- 26 Ağustos 2010
- 279
- 195
-
- Konu Sahibi Pembe Bal10cuk
Eşinizin antidepresan ya da diyabet hastalığı için düzenli kullandığı ilaç varsa onlarda isteksizlik yapabiliyor.
Bizde sizin yaşlarınızdayken yakınlaşmak için zaman mekan kollardık ama şimdi 1 ay olmasa aklıma gelmez.
Stres bir yere kadar seks yapma isteğinden uzaklaştırır insanı ...bir yerden sonra tekrar baskin güdü haline gelir çünkü fizyolojik bir ihtiyaçtır .Ben eşinizin okul döneminde gördüğü ,yaşadığı ,duyduğu birseylerden etkilendiğini ve zihninde takıntılı düşünceler geliştirdiğini bu yüzden cinsellikten uzaklaşmış olabileceğini düşünüyorum.Bir de ben birşeyi tam olarak anlamadım .Aile psikolgumuz var dediniz.Bu kişi geniş aile olarak tanıdığınız ,ailece gorustugunuz birisi mi yoksa sadece çift olarak yaşadığınız sorunları çözmek için iletişime geçtiğiniz bir psikolog mu?Şöyle dedğinizi bende düşündüm. Yalnız bu isteksizlik evlilikten önce ki süreçte. Yani henüz halen heyecanın devam ettiği sürede bir anda başladı. Okul stresi yüzünden uzak kaldık ve hep kendini öteledi. Yani evlilikten 1 yıl önce başladı. Evlenince eskiye döner, hem mesleğe alışır dedim ama adamda alışkanlık kaldı.
Cinselliğe gelirsek yaptığı zaman performansdan çok memnunum. Aynı sevgili gibi hatta daha güzel oluyor. Ama o kıvama gelip ikna edene kadar göbeğim çatlıyor. Ayrıca hep diyor evliliği çok sevdim gerçeğini yapmak çok daha güzelmiş bambaşkaymış hep diyor. İşin içinden çıkamıyorum
Kizlar ne yiyipi içiyorsun.Bende maalesef sifir nokta sifir.Bende şimdi eşiniz gibiyim.Evlenmeden sevişiyorduk gibi bir şey okudum sanki ona binaen yazdım. Valla ben de uçsuz bucaksız bir sevişme potansiyeli olan biriyim her gün sevişmemize rağmen maalesef. Eşim çoğu zaman bana ayak uydursa da, uyduramadığı durumlar da oluyor. Gıcık oluyorumsizin durumunuzda olsam ekstra sinirlenirdim. Bence beşyüz kere de olsa konuşun çözüm arayın. 23 yaşındasınız, bu gençlikte ne zamana kadar yokluk çekeceksiniz
Stres bir yere kadar seks yapma isteğinden uzaklaştırır insanı ...bir yerden sonra tekrar baskin güdü haline gelir çünkü fizyolojik bir ihtiyaçtır .Ben eşinizin okul döneminde gördüğü ,yaşadığı ,duyduğu birseylerden etkilendiğini ve zihninde takıntılı düşünceler geliştirdiğini bu yüzden cinsellikten uzaklaşmış olabileceğini düşünüyorum.Bir de ben birşeyi tam olarak anlamadım .Aile psikolgumuz var dediniz.Bu kişi geniş aile olarak tanıdığınız ,ailece gorustugunuz birisi mi yoksa sadece çift olarak yaşadığınız sorunları çözmek için iletişime geçtiğiniz bir psikolog mu?
Ozman baska bisey var demekki onda enerji kalmamis bence bal findik badem filan yedirYaa iş gereği bazen gidiyorum 20 gün falan şehir dışında oluyorum. Geldiğimde ilk 2-3 gün sevgi patlaması yaşıyor. Sonra yine aynı. Laf sokmak fayda ediyor ama oda sahte ve geçici oluyor. Ben tekrar eskisi gibi aşık olsun öyle davransın istiyorum.
Kizlar ne yiyipi içiyorsun.Bende maalesef sifir nokta sifir.Bende şimdi eşiniz gibiyim.
Lakin beni kocam usandirdi oda sizler gibi adamla günde üc öğün yapsan banami demez.
Beni boğudu ,her boş vaktimizde ya sevişmeliydik yada oynaşmaliydik.
Ben hatta babaanne donu bile giyordum ama libido demek başka birşey içten gelen
Ozman baska bisey var demekki onda enerji kalmamis bence bal findik badem filan yedir
Anlıyorum.Siz zaten çift olarak varolan cinsel problemleriniz için daha önceden de psikolog desteği aldınız . Sosyal çevrenizde olan,ailece gorustugunuz birisinin yanında eşiniz cinsel problemlerini,ne hissettiğini ,kendisini seks yapmaktan alıkoyan şeyi tam olarak konusamayabilir bu yüzden özellikle sordum .Yaşanılan bu durumun eşinizin yaşı (daha 29 yaşında ),cinsel doyuma /olgunluğa ulasmasi ile hiçbir bağlantısı yok. Esinizin size "söylemekten kaçındığı " birşeyler var.Ben evlendiğimiz ilk aylar onun bu isteksizliği, bana yanlış yanlış yaklaşımı ve benim üzücü bir düğün öncesi geçirmemden dolayı vajinismus yaşadım. Onu tedavi için tanıdık ve desteği ile yendim hipnoterapi ile. İnş doğumum içinde hipno doğum eğitimi alıcam. Panik atağım vardı onuda tedavi etti. Yani her konuda danıştığım psikologumuz. Aile bağı yok ama artık baya samimi olduk
Hadi hayirlisiKeçiboynuzu falan yedirdim. Bana bi dünya çerez aldı hamileyim diye yarısını o yiyo zaten.tek umudum onlar şuan
Eğer seks hayatınızda benim kadar önemli değilse bunu anlamızı bekleyemem öncelikle yorumunza saygı duyarım.
