Bitmeyen libido derdi

Kizlar ne yiyipi içiyorsun.Bende maalesef sifir nokta sifir.Bende şimdi eşiniz gibiyim.
Lakin beni kocam usandirdi oda sizler gibi adamla günde üc öğün yapsan banami demez.
Beni boğudu ,her boş vaktimizde ya sevişmeliydik yada oynaşmaliydik.
Ben hatta babaanne donu bile giyordum ama libido demek başka birşey içten gelen
Çok güldüm mesajınıza bence bu karakteristik bir şey. Ben hayatımın her döneminde cinselliğe meraklı bir insandım
Evlenince de değişmedi bu durum hatta arttı, yanımda canlı kanlı hali hazırda bir insan olunca :)))

İki haftada bir ya da 20 günde bir eşim ilişki yaşamak istese tercihlerini sorgulardım. Biraz uç bi örnek ama bi durumdan bahsetmek istiyorum,bu şekilde erkeklerin yatılı ve fazla olduğu bir yurtta kalan bi tanıdığımız erkeklere karşı ilgisini farketmişti. Yani aslında cinsel tercihinin erkekler olduğunu keşfetmişti. Bu kişi de evliydi ve eşiyle bu aralıklarla sadece evlilik devam etsin diye birlikte oluyorlardı. Velhasıl polis okulu deyince aklıma bu örnek geldi.

Bizde normalde ben daha istekli konumdaydım şuan biri 4 aylık iki çocuktan dolayı yaşadığım yorgunluk inanılmaz baskın geliyor fakat evliliğimiz farklı bi hal aldı ,eşim sürekli talep ediyor ama bu dört ayda oldu mesela. Siz altı aydır bu konuda konuşmuyormuşsunuz artık bişelerin çoktan değişmesi gerekirdi.

Bence bu konuyu araştırın eşiniz artık sizi istemiyor.

Sevgili Anamnez Anamnez ilk mesajima bakarsan ilkinde yapici bir mesaj yazdım ama kendisi ters yönde anladı. Yoksa amacim niye yermek olsun. Hepimizin hayatinda bir sürü sorunlar var. Kimsenin evliliği kusursuz değil. Hanımefendinin kendini ifade ediş sekli fazla itici geldi belki de ondan ben de bu yönde gittim. Neyse.
Konu biraz bıçak sırtı biliyorsun konu sahibi eşiyle iletişim kurarken hem adamın egosunu parcalamayacak,hem mevcut durumdan duyduğu rahatsızlığı ifade etmeye çalışacak ....duygusal boşalma yaşamış ve ağlamış olabilir, bunda birşey yok. Ben senin konu sahibini incitmek ,ya da yerme niyetinde olduğunu düşünmüyorum ... ilk etapta bence bir iletişim kazası yasadiniz 😔

Başlıkta bitmeyen libido yazınca sürekli istiyorsunuz sandım ama 15-20 gün çok uzun bir süre, yaşınız genç, yeni evlisiniz ve istemeniz çok normal,
evlendiğinizden beri bu sıklıkta mı yaklaşıyor eşiniz?
bizim de cicim ayı olmadı hiç, eşim haftanın 6 günü gece 12 saat çalıştığı için sadece hafta sonu birlikte oluyorduk
daha sonra da o düzeni bozmadık, hafta sonları toplamda 2-3 kez olmaya devam etti, bir ara yine iş yoğunluğunda 2 haftada 2. haftanın sonunda 2-3 olma eğilimi göstemişti ki müdahele ettim ve izin vermedim,

Ya bitmeyen kota bi anda meslek değişince bıçak gibi keser mi Ayrıca hiç ilişki yaşamadık ki evlenince ilk kez yaşadı normalde daha yeni başlaması lazım.
Bana bebekle ilgili gibi geldi sanki belkide hamile bir Kadınla ne bileyim karısı olsanız bile çocuğa zarar gelecek şeklinde düşünüyor olabilir belli bir yaştan sonra zaten eskisi gibi kalmıyor his falan bu yaşlarda yaşayamayıp ne zaman yaşayacaksınız iş stresi etkiler erkeği ama bu denli olmaz diye düşündüm

