- 17 Şubat 2020
- 10.662
- 28.090
- Konu Sahibi Pembe Bal10cuk
Bosver sen yaz gec umarim girer de cevaplar. Bı gözüm kapalı okuyorum ondandır .uyku vaktim gelmiş gözüküyor.
Ayrıca konu sahibini takip etmek de ayrı iş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bosver sen yaz gec umarim girer de cevaplar. Bı gözüm kapalı okuyorum ondandır .uyku vaktim gelmiş gözüküyor.
Ayrıca konu sahibini takip etmek de ayrı iş
Herkes kendi derdine cevap veriyor zatenBosver sen yaz gec umarim girer de cevaplar
İlişkiniz siz 17 o 25 yaşındayken mi başladı?Merhaba arkadaşlar;
Ben 2 yıldır evliyim. 6 yıldır da eşimle tanışıyoruz. Çok büyük aşkla evlendik. İkimizde birbirimizin ilkiyiz. Sevgiliyken nişanlıyken ilgi olarak çok iyiydi. Hep biryerlerde sevişirdik. Bi sınıra kadar bişeyler yaşardık. 10-12 saat bazen yataktan çıkmazdık. Boğa burcuyuz ikimizde. Ve benim için cinsellik çok önemli. Bitmeyen bi libidom var oda öyleydi eskiden. Ama şimdi ise 3 yıldır eski halinden eser yok. Polis okuluna falan gitti. Adam oradan geldi naptılar şap suyuna mı yatırdılar bu adamı anlamıyorum. Stres bitirdi. Şimdi yeni yeni mesleği benimsedi alıştı. Ama halen cinselliğe uzak. Yani evliliklede alakası yok. Evlenmeden 1 yıl önce bıcak gibi kesildi okuldan gelince. Hep stres yaptı işini. Tamam görevleri zorluğu acemliği vardı eziyorlardı başta ama şuan sicilli memur ve rahat. Yinede düzeltemiyorum. O eski kıpır kıpır adam kayboldu. 31 yaşında bi olgunluk çöktü. Zorla yatağa sokuyorum. Tıbbi sorunuda yok sadece uykusuzluğu, işi gücü, duş almayı vs vs bahane ediyor. Bende çok bakımlı biriyim. Çok beğenir beni. Hatta çoğu zaman kendi gelip seni arzuluyorum diyor seviniyorum hadi yapalım o zaman diyorum. Şimdi olmaz diyo kendini durduruyor. Buna okulda alıştı orada şartlar çok zordu diye seks aklına bile getirmiyordu doğuda sıcak su bile yoktu okullarında. Bırakamıyor şimdi alışkanlıklarını seks diyince hep durduruyor kendini. Bende hamileyim 8+6 da. İsteğim geçer azalır dedim dahada arttı. Ee yeni bahaneside bebeğe bişey olur korkusu. Doktor izin verdi duydu yinede uzak duruyor. Artık bıktım bu ilgisizlikten. Aldatma vs aklımın ucundan geçmiyor. Çünkü hep benim yanımda, telefon vs herşeyini verir. Deli gibide seviyor bi dediğimi iki etmez. Canım istiyor dedim mi yapar. Ama ben o istesin beni istiyorum. Hiç evlendiğimden beri “yaa bugün olmaz daha yeni yaptık ara verelim” vs diyemedim. Hep o bana ödül gibi geldi. Bıktıradıya bi yaşayamadık. 23 yaşındayım ve çok enerjik biriyim bu hale dayanamıyorum. Eşimi de çok seviyorum bu konu hariç herşeyinden memnunum. Sevgiliyken hiç böyle hayal etmemiştim.
Benim gibi yaşayan ve aşan biri varsa bi yol göstersin lütfen. Almadığım gecelikler kıyafetler abuk subuk şeyler kalmadı. Tamam giyince bayılıyor yapıor ama ben istemeden o gelsin istiyorum. Benim değil hergün onun başı ağrıyor mübarek.
Lütfen yorumlarınız saygı çerçevesinde ve kırmadan olursa çok sevinirim arkadaşlar.
Spor yapsa düzenli beslenme düzenli spor düzenli sex rayina oturur diye geciyor aklimdan.Yani çok yüzeyseldi bi erkek için. maalesef bende kızıyorum ama çözüm arıyorum. Her yolu denedim.