Yalnız yorucu bir işi yok. 1 gün çalışıp 1 gün tatil ve masabaşı yemek su herşeyleri önünde. Ben çok daha koşturmacalı ve yorucu bir işe sahibim. Günde bazen 4 gelin çekimine gidiyorum. Telefonlarım hiç susmuyor. O bile diyor bu enerjiyi nerden buluyorsun diye.
Gelelim içerleme konusuna. Mesele sevgilikte gördüğüm o sevgi heyecan o istek hissiyat. Bir kadın olarak sevdiğim adam beni istesin isterim. Zira bazen 20 gün senelik izine çıkıyor tatile gidiyoruz özel bi villaya. Sessiz sakin. Orada bile aynı bahaneler söz konusu. Yani mesele o şekidle değil
Sende her gün mü istiyon?
Yazık adama
Afrodizyak etkili birşeyler yedir adama
Benim değil sizin seks hayatınızı konuşuyoruz hanımefendi, ben değil siz açtınız bu konuyu. Ben seks için ya da başka bir şey için ağlamam eşimin yanında. Çok insanı durumlar hariç. Bu bana çok itici geldi. Eşinizi de iten birşeyler olmalı siz de, bence sorunu biraz da kendinizde arayin.
Siz beklenti icine girdikce, o beni arzulasin istesin dedikçe daha çok beklersiniz. Sevgililikle evlilik çok farklı kavramlar. O zamanlar aynı çatı altında değildiniz, birbirinizin her halini görmüyordunuz,
Bilinmezligin heyecanı vardı. ikisini kiyaslamayin.
neden böyle bir tepki verdiniz ki şimdi ? Kadın cinsel anlamda doymuyor ,evliliğin ilk dönemi vaginismus nedeniyle zaten cinsel ilişki kuramamislar ....yirmi günde bir o da yalvar yakar cinsel ilişkiye girilir mi hic?! Üç yılda hepi topu otuz/kırk kez cinsel birleşme yaşamış bunu da neredeyse hep tek taraflı çaba ile yaşamış kendi bedenini ,eşinin bedenini yeni tanıyan bir kadın var karşımda. Kadın cinsel ihtiyaçlarını tabiki eşiyle karsilamayi umacak başka türlüsu mümkün mü ? Neden mevcut durumdan duyduğu üzüntüyü ,ihtiyaçlarını eşine ifade etmeye çalışmasın ki! Çok genç daha kızcağız ....duygularını , bu durumu değiştirme isteğini aglamadan ifade edebilse o an öyle ifade ederdi.Hem kadın eşi tarafından begenildigini ,arzulandigini hissetmek ister bunlar çok insanı şeyler.Adamin fizyolojik veya psikolojik bir sorunu var ve konu sahibine tam olarak açılmıyor orası kesin ama kız bunlardan hangisinde problem var bunu bilmiyor ve mevcut durumu değiştirebilmek için birşeyler yapmaya çalışıyorBenim değil sizin seks hayatınızı konuşuyoruz hanımefendi, ben değil siz açtınız bu konuyu. Ben seks için ya da başka bir şey için ağlamam eşimin yanında. Çok insanı durumlar hariç. Bu bana çok itici geldi. Eşinizi de iten birşeyler olmalı siz de, bence sorunu biraz da kendinizde arayin.
Siz beklenti icine girdikce, o beni arzulasin istesin dedikçe daha çok beklersiniz. Sevgililikle evlilik çok farklı kavramlar. O zamanlar aynı çatı altında değildiniz, birbirinizin her halini görmüyordunuz,
Bilinmezligin heyecanı vardı. ikisini kiyaslamayin.
Ben eşinizin, psikolojik olarak size yaklaşmadığını düşünüyorum. Çift terapistine gitmenizi öneririm.
neden böyle bir tepki verdiniz ki şimdi ? Kadın cinsel anlamda doymuyor ,evliliğin ilk dönemi vaginismus nedeniyle zaten cinsel ilişki kuramamislar ....yirmi günde bir o da yalvar yakar cinsel ilişkiye girilir mi hic?! Üç yılda hepi topu otuz/kırk kez cinsel birleşme yaşamış bunu da neredeyse hep tek taraflı çaba ile yaşamış kendi bedenini ,eşinin bedenini yeni tanıyan bir kadın var karşımda. Kadın cinsel ihtiyaçlarını tabiki eşiyle karsilamayi umacak başka türlüsu mümkün mü ? Neden mevcut durumdan duyduğu üzüntüyü ,ihtiyaçlarını eşine ifade etmeye çalışmasın ki! Çok genç daha kızcağız ....duygularını , bu durumu değiştirme isteğini aglamadan ifade edebilse o an öyle ifade ederdi.Hem kadın eşi tarafından begenildigini ,arzulandigini hissetmek ister bunlar çok insanı şeyler.Adamin fizyolojik veya psikolojik bir sorunu var ve konu sahibine tam olarak açılmıyor orası kesin ama kız bunlardan hangisinde problem var bunu bilmiyor ve mevcut durumu değiştirebilmek için birşeyler yapmaya çalışıyor