- 8 Ağustos 2014
- 1.894
- 3.443
-
- Konu Sahibi Pembe Bal10cuk
Hanımefendi konunuza yorum yapıyoruz ve işinize gelmeyenlere sürekli beğenmedim işareti koyuyorsunuz. Ben buradan aldım o kesif asabiyet kokusunu, eşiniz nasıl almaz. :)
Nasıl yani? Sorun çözülmemiş ki.. öğüt vermek bana tuhaf geldi. O öğütleri bizlerde tanıdıklara söyleyebiliriz.Gittik ve aramızdaki uyumu enerjiyi çok beğendi. Sadece eşime bol bol öğüt verdi. Özellikle bu yaşadığı okuldaki zorlu dönemi atlatması için. Çünkü ağır operasyonlar geçirdi ve oradan gelince böyle oldu.
E tamam işte. Psikolojik anlamda içine kapanmış, belki de depresyona falan girdi onu psikolog bilir. Cinsellikten farklı bir konuyu mevzu ederek başka bir paikologdan yardım almasını öneririm. Sen muhtemelen genç olduğun için sadece seks kısmını fark etmişsin,Gittik ve aramızdaki uyumu enerjiyi çok beğendi. Sadece eşime bol bol öğüt verdi. Özellikle bu yaşadığı okuldaki zorlu dönemi atlatması için. Çünkü ağır operasyonlar geçirdi ve oradan gelince böyle oldu.
Bu is daha sarpa sarar cocukla beraber. Ha kotu yorum yaptincilar siz bi susunbiraz realist olmak lazim. Ya kocanin elinden tutup bi terapiste goturceksin simdiden yoksa gercekten cocuklar buyuyene kadar katmerlenerek buyur bu problem. Tabii bosanmazsaniz o zamanda
Nasıl yani? Sorun çözülmemiş ki.. öğüt vermek bana tuhaf geldi. O öğütleri bizlerde tanıdıklara söyleyebiliriz.
Aslında eşinizin bireysel psiko terapi alması lazım.çünkü kendi içinde aşamadığı durumlar var gibi..dolayısıyla da bu durum cinselliğe yansıyor.
Hayat şartları ve iş hayatı insanı yoruyor ve bezginleştiriyor. Vitamin takviyeleri işe yarıyor. B12- D vitaminleri eşinizin daha enerjik hissetmesini sağlar. Bir doktora danışıp tavsiye ettiği vitamin takviyelerini kullanmasını sağlarsanız herşeyib yoluna gireceğini düşünüyorum
Kocan aseksuel olabilir. Aseksueller ilk bulduklarinda gayet normal bi sekilde sex yapar zamanla boyle sorunlar cikar. (Birbirimizin ilkiyiz dedigin icin bunu diyorum)
Aslında yedi yirmi dört tepenizde seks diye kıvranmiyor iyi tarafından bakın bence. Sizin hormonlar tavan yapmış yada eskiden sıkı seks hayatının şimdi olmaması zorunuza gidiyor ondan böylesiniz. Eşiniz hep böyle olmaz sanmıyorum erkek bu zira doğası gereği bırakmaz bu huyu ama biraz daha zaman tanıyın derim doğuma kadar istemesin Hadi bakalım ama doğumdan sonra ona vakit ayıramayinca anlar kıymetinizi
Yok Allah şükür öyle boşanmaya kadar gidecek büyük bir problem değil benim için. En fazla yaşam kalitem düşer. Zaten çok yoğun çalışıyorum. İşe çocuğa vururum artık. Benim çabam genç vakitlerimde bi çözüm bulmak. Sonrası zaten yaş ile geçer gider diye düşünüyorum.
Ama evet kötü yorumcu bir tayfa var o kesin. Bir daha tövbe BDVİnsan nasıl bu kadar kırıcı olur. Resmen kinle fesatla nefretle besleniyorlar.
Benzer durumu ben yaşadım özellikle Doğumdan sonra tükenmişlik hissi vardı ve hiçbir şey yapmak istemiyordum vitamin verdi doktorum normale döndüm. Eşim de çok yoğun çalışıyor onda da benzer durumlar oldu gene vitamin verdi doktorumuz o şekilde düzeldiDeneyeceğim inş teşekkür ederimAma bana ruhsal gibi geliyor.
8 haftalık hamilesin bu haftada libidonun değil bulantının tavan yapması lazım maşallah. Ben o haftalarda değil adamın yüzünü görmek, başka bir gezegene fırlatmak istiyordum
Simdi boyle konusmak kolay bence, ana uzun sure sabretmek zor. Hic duzelmezse evlilik kotuyede gidebilir. Yani diyelim adam 5 sene boyle.. cok var cinsellik yuzunden ayrilan. Ha bosaninca hemen sex tanrisi cikmiyor kimsenin karsisina, ama bosanirim saapmayan adamin donlarini yikamam diyor kadin. Erkekler icin hava hos onlar icin evlilik cok baska birsey
Aslında yedi yirmi dört tepenizde seks diye kıvranmiyor iyi tarafından bakın bence. Sizin hormonlar tavan yapmış yada eskiden sıkı seks hayatının şimdi olmaması zorunuza gidiyor ondan böylesiniz. Eşiniz hep böyle olmaz sanmıyorum erkek bu zira doğası gereği bırakmaz bu huyu ama biraz daha zaman tanıyın derim doğuma kadar istemesin Hadi bakalım ama doğumdan sonra ona vakit ayıramayinca anlar kıymetinizi
E tamam işte. Psikolojik anlamda içine kapanmış, belki de depresyona falan girdi onu psikolog bilir. Cinsellikten farklı bir konuyu mevzu ederek başka bir paikologdan yardım almasını öneririm. Sen muhtemelen genç olduğun için sadece seks kısmını fark etmişsin,
Konusahibinin sıkı sex hayati hic olmamış.
İlk 2 sene önsevişme yaşamış- adam zaten evlenmeden 1 sene önce elini ayağını çekmiş.
Şimdide standart bir sex hayati var.
Her erkek sex diye ağaca çıkmıyor- ben adamda bir sorun veya değişme göremedim. Eskiden günde 5 kere cinsellik yokmuş yani.