Bitmeyen işkence evliliğim baska kimsem yok konusu ak yardım edin

Eğer boşanmak sıkıntıysa, tavsiyem, evliliğinizin bittiğini kafana yerleştir, onu görmezden gel, kendince yaşamaya devam et oğlunla birlikte, düşünüp durma kimle ne yapıyor, zaten bitmiş bu evlilik, sanane nerde içiyor kimi arıyor, çocuğunuz büyüdüğü zaman boşanırsınız.

Sizin yaşadıgınız evlilik degil normal hiç degil.
Mesleki kurslara gidin
Mesleginiz var ise çalışın
Lise mezunu olanlara her adım başı olan marketlerde iş çok girin çalışın boşanın
Hem annenize hemde evladınıza bakarsınız onlarla geçinip gidersiniz

Ben cocugu falan kaciracagini sanmiyorum. O sorumluluga giremez. Sadece cocugu tehdit olarak kullaniyor. Cocuk onun hayatinda sadece engel. O yuzden bosanmak en mantiklisi.
Sosyal hizmetlerden yardim isteyin.

Konu sahibi boşanma konusunda kararlı görünüyor sadece boşanma süresinde yaşatacağı sıkıntılar biraz gözünü korkutmuş anladığım kadarı ile.
Bir avukatla konusun konu sahibi.o size nasıl bir yol izlemeniz gerektiğini söyler çocuğunuzu kaçırma ihtimalinden mutlaka bahsedin.Yasal yollarla alamaz zaten hem alkolik hemde ruh sağlığı bozuk birine çocuğu vermez mahkeme.
Konuşacak hickimseniz yokmuş çok üzüldüm.Bunaldikca buraya yazın.Burada sadece dert anlatmak için değil birbirimize destek olmak için de varız.
Herşey gönlünüzce olsun inşallah

Teşekkur ederim eğitim mezunuyum ama malesef yüksek puana ragmen ataması sıkıntıli bir bölümden mezunum. Hiçbir işten gocunmam skntim oğlum fazla hareketli biraz o dönemi atlatmamiz lazım sanırım.

Mahkemeler elbet vermiyor ancak; ilişkinin düzenlenmesinde yatılı kalma kararı alabiliyor. Maalesef tek düşündüğüm de bu kısım olduğu için adım atamıyorum. Çok teşekkür ederim :) iyiki yazmışım en azından hafifledim.

Çalışıyor musunuz? Yapabileceğiniz en doğru şey, annenizle beraber yaşayıp bu adamdan ayrılmak.

Ailesi destek olur mu size bu konuda? Ayrılık olarak değil ama mesela çok içmesinden, sorumluluk almamasından annesine bahsedince nasıl tepkiler veriyor? Oğlunu mu savunuyor, yoksa size mi destek oluyor? Eğer size desteklerse, ayrılma konusunda ikna etmek için yardımcı olabilirler.

Ama eğer ayrılığı düşünemiyorsanız, sıfırlayın adamı hayatınızda. Yine çalışın, anneniz baksın mümkünse, siz oradan alın. Umursamayın, kendi hayatınızı kurun çocuğunuzla beraber.

Bunu yapan tanıdıklarım var. Evlilikleri çok kötü, hastaneden gelir, eşi nasılsın demez. Oğlu ameliyat olmalıdır, ilgilenmez, yalnızca doktora çok para istedi diye kızmaya gider. Eskiden çocuk küçük diye ayrılmıyordu arkadaşım, şimdi artık onsuz bir hayat kurdular kendilerine. Anne ve çocuğun arası çok iyi. Eş evde olduğunda kavga sebebi, ama görmezden geliyor arkadaşım.

İnşallah ayrılacak imkanı ve gücü bulursun. Çünkü bu adam ağır hasarlı ve emin ol, yaşadıkların normal değil. Normal olmayan o. Hiç kendini sorgulama. Bir işe ve kendine ait bir sosyal hayata sahip olursan, çok daha sağlıklı olacağını düşünüyorum.

siz müslüman iseniz inancınıza göre ateist biriyle dini nikah olmuyorki arkadşım bu konuyu bi araştır istersen. allah yardımcınız olsun.

