Bitmeyen libido derdi

Ama hic bisey eskisi gibi olmazki.. simdi cantada kekliksin oyle dusun. Fazla romantiklik yapiyorsun bana kalirsa. Adam sana karsi gorevini yapmiyor degilki , istediklerini yasatiyorsa baslatmayida yapiver nolcak? Ben kari koca arasinda boyle seylerin sorun edilmesini anlamsiz buluyorum. Bende sandim sen istiyosun o istemiyor, o buyuk sorun cunku... ama istediginde yapiyorsa ben hic bir sorun gormedim

Yaa evet sanırım dediğiniz gibi. Hayata dair de bi çok şeye umutsuz bakıyor artık. Belkide tükenmişlik sendromudur. Teşekkrü ederim.

Yani şöyle ben buraya zaten boşanma eşiğindeyim boşansam mı? Hayat nasıl gider böyle devam etmez evlilik gibi umutsuz vaka gelmedim. Haklısınız romantik davranıyorumdur. Gerek yaşımın verdiği, gerek duygusal yapımdan, gerek hamilelikten kaynaklı artış olmuştur kabul ediyorum bunu. Ben açıkcası durumu detaylıca anlatıp yaşayıp çözüm bulan var mı varsa neler yaptı diye fikir almak istedim. Eğer düzelirse çünkü bal kaymak olur hayatımda ki herşey. Yani tek sorunum bu belki. Fazla şımarıkca veya çocukca gelebilir ama hep en iyisi olsun diye kovalıyorum hayatta. Halı altına süpürmektende, mesele küçükken halledip evliliği dahada güzelleştirme peşindeyim. Yani yıkmak değil yapmak :)

Cinsel istekler sadece erkeğe bahsedilmiş ihtiyaclar değildir.Kadin için de en az erkek için olduğu kadar önemlidir bu.Pek çok kadın, evliliğinde seks hayatıni doyurucu ,kendi isteklerini ön planda tutarak değil görev şeklinde yaşıyor. Yirmi günde bir o da yalvartarak eşimle birlikte oluyorum desem bana burada söylenecek ilk şey "kocanın gözü dışarı kayarsa görürsün " olur.Soz konusu kadinin doyurulmayan ihtiyaçları olunca problem de çözümü de kadının sorunu oluyor hatta "kadına bak bu mu sorun" diye bile dusunulebiliyor.

Stres erkeğin cinsellikteki isteğini azaltıyor ayrıca erkekde cinsel anlamda performans sıkıntısı varsa bunu sana hissettirmemek için kaçıyor olabilir.

Cinsellik baskısını üzerinde çok hissettirmişsin
Sürekli kendin yatağa götürerek buna da alıştırmışsın. Çabalamıyor çünkü bunun için çabalayan birisi var zaten
Başta belki meslekle alakalıydı ama şimdi öyle olduğunu hiç sanmam. Bu durum başlarında o kadar üstüne düşmüşsün ki alıştırmışsın buna.
Bu kanun her zaman geçerlidir "kaçan kovalanır". Biraz geri çek kendini. Libidon yüksek ama iradesiz de değilsindir. Yatağa kendin götürmekten vaz geç. Başlarda yanaşmaz. Sizde cinsellik detoksu yapmış olursunuz bu arada. Ama başka sorununuz yoksa mutlaka özleyip kendisi gelecektir. Tabi tekrar onu yatağa götürmezsen. Biraz da kaçan taraf sen ol

Sizi anlayabiliyorum kısmen bekleyen taraf değil de beklenen istenen kişi olmak istiyorsunuz. talep edenin eşiniz olmasını. bu bir kadın için gurur kırıcı olabilir bence de, özellikle detaylara dikkat edenler için. ben sizin yerinizde olsaydım talep etmek ve beklemek yerine kendimi bir süre geri çeker ve onun davranışlarını tartardım. gerçekten isteğinde ve aktifliğinde bir eksiklik olup olmadığını o dönemde anlayabilirsiniz. zira hep beklediğinizi eşinize hissettirirseniz bu da zamanla itici algılanabilir onun için.

