Bitmeyen işkence evliliğim baska kimsem yok konusu ak yardım edin

İlk olarak göçmenler çok içer diye bir şey yok bütün göçmenler alkolik değil. İkincisi arkanızda aileniz olursa hiçbir şey yapamaz. Korkutmasına izin vermeyin. Gerekirse ailenizin evini taşıyın adresi bilmesin uzaklaştırma çıkar zaten. Korkmayın cesur olun. Böyle evlilik böyle hayat olmaz. Ablanız avukatmış bu adamı çekmek yerine ablanıza minnet edin yardım etsin boşasın sizi.

ne diyeyim allah kolaylık versin. allah sana sabır versin çocuğun çok küçük. yurt dışana kaçırabilir diyorsun bu korkuyla zaten hiç bişey yapamazsın elini kolunu bağlar. ancak çocuk büyüdüğü zaman bu engellenir kaçırma götürmme

Daha önce de söylemiş bir arkadaş gerçekten yazılarınıza paragraf koyun. okuyanlar için ciddi zor oluyor.

Çok zor şeyler yaşamışsınız. Yaşıyorsunuz. Ama yaşamaya devam etmemelisiniz. Bunun yolu da boşanmak. Hemen boşanamayabilirsiniz. Önce anneniz ve yurtdışında olan akrabalarınızın ağzını yoklayın. Bundan sonra fikirleriniz boşanmak üzerine kurulu olsun. İş ve bağımsız yaşamanın planlarını yapın.Biraz kurnaz olun. Çünkü birlikte olduğunuz erkek (kendisine eşiniz demeye bile dilim varmıyor ) iyiliği pek hakketmiyor. Herşeyi planladığınız doğru zamanda da boşanın. Çok sonra da eğer ekonominiz el verirse mutlaka bir psikolojik destek alın.Çünkü çocukluktan beri sağlıklı aile ortamlarında bulunmamışsınız. Muhtemelen sağlıklı bir ilişki ve doğru kişiyle evlenmemenizin altnedeni de bu olabilir. Bundan sonraki ilişkilerinizin daha sağlıklı olabilmesi için psikolojik destek iyi gelecektir. Bir çocuğunuz var ve birlikte sıcak bir yuva diliyorum size.

Bir an eski kocamı ve yaşadıklarımı dinledim sanki karısı ve çocuğu ölmüştü ben 6 ay sonra ayrıldım göçmen yurtdışı bağlantılı çalışıyor sadece çocuğum olmadan o yurtdışına çıktığında tekmeyi bastım...
öldürür fon diye korkuyordum bi halt yiyemeden 2. Evliliğimi yaptım bi çocuğum oldu şükürler olsun. Çocuğumda olsa ayrılırdım o manyaktan iyi yaptım. Sanalda tavsiyem ayrıl

Vallaha bence sorman bile hata hala ne yapıcam,problem nerede diye.
Problemin kendisi bu evlilik olmuş zaten.
Adamda ne saygı var ne sevgi var ne merhamet var.
1 tane iyi yanı yok.
Oğlunu kaçırmasından korkuyorsan al pasaportunu oğlunun,verme.
Pasaport olmadan nasıl çıkartabilir ki?
Mutlaka bir yolu bulunur yani,iyi bir avukat tut kendine.
Böyle ömür geçmez.

Boşanma davası sürüyor ceza da öyle . İyiyiz Şükür. Kararlar alındı. Şükür Şu an 4 kez yer değişti. İyiyiz huzurlu mutlu ,
Konu eskiymiş meğer dikkat etmemiştim ama sonunda o hödüğü boşama kararı almana çok sevindim.
Dediğim gibi her şeyin bir çözümü varmış işte.

Boşanma davası sürüyor ceza da öyle . İyiyiz Şükür. Kararlar alındı. Şükür Şu an 4 kez yer değişti. İyiyiz huzurlu mutlu ,
O kadar sayfayı okudum, ablanızı yok yere harcamışsınız, babamı doldurdu falan demişsiniz, zamanında onu dinleseydiniz bunları yaşamamış olurdunuz diye düşündüm. İyiliğiniz için çalışmış ama anlaşılmamış gibime geldi.

Yalnız okurken anksiyetem tavan yaptı. Yaşıyorlar bunları baya. Yıllarca yaşıyorlar hem de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…