- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.801
-
- Konu Sahibi Pembe Bal10cuk
Ama hic bisey eskisi gibi olmazki.. simdi cantada kekliksin oyle dusun. Fazla romantiklik yapiyorsun bana kalirsa. Adam sana karsi gorevini yapmiyor degilki , istediklerini yasatiyorsa baslatmayida yapiver nolcak? Ben kari koca arasinda boyle seylerin sorun edilmesini anlamsiz buluyorum. Bende sandim sen istiyosun o istemiyor, o buyuk sorun cunku... ama istediginde yapiyorsa ben hic bir sorun gormedimYok cinsel hayatımız var ben istedim mi alası var. Sorun onun bunu düşünmemesi. Yaa ben kendimi anlatamadım sanırım.Yani mesela nişanlıyken hep o bişeyler düşünürdü. İstersi yazardı veya söylerdi. Şimdi hiç lafı yok. Ama ben istedim mi veya bi özel kıyafet giydim mi kendini kaybediyor orası ayrı. Ben o beni düşünsün istesin istiyorum. Eski günleri özlemek ve aramak benimki sadece
Benzer durumu ben yaşadım özellikle Doğumdan sonra tükenmişlik hissi vardı ve hiçbir şey yapmak istemiyordum vitamin verdi doktorum normale döndüm. Eşim de çok yoğun çalışıyor onda da benzer durumlar oldu gene vitamin verdi doktorumuz o şekilde düzeldi
Ama hic bisey eskisi gibi olmazki.. simdi cantada kekliksin oyle dusun. Fazla romantiklik yapiyorsun bana kalirsa. Adam sana karsi gorevini yapmiyor degilki , istediklerini yasatiyorsa baslatmayida yapiver nolcak? Ben kari koca arasinda boyle seylerin sorun edilmesini anlamsiz buluyorum. Bende sandim sen istiyosun o istemiyor, o buyuk sorun cunku... ama istediginde yapiyorsa ben hic bir sorun gormedim
Cinsel istekler sadece erkeğe bahsedilmiş ihtiyaclar değildir.Kadin için de en az erkek için olduğu kadar önemlidir bu.Pek çok kadın, evliliğinde seks hayatıni doyurucu ,kendi isteklerini ön planda tutarak değil görev şeklinde yaşıyor. Yirmi günde bir o da yalvartarak eşimle birlikte oluyorum desem bana burada söylenecek ilk şey "kocanın gözü dışarı kayarsa görürsün " olur.Soz konusu kadinin doyurulmayan ihtiyaçları olunca problem de çözümü de kadının sorunu oluyor hatta "kadına bak bu mu sorun" diye bile dusunulebiliyor.Valla Allah razi olsun.Sonunda beni anlayan bir kişi çıktı.♥
Bu tepkiyi anlamış değilim. Ben kadınlığımdan da, eşime olan isteğimden de, karşısında duygularımı açıkca ifade edecek kadar ona samimi olmamla gurur duyuyorum. Ve buna karşılık eşimden aldığım tepkide özür dileyerek haklısın demesiydi. İyiki dedim ! Yine olsa yine derim..
