Bitmeyen libido derdi

İlişkiniz siz 17 o 25 yaşındayken mi başladı?

Aynı durum bizde de parasal yönden kendine güveniyor ve şuan çalışmıyor henüz 2 haftaya başlayacak ve şuan evde geç yatıyor akşama kadar uyuyor uyanınca yemek yiyoruz ve dışarı arkadaşlarının yanına gidiyor geç dönüyor normalde o ister o istediğinde de hiç bir zaman hayır demedim ve bundan sonra da hayır demem ama daha yeni hamile olduğumu öğrendik ve o öğrendikten sonra cinsel hayatımız durdu gibi birşey hep o isterken ben istemeye başladım duş almadım çok yorgunum gibi bahanelerle geliyor bana ama ben yinede diyorum olsun ve yapıyoruz ama yinede hep ben istiyorum ve açıkçası biz evli değiliz hani bir söz vardır evlilik aşkı öldürüyor diye ama biz evli değiliz ve ben hamileyim daha henüz ailem bilmiyor bu bebeği çok istiyordum hala daha çok istiyorum ama onun benden uzaklaşması beni düşündürmuyor değil Perşembe günü ailemin yanına gidiyorum ve yaz sonuna kadar orda olacağım umarım bu uzak kalma onu biraz düzeltir

çok uzun süre geçmiş ama belki gören bilen çıkan. vitaminin adını bilen birisi benimle de paylaşabilir mi acaba:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…