Gerçekten çok güzel yazmışsınız. Özellikle son kısmı tamamen ülkemizin özeti. Hatta çok ileri ve açık görüşlü olduğunu düşünen insanlar bile bu son kısımda kültür ve gelenek çizgisinden çıkıp realist bakamıyor.

Bir kadın öyle yapsa ve eşi aldatsa ee sana müstehak sende eşinle ilgilenseydin derler. Ama erkek ilgisiz olunca. Bu mu sorun otur çocuk bak yemek yap derdin ne...

Stres erkeğin cinsellikteki isteğini azaltıyor ayrıca erkekde cinsel anlamda performans sıkıntısı varsa bunu sana hissettirmemek için kaçıyor olabilir.

Yani ben bazen cinsellik dahi istemiyorum. Ben gelsin benimle sevişsin konuşsun istesin istiyorum. Sonuç umrumda değil. Oda bunu biliyor. Regl ken bile yapamayacağını bildiği halde yaklaşmıyor. Sebebini sorunca şuan yaklaşırsam dayanamam kendimi tutamam diyo.

Yani bu sekilde dusunmedim ilk postunu okuyunca.. sen cok istiyorsun adam istemiyor izlenimi aldim. Kimsenin hayati 4/4 luk degildir. Sadece sunu soyleyim sevgililik ve evlilikte cinsellik dahil hersey baska oluyor. Aynisi beklemek tuhaf olur zaten.
Ben fazla realistim bu yuzden belkide yorumlarim boyle yoksa yikici olmak icin degil.

sadece meraktan soruyorum yakında evlenecegim görüs toplamak için.. regl iken yanaşmasını mı isterdiniz? benim de o dönemlerde istek tavan oluyor ama hijyenik bulmuyorum hic kokuyor muyum diye kendimi kontrol ediyorum devamlı. o kadar kisisel bakımıma dikkat ederken

Yani öyle yaptım 6 aydır lafı dahi yok. Şuan sadece 2 haftada bir veya 20 günde bir geliyor istiyor. Onda da çok fena olmuş belli halinden o yüzden. Yani eğer erkekler için boşalmak bir ihtiyaç olmasa eminim hiç aklına gelmez. Yani o eski istek, heyecan yok. Tamam evlilikte bi süre sonra azalır biliyorum normal illai aynı evdesin. Ama ben hiç o heyecanlı cicim ayı görmedim.

Ayrıca başta yazdıklarınızda çok haklısınız. İlk önce stres depresyon yerini alışkanlığa bıraktı bencede doğru tanımı bu olmalı.

Yok ben anladım çok teşekkür ederim.

Kusa sureli ayriliklar perhizdir ama uzun olunca sogukluk olur

Yani reglken yaklaşmak derken sadece güzel söz duymak, ne biliyim sevilmek ilgilenilmek. Yoksa diz ile göbek arasından çıplak faydalanması eşin haram zaten hanefi mezhebine göre dinimizde. Tabi bu tercih meselesi. İstenirse ilişki bile yapan var. Size bağlı :)

20 gün ya da 2 hafta olduğunu bilmiyordum. Bu süre en azından bana uzun geldi
Cinsellikten beklentilerini ne kadar iyi biliyorsun peki? Her insanın içinde tuttuğu fantezileri vardır bunu hiç konuştunuz mu?
Evlilikte her zaman aynı seksi yapmak heyecanından ve zevkinden kaybettirebiliyor. Araya kişilerin fantezilerinin girmesi "monotonlaşmaktan" korur. Belki sana söylemeye çekindiği ama yatak odasında yaşamak istediği şeyler vardır. Ben olsam bunları çok fazla da hissettirmeden öğrenmeye çalışırdım

Sevgili Anamnez ilk mesajima bakarsan ilkinde yapici bir mesaj yazdım ama kendisi ters yönde anladı. Yoksa amacim niye yermek olsun. Hepimizin hayatinda bir sürü sorunlar var. Kimsenin evliliği kusursuz değil. Hanımefendinin kendini ifade ediş sekli fazla itici geldi belki de ondan ben de bu yönde gittim. Neyse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…