Stres erkeğin cinsellikteki isteğini azaltıyor ayrıca erkekde cinsel anlamda performans sıkıntısı varsa bunu sana hissettirmemek için kaçıyor olabilir.Merhaba arkadaşlar;
Ben 2 yıldır evliyim. 6 yıldır da eşimle tanışıyoruz. Çok büyük aşkla evlendik. İkimizde birbirimizin ilkiyiz. Sevgiliyken nişanlıyken ilgi olarak çok iyiydi. Hep biryerlerde sevişirdik. Bi sınıra kadar bişeyler yaşardık. 10-12 saat bazen yataktan çıkmazdık. Boğa burcuyuz ikimizde. Ve benim için cinsellik çok önemli. Bitmeyen bi libidom var oda öyleydi eskiden. Ama şimdi ise 3 yıldır eski halinden eser yok. Polis okuluna falan gitti. Adam oradan geldi naptılar şap suyuna mı yatırdılar bu adamı anlamıyorum.Stres bitirdi. Şimdi yeni yeni mesleği benimsedi alıştı. Ama halen cinselliğe uzak. Yani evliliklede alakası yok. Evlenmeden 1 yıl önce bıcak gibi kesildi okuldan gelince. Hep stres yaptı işini. Tamam görevleri zorluğu acemliği vardı eziyorlardı başta ama şuan sicilli memur ve rahat. Yinede düzeltemiyorum. O eski kıpır kıpır adam kayboldu. 31 yaşında bi olgunluk çöktü. Zorla yatağa sokuyorum. Tıbbi sorunuda yok sadece uykusuzluğu, işi gücü, duş almayı vs vs bahane ediyor. Bende çok bakımlı biriyim. Çok beğenir beni. Hatta çoğu zaman kendi gelip seni arzuluyorum diyor seviniyorum hadi yapalım o zaman diyorum. Şimdi olmaz diyo kendini durduruyor. Buna okulda alıştı orada şartlar çok zordu diye seks aklına bile getirmiyordu doğuda sıcak su bile yoktu okullarında. Bırakamıyor şimdi alışkanlıklarını seks diyince hep durduruyor kendini. Bende hamileyim 8+6 da. İsteğim geçer azalır dedim dahada arttı. Ee yeni bahaneside bebeğe bişey olur korkusu. Doktor izin verdi duydu yinede uzak duruyor. Artık bıktım bu ilgisizlikten. Aldatma vs aklımın ucundan geçmiyor. Çünkü hep benim yanımda, telefon vs herşeyini verir. Deli gibide seviyor bi dediğimi iki etmez. Canım istiyor dedim mi yapar. Ama ben o istesin beni istiyorum. Hiç evlendiğimden beri “yaa bugün olmaz daha yeni yaptık ara verelim” vs diyemedim. Hep o bana ödül gibi geldi. Bıktıradıya bi yaşayamadık. 23 yaşındayım ve çok enerjik biriyim bu hale dayanamıyorum. Eşimi de çok seviyorum bu konu hariç herşeyinden memnunum. Sevgiliyken hiç böyle hayal etmemiştim.
Benim gibi yaşayan ve aşan biri varsa bi yol göstersin lütfen.Almadığım gecelikler kıyafetler abuk subuk şeyler kalmadı. Tamam giyince bayılıyor yapıor ama ben istemeden o gelsin istiyorum. Benim değil hergün onun başı ağrıyor mübarek.
Lütfen yorumlarınız saygı çerçevesinde ve kırmadan olursa çok sevinirim arkadaşlar.
Cinsel istekler sadece erkeğe bahsedilmiş ihtiyaclar değildir.Kadin için de en az erkek için olduğu kadar önemlidir bu.Pek çok kadın, evliliğinde seks hayatıni doyurucu ,kendi isteklerini ön planda tutarak değil görev şeklinde yaşıyor.
Yirmi günde bir o da yalvartarak eşimle birlikte oluyorum desem bana burada söylenecek ilk şey "kocanın gözü dışarı kayarsa görürsün " olur.Soz konusu kadinin doyurulmayan ihtiyaçları olunca problem de çözümü de kadının sorunu oluyor hatta "kadına bak bu mu sorun" diye bile dusunulebiliyor.
Stres erkeğin cinsellikteki isteğini azaltıyor ayrıca erkekde cinsel anlamda performans sıkıntısı varsa bunu sana hissettirmemek için kaçıyor olabilir.
Yani bu sekilde dusunmedim ilk postunu okuyunca.. sen cok istiyorsun adam istemiyor izlenimi aldim. Kimsenin hayati 4/4 luk degildir. Sadece sunu soyleyim sevgililik ve evlilikte cinsellik dahil hersey baska oluyor. Aynisi beklemek tuhaf olur zaten.Yani şöyle ben buraya zaten boşanma eşiğindeyim boşansam mı? Hayat nasıl gider böyle devam etmez evlilik gibi umutsuz vaka gelmedim. Haklısınız romantik davranıyorumdur. Gerek yaşımın verdiği, gerek duygusal yapımdan, gerek hamilelikten kaynaklı artış olmuştur kabul ediyorum bunu.Ben açıkcası durumu detaylıca anlatıp yaşayıp çözüm bulan var mı varsa neler yaptı diye fikir almak istedim. Eğer düzelirse çünkü bal kaymak olur hayatımda ki herşey. Yani tek sorunum bu belki. Fazla şımarıkca veya çocukca gelebilir ama hep en iyisi olsun diye kovalıyorum hayatta. Halı altına süpürmektende, mesele küçükken halledip evliliği dahada güzelleştirme peşindeyim. Yani yıkmak değil yapmak :)
Yani ben bazen cinsellik dahi istemiyorum. Ben gelsin benimle sevişsin konuşsun istesin istiyorum. Sonuç umrumda değil. Oda bunu biliyor. Regl ken bile yapamayacağını bildiği halde yaklaşmıyor. Sebebini sorunca şuan yaklaşırsam dayanamam kendimi tutamam diyo.
