- 30 Ocak 2018
- 1.440
- 3.784
-
- Konu Sahibi Pembe Bal10cuk
Ayni dert bizde de var. Esimin isi cook yogun eve geldimi oturduğu yerde uyuyor. 2 senedir adam ununu eledi, eleğini asti.. yani sen yanasir istersen istedigini elde edersin,ama bende o gelsin sirnassin istesin diyorum cix. Esime kalsa ben rahibe olurum o rahip. Asdj
Şuan mesleki anlamda rahat demişsiniz ama sonuçta zorlu bir süreçten geçmiş, yıpranmış olabilir. Belki bir psikologa gitse, normale döner. Açık açık konuştunuz mu, böyle değildik, şimdi ne oldu, bu değişim neden diye sordunuz mu? Belki kafasına takılan başka sorunlar vardır. Sevişelim diye üstüne gitmeyin, baskı daha çok soğutabilir insanı. Sıkıntısı ne ise, onu ortaya çıkarıp, çözmek lazım.
Bir de hamilelikte istek azalmaz, aksine artar.
Sevişme kotanızı evlenmeden önce bitirdiniz sanırım
Evlenmeden sevişiyorduk gibi bir şey okudum sanki ona binaen yazdım. Valla ben de uçsuz bucaksız bir sevişme potansiyeli olan biriyim her gün sevişmemize rağmen maalesef. Eşim çoğu zaman bana ayak uydursa da, uyduramadığı durumlar da oluyor. Gıcık oluyorumYa bitmeyen kota bi anda meslek değişince bıçak gibi keser miAyrıca hiç ilişki yaşamadık ki evlenince ilk kez yaşadı normalde daha yeni başlaması lazım.
Evlenmeden sevişiyorduk gibi bir şey okudum sanki ona binaen yazdım. Valla ben de uçsuz bucaksız bir sevişme potansiyeli olan biriyim her gün sevişmemize rağmen maalesef. Eşim çoğu zaman bana ayak uydursa da, uyduramadığı durumlar da oluyor. Gıcık oluyorumsizin durumunuzda olsam ekstra sinirlenirdim. Bence beşyüz kere de olsa konuşun çözüm arayın. 23 yaşındasınız, bu gençlikte ne zamana kadar yokluk çekeceksiniz
Ya, kusura bakmayın amacım sizi kırmak değil ama cinsellik için, yanaşmıyor, istemiyor diye ağlamak da ne? Eşim bana böyle diygusalli bilmem neli cinsellik baskısı yapsa daha da uzaklasirim. Dusunsenize, eve gelmişim, yorgunluktan ayakta duramıyorum ama eşim gözümün icine bakıyor sex sex diye.
Birkaç ay sonra bebeğiniz olacak ve sizin de yorgunluktan libodonuzun aklınıza bile gelmediği zamanlar olacak. Eşinizin böyle zamanlarda size baski yaptığını ve hep sex beklentisi içinde olduğunu dusunsenize. Biraz empati yapın. Sex e düşkün olan sizseniz o zaman da gururu bir kenara bırakıp, siz talep edin. Teklif beklemek ve buna icerlemek de neyin nesi?
Siz yataktan cikmadiginiz dönemler "on sevisme " yasiyormussunuz anladığım kadarıyla.Yani tam bir birleşme olmuyor,hep arzunun üst perdede olduğu çizgide ilerliyormussunuz. Tam olarak ilişki gerçekleşmeye başlayınca eşinizin nazarında birşeyler değişmiş.Performans kaygısı da olabilir eşinizin yaşadığı ,kadın bedeninde/ sizde cinsel birleşme sırasında olan bir değişimden hoşlanmıyor da olabilir. Eşiniz mizaç olarak nasıl birisidir takintilara açık mıdır?
Eşinizi sevişmekten soğutan bir şeyler olabilir gibi geldi bana.Eğer seks hayatınızda benim kadar önemli değilse bunu anlamızı bekleyemem öncelikle yorumunza saygı duyarım.
Yalnız yorucu bir işi yok. 1 gün çalışıp 1 gün tatil ve masabaşı yemek su herşeyleri önünde. Ben çok daha koşturmacalı ve yorucu bir işe sahibim. Günde bazen 4 gelin çekimine gidiyorum. Telefonlarım hiç susmuyor. O bile diyor bu enerjiyi nerden buluyorsun diye.
Gelelim içerleme konusuna. Mesele sevgilikte gördüğüm o sevgi heyecan o istek hissiyat. Bir kadın olarak sevdiğim adam beni istesin isterim. Zira bazen 20 gün senelik izine çıkıyor tatile gidiyoruz özel bi villaya. Sessiz sakin. Orada bile aynı bahaneler söz konusu. Yani mesele o şekidle değil
Yaşadığı stres ve doygunluk olabilir mi? Evlilikten sonraki sexs hayatı herkesin aynı olmayabiliyor. Herkesin farklı bir dinamiği var sonucta.
Eşinizi sevişmekten soğutan bir şeyler olabilir gibi geldi bana.
Erkeklerin genelinde bu var galiba benim esimde evlendikten sonra duruldu ama ben sinirleniyorum laf sokuyorum bu aralar duzeldi hergun pesimde laf sokmak iyi geliyor benimkine ama sizde belki ters tepki yapabilir biraz ayri kalsaniz nasil olur acaba. Biz bi 1 ay filan ayri kalinca acayip degisiyor esimde bende sanki yeni evli gibi oluyor az ailenizemi gitseniz acaba