20 gün ya da 2 hafta olduğunu bilmiyordum. Bu süre en azından bana uzun geldi
Cinsellikten beklentilerini ne kadar iyi biliyorsun peki? Her insanın içinde tuttuğu fantezileri vardır bunu hiç konuştunuz mu?
Evlilikte her zaman aynı seksi yapmak heyecanından ve zevkinden kaybettirebiliyor. Araya kişilerin fantezilerinin girmesi "monotonlaşmaktan" korur. Belki sana söylemeye çekindiği ama yatak odasında yaşamak istediği şeyler vardır. Ben olsam bunları çok fazla da hissettirmeden öğrenmeye çalışırdım

Yaa
20 gün ya da 2 hafta olduğunu bilmiyordum. Bu süre en azından bana uzun geldi
Cinsellikten beklentilerini ne kadar iyi biliyorsun peki? Her insanın içinde tuttuğu fantezileri vardır bunu hiç konuştunuz mu?
Evlilikte her zaman aynı seksi yapmak heyecanından ve zevkinden kaybettirebiliyor. Araya kişilerin fantezilerinin girmesi "monotonlaşmaktan" korur. Belki sana söylemeye çekindiği ama yatak odasında yaşamak istediği şeyler vardır. Ben olsam bunları çok fazla da hissettirmeden öğrenmeye çalışırdım

Konuyu yanlış yere açtığım için 24 saat uzaklaştırma aldım.🙈 Bu sürede eşimle konuştum ve çok olumlu güzel tepkiler aldım. Yani beni hiç olmadığı kadar anladı ve hak verdi. Ben herşeyi çok boşladım farkındayım falan dedi. ☺️

İki haftada bir ya da 20 günde bir eşim ilişki yaşamak istese tercihlerini sorgulardım. Biraz uç bi örnek ama bi durumdan bahsetmek istiyorum,bu şekilde erkeklerin yatılı ve fazla olduğu bir yurtta kalan bi tanıdığımız erkeklere karşı ilgisini farketmişti. Yani aslında cinsel tercihinin erkekler olduğunu keşfetmişti. Bu kişi de evliydi ve eşiyle bu aralıklarla sadece evlilik devam etsin diye birlikte oluyorlardı. Velhasıl polis okulu deyince aklıma bu örnek geldi.

Bizde normalde ben daha istekli konumdaydım şuan biri 4 aylık iki çocuktan dolayı yaşadığım yorgunluk inanılmaz baskın geliyor fakat evliliğimiz farklı bi hal aldı ,eşim sürekli talep ediyor ama bu dört ayda oldu mesela. Siz altı aydır bu konuda konuşmuyormuşsunuz artık bişelerin çoktan değişmesi gerekirdi.

Bence bu konuyu araştırın eşiniz artık sizi istemiyor.

Çevremde daha önce gay vakaları duydum. Birçoğu kadına dokunamıyor bile. Öyle bişey olduğunu düşünmüyorum. İstememe söz konusu değil. Sadece süresi fazla. Ayrıca o dediğiniz yatılı okullar genelde 15-16 yaşından girilen askeri okullar veya eskiden olan polis akademilerinde vardı. Çünkü çocuk yaştan kadın görmüyorlar ve birbirlerine ilgi duyuyolar. Ama eşim 28 yaşında gitti 6 ay okudu geldi. Birde doğuda çok sıkıydı operasyonlar görevler. Yani ihtimal dahi vermem. Zaten görüştüğü arkadaşı vs yok. Tam bir ev kuşudur bi yere gitmek istemez. Yapı meselesi.