Cinsellik baskısını üzerinde çok hissettirmişsin
Sürekli kendin yatağa götürerek buna da alıştırmışsın. Çabalamıyor çünkü bunun için çabalayan birisi var zaten
Başta belki meslekle alakalıydı ama şimdi öyle olduğunu hiç sanmam. Bu durum başlarında o kadar üstüne düşmüşsün ki alıştırmışsın buna.
Bu kanun her zaman geçerlidir "kaçan kovalanır". Biraz geri çek kendini. Libidon yüksek ama iradesiz de değilsindir. Yatağa kendin götürmekten vaz geç. Başlarda yanaşmaz. Sizde cinsellik detoksu yapmış olursunuz bu arada. Ama başka sorununuz yoksa mutlaka özleyip kendisi gelecektir. Tabi tekrar onu yatağa götürmezsen. Biraz da kaçan taraf sen ol
Yani bu sekilde dusunmedim ilk postunu okuyunca.. sen cok istiyorsun adam istemiyor izlenimi aldim. Kimsenin hayati 4/4 luk degildir. Sadece sunu soyleyim sevgililik ve evlilikte cinsellik dahil hersey baska oluyor. Aynisi beklemek tuhaf olur zaten.
Ben fazla realistim bu yuzden belkide yorumlarim boyle yoksa yikici olmak icin degil.
Cinsellik baskısını üzerinde çok hissettirmişsin
Sürekli kendin yatağa götürerek buna da alıştırmışsın. Çabalamıyor çünkü bunun için çabalayan birisi var zaten
Başta belki meslekle alakalıydı ama şimdi öyle olduğunu hiç sanmam. Bu durum başlarında o kadar üstüne düşmüşsün ki alıştırmışsın buna.
Bu kanun her zaman geçerlidir "kaçan kovalanır". Biraz geri çek kendini. Libidon yüksek ama iradesiz de değilsindir. Yatağa kendin götürmekten vaz geç. Başlarda yanaşmaz. Sizde cinsellik detoksu yapmış olursunuz bu arada. Ama başka sorununuz yoksa mutlaka özleyip kendisi gelecektir. Tabi tekrar onu yatağa götürmezsen. Biraz da kaçan taraf sen ol
sadece meraktan soruyorum yakında evlenecegim görüs toplamak için.. regl iken yanaşmasını mı isterdiniz?benim de o dönemlerde istek tavan oluyor ama hijyenik bulmuyorum hic kokuyor muyum diye kendimi kontrol ediyorum devamlı. o kadar kisisel bakımıma dikkat ederken
20 gün ya da 2 hafta olduğunu bilmiyordum. Bu süre en azından bana uzun geldiYani öyle yaptım 6 aydır lafı dahi yok. Şuan sadece 2 haftada bir veya 20 günde bir geliyor istiyor. Onda da çok fena olmuş belli halinden o yüzden. Yani eğer erkekler için boşalmak bir ihtiyaç olmasa eminim hiç aklına gelmez.Yani o eski istek, heyecan yok. Tamam evlilikte bi süre sonra azalır biliyorum normal illai aynı evdesin. Ama ben hiç o heyecanlı cicim ayı görmedim.
Ayrıca başta yazdıklarınızda çok haklısınız. İlk önce stres depresyon yerini alışkanlığa bıraktı bencede doğru tanımı bu olmalı.
Ben de öyle düşünüyorum ama adam eşini seviyormuş. bu soğumayı göze alamayıp daha çok yakınlaşmasını ya da en azından adım atmasını ummuştumKusa sureli ayriliklar perhizdir ama uzun olunca sogukluk olur
Haklisin hos bu hanimefendi zaten oyle cok buyuk sogumaya mahal vermezBen de öyle düşünüyorum ama adam eşini seviyormuş. bu soğumayı göze alamayıp daha çok yakınlaşmasını ya da en azından adım atmasını ummuştum
Değer vermekle o işin ne alakası varAyrıca
Hergün değil tabiki. Haftada 1-2 ama o gelsin o değer verisn istiyorum.