Yooo bizim aksine daha da alevlendiMorelini bozmak gibi olmasın ama doğumdan sonra daha da kötü hale geliyor işler
Aynı durum bizde de parasal yönden kendine güveniyor ve şuan çalışmıyor henüz 2 haftaya başlayacak ve şuan evde geç yatıyor akşama kadar uyuyor uyanınca yemek yiyoruz ve dışarı arkadaşlarının yanına gidiyor geç dönüyor normalde o ister o istediğinde de hiç bir zaman hayır demedim ve bundan sonra da hayır demem ama daha yeni hamile olduğumu öğrendik ve o öğrendikten sonra cinsel hayatımız durdu gibi birşey hep o isterken ben istemeye başladım duş almadım çok yorgunum gibi bahanelerle geliyor bana ama ben yinede diyorum olsun ve yapıyoruz ama yinede hep ben istiyorum ve açıkçası biz evli değiliz hani bir söz vardır evlilik aşkı öldürüyor diye ama biz evli değiliz ve ben hamileyim daha henüz ailem bilmiyor bu bebeği çok istiyordum hala daha çok istiyorum ama onun benden uzaklaşması beni düşündürmuyor değil Perşembe günü ailemin yanına gidiyorum ve yaz sonuna kadar orda olacağım umarım bu uzak kalma onu biraz düzeltirMerhaba arkadaşlar;
Ben 2 yıldır evliyim. 6 yıldır da eşimle tanışıyoruz. Çok büyük aşkla evlendik. İkimizde birbirimizin ilkiyiz. Sevgiliyken nişanlıyken ilgi olarak çok iyiydi. Hep biryerlerde sevişirdik. Bi sınıra kadar bişeyler yaşardık. 10-12 saat bazen yataktan çıkmazdık. Boğa burcuyuz ikimizde. Ve benim için cinsellik çok önemli. Bitmeyen bi libidom var oda öyleydi eskiden. Ama şimdi ise 3 yıldır eski halinden eser yok. Polis okuluna falan gitti. Adam oradan geldi naptılar şap suyuna mı yatırdılar bu adamı anlamıyorum. Stres bitirdi. Şimdi yeni yeni mesleği benimsedi alıştı. Ama halen cinselliğe uzak. Yani evliliklede alakası yok. Evlenmeden 1 yıl önce bıcak gibi kesildi okuldan gelince. Hep stres yaptı işini. Tamam görevleri zorluğu acemliği vardı eziyorlardı başta ama şuan sicilli memur ve rahat. Yinede düzeltemiyorum. O eski kıpır kıpır adam kayboldu. 31 yaşında bi olgunluk çöktü. Zorla yatağa sokuyorum. Tıbbi sorunuda yok sadece uykusuzluğu, işi gücü, duş almayı vs vs bahane ediyor. Bende çok bakımlı biriyim. Çok beğenir beni. Hatta çoğu zaman kendi gelip seni arzuluyorum diyor seviniyorum hadi yapalım o zaman diyorum. Şimdi olmaz diyo kendini durduruyor. Buna okulda alıştı orada şartlar çok zordu diye seks aklına bile getirmiyordu doğuda sıcak su bile yoktu okullarında. Bırakamıyor şimdi alışkanlıklarını seks diyince hep durduruyor kendini. Bende hamileyim 8+6 da. İsteğim geçer azalır dedim dahada arttı. Ee yeni bahaneside bebeğe bişey olur korkusu. Doktor izin verdi duydu yinede uzak duruyor. Artık bıktım bu ilgisizlikten. Aldatma vs aklımın ucundan geçmiyor. Çünkü hep benim yanımda, telefon vs herşeyini verir. Deli gibide seviyor bi dediğimi iki etmez. Canım istiyor dedim mi yapar. Ama ben o istesin beni istiyorum. Hiç evlendiğimden beri “yaa bugün olmaz daha yeni yaptık ara verelim” vs diyemedim. Hep o bana ödül gibi geldi. Bıktıradıya bi yaşayamadık. 23 yaşındayım ve çok enerjik biriyim bu hale dayanamıyorum. Eşimi de çok seviyorum bu konu hariç herşeyinden memnunum. Sevgiliyken hiç böyle hayal etmemiştim.
Benim gibi yaşayan ve aşan biri varsa bi yol göstersin lütfen. Almadığım gecelikler kıyafetler abuk subuk şeyler kalmadı. Tamam giyince bayılıyor yapıor ama ben istemeden o gelsin istiyorum. Benim değil hergün onun başı ağrıyor mübarek.
Lütfen yorumlarınız saygı çerçevesinde ve kırmadan olursa çok sevinirim arkadaşlar.
Çocuktan fırsat bulup alevlendirebildiyseniz tebrik ediyorum siziYooo bizim aksine daha da alevlendi
Çocuk oldu diye neden ilişkimiz zedelensin ki uyuduğu zamanlarda fırsatını kaçırmıyoruzÇocuktan fırsat bulup alevlendirebildiyseniz tebrik ediyorum sizi
çok uzun süre geçmiş ama belki gören bilen çıkan. vitaminin adını bilen birisi benimle de paylaşabilir mi acaba:)Çok basit bir multivitamin verdi. S ile başlayan din ile biten. Kocamın ki Türkiye de pahalıydı Almanya dan akrabalar gelirken getirmişti gene o da multivitamin di. Bunu özelden de çok soran oldu . İnan’ın hayat çok zor ve insan gerçekten tükeniyor . Benim kolumu kaldıracak halim yoktu , evde tek başıma oğlumla uğraş yok yemek yok şu yok bu .,, kocamda işte çok yoruluyordu bir yandan da evde bana yardım ediyordu . O da bitik haldeydi. Vitaminleri düzenli kullanınca gerçekten hayata döndük. Özellikle insan anne baba olunca kendini unutuyor.
Sürekli reklamı çıkan bir vitamin bahsedilen. Hatta reklamında gülse birsel de oynadı.çok uzun süre geçmiş ama belki gören bilen çıkan. vitaminin adını bilen birisi benimle de paylaşabilir mi acaba:)
ayyy çok çok çok teşekkür ederimm :)Sürekli reklamı çıkan bir vitamin bahsedilen. Hatta reklamında gülse birsel de oynadı.