar birseyler rayına oturana kadar bu tarz sıkıntıların bas göstermesi gercekten üzücü..Helekı aılenın karısması..

Evlilikte daima iki sertten biri kırılmalı..Kırılmazsa netıcesı bu olur..Her ne olursa olsun eşinizin tavrı cok yanlıs..Kaynvaldenızde sıze dıyecegıne önce oğluna deseymış..Kendı hıc gelin olmamıs mı acaba?

üzülme canım..Hakkında hayırlısı böyleymıs..Bu tarz konular kolay kolay düzelecek konular deil,cok hassas konular..Hemde daha taptaze gelinken..

canım ınan bu konuda cok haklısın.yazdıklarından esının aılesıne cok düşkün oldugunu anladım.sende annene gıtmek ıstıyorsun senı bu konuda anlaması gerekırdı cunku oda annesıne duskun.aynı seyin senın ıcınde gecerlı oldugunu bılıyor olması lazımdı.daha 4 aylık evlısınız.cok yenısınız.bos yere kırmış seni.çok ıncınmıssındır.calısıyorsunda cok şükür kımseye muhtaç degılsın.emınım pişman olacaktır.gonlunu almazsa sakın barısma.

ilgilendiğiniz için vakit ayırıp yorum yaptığınız için çok teşekkür edrim hepinize.Gerçekten sizlerin yorumlarını okudukça rahatlıyorum.Eşim hatasını anlayıp benden özür dileyene kadar dönmeyi düşünmüyorum.Dönersemde o evde onun ailesiyle iç içe yaşamak istemiyorum,şartlarımı kabul ederse ne ala etmezse herkes kendi yoluna ,sizcede doğru olan bu değilmi

angel canım,eşin bende kişiliğini bulamamış bencil biri imajını yarattı.Hem ailesinin sözünü dinleyecek kadar kişiliksiz,hem seni annene göndermeyecek kadar bencil üstelik...hakkında hayırlısı olsun diyorum canım.Evlilik bireysel özgürlüğünden vazgeçmek demek değildir,annene tek gidememek hiç değildir......bu saaten sonra adım atacak eşindir,seni ikna edebilirse, sende tekrar denemek istersen eğer sana tavsiyem öncelikle cocuk düşünmemen ve bireysel özgürlüğünden vaz geçmemen

ilgilendiğiniz için vakit ayırıp yorum yaptığınız için çok teşekkür edrim hepinize.Gerçekten sizlerin yorumlarını okudukça rahatlıyorum.Eşim hatasını anlayıp benden özür dileyene kadar dönmeyi düşünmüyorum.Dönersemde o evde onun ailesiyle iç içe yaşamak istemiyorum,şartlarımı kabul ederse ne ala etmezse herkes kendi yoluna ,sizcede doğru olan bu değilmi

Kesınlıkle haklısın canım..
Hayatın onun ekseni etrafında dönmediğini görmesi lazım...

Caniiiiimmm hic merak etmeeee, kopek gibi arayacakkkkk, simdi annesi sana ilk kozlari oynadi, ozur dile diyeee bakti seni denedi...yemedin tabii. Simdi biraz elaleme laf anlatsinlar bakalim. rezil olsunlar biraz,

sen giderken esyalari toplarken tabiki de ses cikarmayacakti. sen o kadar ay erkeklik yap guya! sonra karin giderken yelkenleri suya indir.

canim sabretmesini bilirsen kazanan sen olursun. yok bir mesajiyla, bir telefonuyla kosa kosa gideceksen de eline hicbir sey gecmez. sen dunden raziydin olur.

ne kocalar gorduk burda okusan sasarsin. kopek oluyorlar kopek. ama burada senin tavrin onemli. kendi ayaginla tipis tipis donersen senelerce bunun acisini cekersin. hic unutma bunu.

hayatina sanki bosanmis gibi devam et su gunlerde, yani telefon bekleme. ve sakin sakin mesaj falan atma. ' sen e bastan raziymissin, yok sen beni hic sevmemissin' vs gibi yani onu harekete gecirmeye calisici mesajlar verme. boyle mesajlar gonderirse de cevap verme. ki sukut delirtir karsi tarafi. sen ses cikarirsan istedigi olmus demektir. yem atti ve sen yedin. sadece kararli durusunu goster. zayif olma. bu konuda ne kadar yaralandigini ve kararli oldugunu gosterirsen esin de sana hak verecektir zamanla emin ol.

bu adamin annesi babasi laf etse de etrafinda mutlaka duzgun bir amcasi, enistesi vardir oturup karsisina nasihat edecek.

sen cok sey istemiyorsun. insan annesini gormez mi yahu. ben de annemle yalniz konusmak isterim dertlesmek isterim kadin ,kadina muhabbet etmek isterim. ne o oyle.

çok zor canım anlaşman
eşin annene gitmeni bile problem ediyor.kayınpederin özür dile diye tutturmuş.bütün suçun annene gitmek istemen istemenmi???
sanırım yeni evliyken seni sindirmek istiyor.
sen bilirsin ama bence arama.bekle bakalım

Aramasına arayacaktır,hatta sabredersen bir süre sonra yalvaracaktır da..Bu tip adamları iyi tanırım.İyi davrandıkça tepene çıkarlar,diş gösterdiğinde ise diz çökerler..Sanırım yetiştiriliş tarzı vs.,bir duygu durum bozukluğu,hastalık bir yerde...Ama karşısındakini hasta ederler..Neyse arar beklersen ,biraz daha beklersen yalvarır ama ne kadar mutlu olursun bunun sonrasında bilmiyorum...Sevgiye ve saygıya dayalı akşamları oturup kahve içip sohbet edebileceğimiz hayat arkadaşları...Nerdesiniz? Saygısız sevgi veya aşkın da tadı yokmuş..Benimkide beni çok severdi ama saygısızdı..Hayatımı mahvetti hala çok seviyor..Ne yapayım ki öyle sevgiyi...Saygı yoksa tehlike çanları çalıyordur...

aynen öyle..aynı benimki gibi yani.

cnm annene seni yollamaması cok kötü sen köle değilsin eğer esin telefon acıp özür diler hatasını kabul edip aynı seyleri tekrarlamıcağına söz verirse sans verebilirsin lakin kesinlike sen arama özür dileme hakkında hayırlısı allah yardımcın olsun.

çok sudan bi sebepten ayrılmışsınız canım ya.bence hemen boşanmayı düşünme.ben yaşadığım yere başka biryerden gelin geldim.eşim ilk zamanlar hiçbir yere gitmeye izin vermezdi.evden işe işten eve giderdim sadece.arkadaşlarda bana derdi zamanla o da göndermeye başlar, evliliğin ilk yıllarında erkekler genelde böyle davranır diye.ama bana pek inandırıcı gelmiyodu değişeceği.şimdi arkadaşlarımla iş çıkışı gezmeye gidiyorum.kendime kıyafet almaya bile eşimle giderdim şimdi yalnız gidiyorum.hatta geçen ay yıllık iznimde ablama gittim tek başıma.(ablam başka bir şehirde bize 9 saat uzaklıkta).sabrın sonu selamet arkadaşım.bana eşin de değişir gibi geliyo.tabiki ara özür dile demiyorum.ama ararsa kesip atma bence herşeyi bitirmek çok kolay ama acısı sonradan çıkıyo insan sinirle bişey anlamıyo.bir yuva kolay kurulmuyo.inşallah barışırsınız.(böylesi sizin için hayırlı olacaksa eğer...

Back