Bitmeyen libido derdi

bunu açık açık konuşmalısın şimdi aldatma yok dıyosun ama karşına ılerıkı surecte ne çıkacağını bılemezsinki? ya ayağın tökezlerse? ayrıca o libido derdını ıyı bılırım. bu yorumu o derdını anladıgımdan yapıyorum zaten

Ama tatilde bile yapmıyor aynı işten kaynaklı değil demişsiniz çok tuhaf ya hadi çalıştın yoruldun diyelim tatilde insan neden bahane uydurur?

Sylvia Plath kuzum sen neden herkese beğenmedim gönderip durmuşsun hiç üşenmedin mi? Senin beğenmedilerine odaklanmaktan konuyu ve yorumlarını algılayamadım. Nedir bu kadar beğenmediğin gel konuşalım, anlat bana derdini annem. Çözeriz.

Anlatamam :) çünkü yaziya dökülmeyen, beğeni butonuyla yapılan bir savaş var ve biri beni bu konuda çok kızdırdı. :)

Canlar, hanımlar, mini mini güzeller :))) savaş baltalarınız olan "beğenmedim" butonunu intikam ateşiyle her yoruma kullanıyorsunuz, oysa beğenmedim butonu tasvip etmediğiniz yorumlar için kullanılmalıydı, üyelerin kendisi için değil ya da butonu silah gibi kullanıp çekip çekip vurmanız için değil, e bizde ne yaptık her beğenmedim'e bastığınızda karşı tarafa eksi puan gönderiminizi engellemek için beğenmedim butonunun puanlara etkisini sıfırladık Üzgünüm artık beğenmedim butonu içi boş puf böreğine dönüştü, tabii sayenizde :)))))

Sevgili mune, beğenmedim butonunun puanlara etki ettiğini şimdi senden öğrendim. Ben daha çok karşı taraf tepkimi görsün diye veriyordum.

3 gun oncesine kadar cok anlamsiz gelirdi evkisin sonucta kocani seviyorsun nekdr onemli olablr derdim hep. Bizde sizin bahsettiginz gbydik şu gune kadar. Adama 3 gundur bi inme geldi benim modum direk dustu uykudan kaldiran adam kacar oldu sonuca varamadi cok sasirdm 10 yillik evliyim gercektn cok onemliymis psikolojm bozuldu napsam blmiyorum

3 gun onc3 ben de oyle diyordum ne bu sex acligi diyordum oyle olmuyormus sex acligindan ziyade baska bi his

3 günde neden psikolojiniz bozuldu ki?

Mune, hiç iyi olmadı bu butonu hayatımıza sokmanız. Ne gereği vardı ki yani?

Neyse, butonun fikir babasına selam olsun. :)

Bence çokta önemli değil ya herkes dileğine basabilir fikrine yanlış gelen. Doktor serbest bırakın dedi

Ben gerçekten o amaçla kullanmıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…