Teşekkürler ailesi annemle tartıştığı sırada buradaydı . Daha doğrusu yukarı çağırdı . İçer sanane dediler. Biz karışmayız bu kadın karının aklını çelip sizi boşaltmaya çalışıyor dedi. Annesine bir ara ağzını aramak için denedim alkol problemini konu değiştirdi .Yani siz konuşurken filancanin oğlu krese başlamış ya da müge anlida bugün su olmuş gibi. Tekrar konuya girince susar cevap vermez. Ya da tekrar konu değiştirir . Babası ilk geldiğimde ortalığı karıştırdı. Çok içiyor vefat eden eşi varken bu kadar icmezdi dedi. Halbuki sonradan ogrendigim tam tersi daha beter mis.bir gün eşin nerde dedi insan eşinin nerde olduğunubilmiyorsa dönüp kadın mı diye bir bakmalı kendine dedi. Kapıyı kapattı. Ben de doldum aksam geldiğinde cok icmissin neden bu kadar içiyorsun dedim. Sen konusmasini bilmiyorsun deyip once sandalye sonra camasir sepetini kirdi. ailecek problemliler . Daha önce babasının kafasında bira şişesini kırmış sonradan öğrendim . O yuzden laf edemez birşey dersede bulunduğu yerden kaçar . Emin değilim ama sanırım abisinede bıçak çekmiş bu konu muallak . Şuan da annemin yanına da gecemem çünkü ablam yeminler Edip eve geri döndü. Kadında yalnız kaldığı için gel git ama kalma dedi. Ama ana yüreği dayanamadı yerleşti şuan . Ha ev var yok değil akrabalar yurtdışında olduğu için 3 ev boş . Ki kalsam da birşey kesinlikle demezler. Ama işte toparlama lazım ya da ne olursa olsun deyip çıkmam lazım . Öylede böylede zarar görmüyor mu zaten.

Işte o kararı da alamazlar sanıyorum eşinizin alkol bağımlılığı ve öfke kontrol sorunu olduğunu söylerseniz büyük ihtimalle yatılı kalma bile zor olabilir

Işte o kararı da alamazlar sanıyorum eşinizin alkol bağımlılığı ve öfke kontrol sorunu olduğunu söylerseniz büyük ihtimalle yatılı kalma bile zor olabilir
Evet farkındayım ama kanıtlayacak şahidim yok. Yani psikologa giderse belki bir ihtimal mahkeme de öyle çıkar .Geri kalan girustugumuz insanlar onun tanıdıkları. Ya da annem şahit olur bir arkadaşımla iletişimi mı kesmiştir bir ara belki o gelebilirse uzakta. O olabilir. Elimde kanıt olmaması sıkıntı ses ve video kaydında almak zor. Alsan bile mahkeme geçersiz sayabiliyor

Inşallah şahit olarak gelirler o zaman.Cok zor bir durum gerçekten.Allah yardımcınız olsun

Sayın konu sahibi,öncelikle Allah yardımcınız olsun diyorum size.Kararlı ve net bir duruş sergilemeniz gerkiyor.Boşanmayı gerçekten istiyorsanız bu konuda şöyle mi yapar,böyle mi olur?gibi soruları kafanızda büyütmeyin.Emin adımlar atarsanız,kurtulursunuz ancak.Boşanma sonrası yaşamınızı devam ettirmeniz için,işiniz ve paranız var mı?Bunlar öncelikle düşünüp,ayarlamanız gereken hususlar.Sonrsında bir avukat tutmanız,iddalarınızı şahit ve delillendirmeniz boşanmanızı sağlar zaten.

Canım aslında ne olduğunu göstermiş.Bir kere bir çocuğun babası kızı istemeye gitmiyorsa bu adam bi cacık değildir ki arkasında durmuyor en büyük hata bu ,bu adamın tutulacak bir tarafı yok sen görememişsin.Bence hayatını kurtarmaya bak.Para biriktir birşeyler yap ve boşan

Ben kolay kolay boşan demem ama senin boşanmak yerden göğe hakkın. Durduğun hata!
Merak etme çocuğu da almaz. Dertsiz başına dert mi alsın? Adam hovardalık peşinde. Sen kendi hayatını kurtar.

Sana tavsiyem şu anlattığın şeylerin hepsini belgele ihaneti falan sana tavırlarını alkolik olduğunu çocuğunu alma şansı olmamalı herhangi bi mahkemede geldiğinde bi yokla boşanmak istiyorum diye sende rahat bi hayat sür de baktın çocuğu kaçıracak gibi dellendi sapıttı alttan al sonra git güzelim sığın devlete alkolik bi babadan eminim koruyacaktr umarım atlatrsn ve boşanma yoluna gider zaten anlattıklarınıza göre sizede oğlunada pek düşkün bi adam değil bazen olmuyorsa gitmek kalmaktan daha iyidr.

Çocuğunuzu kaçırma ihtimali boşanmadan da mümkün. Sakın geldiğinde pasaport çıkarttırmayın oğlunuza. Bir şekilde bahane yaratın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…