Konu biraz bıçak sırtı biliyorsun konu sahibi eşiyle iletişim kurarken hem adamın egosunu parcalamayacak,hem mevcut durumdan duyduğu rahatsızlığı ifade etmeye çalışacak ....duygusal boşalma yaşamış ve ağlamış olabilir, bunda birşey yok. Ben senin konu sahibini incitmek ,ya da yerme niyetinde olduğunu düşünmüyorum ... ilk etapta bence bir iletişim kazası yasadiniz

Yani o kısım beni çok da ilgilendirmiyor aslında. Sevmek zorunda değil ama ilk mesajından bu yana küçümseme-rencide mevcut. Beğenmediğim mesajada beğenmedim koymaktan çekinmem. Nasıl ki beğendiğime olumlu emojiler atıyorsam. ☺️

Başlıkta bitmeyen libido yazınca sürekli istiyorsunuz sandım ama 15-20 gün çok uzun bir süre, yaşınız genç, yeni evlisiniz ve istemeniz çok normal,
evlendiğinizden beri bu sıklıkta mı yaklaşıyor eşiniz?
bizim de cicim ayı olmadı hiç, eşim haftanın 6 günü gece 12 saat çalıştığı için sadece hafta sonu birlikte oluyorduk
daha sonra da o düzeni bozmadık, hafta sonları toplamda 2-3 kez olmaya devam etti, bir ara yine iş yoğunluğunda 2 haftada 2. haftanın sonunda 2-3 olma eğilimi göstemişti ki müdahele ettim ve izin vermedim,

Aynen. Dediğim gibi ilk 1 yıl ağır şeyler yaşadı iş yerinde. Ruh hastası üstleri, sicillileri ezdiler sürekli yeni memur diye. O ara psikolojisi berbattı. Hep bütün işleri buna yaptırıyorlardı. Fazla fazla çalışıyordu. Ben o zor dönemden kalan bi psikoloji diyede düşünüyorum. Ama şimdi rahatı yerinde tamam eskiye göre daha ilgili tabi yinede o süre 15-20 buluyor. Yani normalde yaptıktan 2 gün sonra tekrar istiyor halinden belli. Yapalım deyince ya göreve gitcem, şimdi uyumam lazım kim duş alcak vs vs bahaneler oluyor. Ama sürekli seni çok istiyorum diyo. Kafam karışıo🤦‍♀️

Aynen. Dediğim gibi ilk 1 yıl ağır şeyler yaşadı iş yerinde. Ruh hastası üstleri, sicillileri ezdiler sürekli yeni memur diye. O ara psikolojisi berbattı. Hep bütün işleri buna yaptırıyorlardı. Fazla fazla çalışıyordu. Ben o zor dönemden kalan bi psikoloji diyede düşünüyorum. Ama şimdi rahatı yerinde tamam eskiye göre daha ilgili tabi yinede o süre 15-20 buluyor. Yani normalde yaptıktan 2 gün sonra tekrar istiyor halinden belli. Yapalım deyince ya göreve gitcem, şimdi uyumam lazım kim duş alcak vs vs bahaneler oluyor. Ama sürekli seni çok istiyorum diyo. Kafam karışıo
benim eşim de hafta içiyse ertesi gün işe gidecekse vakit geç olduysa falan bahaneler üretir, duşu çok sorun etmese de uykuyu çok sorun ediyor, sürekli uykusuz,uykumu alamıyorum der durur,
yaz günü duş sorun olmaması lazım, hatta güzel bir ilişki ve duş sonrası daha güzel uyunur :KK66:

benim eşim de hafta içiyse ertesi gün işe gidecekse vakit geç olduysa falan bahaneler üretir, duşu çok sorun etmese de uykuyu çok sorun ediyor, sürekli uykusuz,uykumu alamıyorum der durur,
yaz günü duş sorun olmaması lazım, hatta güzel bir ilişki ve duş sonrası daha güzel uyunur

Valla aynısı. Sürekli uyku uyku uyku 🤦‍♀️

Benzer durumu ben yaşadım özellikle Doğumdan sonra tükenmişlik hissi vardı ve hiçbir şey yapmak istemiyordum vitamin verdi doktorum normale döndüm. Eşim de çok yoğun çalışıyor onda da benzer durumlar oldu gene vitamin verdi doktorumuz o şekilde düzeldi
Bende aynı durumdayım hangi bölüme görünmek gerekiyor ve hangi vitamini verdi size acaba

X