Bitmeyen elti sorunum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çalışıyorum bende tasalanma sen
biri 9 aylik biri 27 aylik 2 bebek olunca ancak yetişiyoruz ne yaparsın :)
E tabi sende haklısın,ulvi kisilikler bos zamanlarinda bdv ye girer konularda geyik yapar
Siz ne yapıyorsunuz atom mu parçalıyorsunuz? yoksa korona aşısı mı üretiyorsunuz?

Ben doktorla konuşuyorum, seni ilgilendiren nokta ne ?
Zamanım çok ister bdv de takılırım, ister kahve içerim.
Hesap mı vereceğim sana.
Gidip çalışıp, eltinle yarışa girsene sen :)
Tamam sakin ol kizma sampiyon :)
Benim konuma atifta bulununca cevap verme hakki doguyor ne yaparsin.
Mune gelmeden cikacaktin noldu o is :)ban yersen yorum yazamazsin gene bak bdv de konular seni bekler

Bana daha çok kıskanan sizmişsiniz gibi geldi neden bu kadar takıyorsunuz ki?
Akşama kadar çalışıp üstüne bu muhabbeti çekemiyorsanız gitmeyin. Tatil gününüzde gidin kısa bir uğrayın.
Eşinizin ne suçu var da ona çatıyorsunuz?
Ayrıca kadının elbisesinden size ne?
Ne yaparsa yapar. Sokakta öyle giyinen milyon kadın var her biri için endişelenirseniz ohoo...
İnsanların giyimi kuşamı oturup kalkması kimseyi ilgilendirmez.
Kocası düşünmüyorsa yani kime ne ki?
Yani istemiyorsanız gitmeyin bu kadar basit.
Audiymiş fordmuş giydiğiniz donu da kıyaslıyor musunuz

Tamam sakin ol kizma sampiyon :)
Benim konuma atifta bulununca cevap verme hakki doguyor ne yaparsin.
Mune gelmeden cikacaktin noldu o is :)ban yersen yorum yazamazsin gene bak bdv de konular seni bekler

Hani sende öyle bir mevzu yoktu :)
Munenin canı sağ olsun.
Neyse sana daha fazla prim vermeyeceğim :)

Aynen tam olarak düşündüklerimi yazmışsın eline sağlık bi tanesi de demez ki ben kıskanıyorum eltimi ben onun yanında vasat görünüyorum, ben fenayım, ben beceriksizim demez hep kıskanılan kendi olur hep kendini en mükemmel tanıtır hep karşı tarafı kötüler dimi :) Ah bu insanlar kendileri gibi olmayana ne zaman saygı duymayı öğrenecekler acaba

Pilav yapamamasından ve her gün kv ye gitmesinden size ne ?

Anlattiklarinizin yarısı hava da kaliyor.

tek katildigim nokta aile içinde bile olsa bütün frikiklerini görmek istemezdim. Ayrica calisiyor olmaniz evde yemek yapip yemenizi engelleyen birsey degil. Bunu hatta daha fazlasini yapan binlerce kadin var. Siz gelinler kayinvalide de iyi alismissiniz yemek yemeye gibi geldi. Boyle olunca da birbirinizle cok yüz goz olmussunuz. Herkesin evi eşiği ayri. Yapın evde yemeginizi yiyin yani her aksam kayinvalideden yemek yemek nedir. 14 yildir yiyorsa eltiniz pilavi bilmemesi de normal. Evinde duzenli olarak yemek hazirlayip yemeyen kisi ne bilecek ki. Aparatif seyleri hazirlamaktan baska. Onun arabasi benim arabam vs bunlar gereksiz detay. Kimi insan ufacik diş çöpünü bile övmeyi sever. Bu kıskançlıktan degil. Kendisini o sekilde rahatlattigi icindir. Sizinle alakasi bile olmayabilir. Sonucta siz 4 yıldır varsiniz anladigim kadariyla kendisi 14 yildir var. Ve sizden sonra boyle bir tavira bürünmemiştir. Kisiligi karakteri boyledir. Siz fazla kafaya takıp ne yapsa kendi gözünüze batırmışsınız. Bence eltinizi rahat birakin ne yaparsa yapsin.

İşte bu durumu yaşayan bilir o yüzden takılma burdaki yorumlarda fazla kadın kadını illaki kıskanır kıskanmıyorum diyen yalan söyler demişler boşuna dememişler araçtı maraçtı bunlar fani şeyler sen kendini özünü biliyorsan gerisi hikaye, eşinde aynı şekilde. Tok gözlü olmak her zaman artıdır, hava atılıyorsa en ufak şeyle bellii kendi içlerinde mutsuzlardır belkide bilemeyiz ne hayatlar var

Böyle bir çirkinlik varsa Ford Audi umrunuzda olmaz. Yüzyüze gelmezsiniz olur biter. Ben de zamanında eltimle bazı pürüzler yaşadım ama ne giydiği falan zerre umrumda olmadı. Eşim kardeşinin karısına yan gözle mi bakacak ? Siz hala sorunlu kısmı görmüyorsunuz. Eşinizin size verdiği cevaba sizin asıl tepkiyi koymanız gerekirdi. Ama elti kıskançlığıyla gözünüz kör olmuş.

Siz önceki yorumlarımı okumadınız galiba :)

Merhaba beni ilgilendirmesi gerektiği için değil öncesinde yazılan yoruma cevaben söyledim konu bu değil bu bir yorum,bir cevap :)

Ama kafanıza taktığınız, öne sürdüğünüz şey 14 yıllık evli kadının bir pilav bile yapamaması..
Benim gözümde de siz bir yemek bile yapamayıp sürekli kv den otlanıyor gibisiniz.
Elti bunu diline dolasa hoş mu?

Evet biliyorum anlıyorum sizi bazen kafama dank ediyor işten çıkayım diyorum sonra durup düşünüyorum ben evde ne yapacağım...

Ayy ne cok dert biriktirmissin icinde.

eltini bilmem ama sen kadina baya takmissin ve ciddi kiskaniyorsun bence. Ben calisiyorum o geziyor demissin. Ee kazandigin parayi eltine mi veriyorsun? Calisan kadinlarin ben calisiyorum tripleri hic cekilmiyor. Calismayan insanlara laf etme hakkin yok demekki eltinin ihtiyaci yok calismaya eltini bu kadar kiskaniyorsan sende calisma audiniz de varmis. ( biraz da ben fiştekliyim:)

Ayrica kadinin ne giydigine laf etme hakkin da yok. Rahatsiz oluyorsan her gun onlarla ayni ortamda bulunmazsin olur biter. Birbirinizden uzak durmaniz en iyisi olur sanirim. Boylelikle ne onun atraksiyonlarini dinlemis olursun ne calisman sana dert olur.

Size gerçekten çok teşekkür ederim bunca mesaj yorum arasında kalbime iyi gelen bir yoruma denk gelmek beni biraz rahatlattı öyle ki burda yorum yazan herkesin yorumuna kafayı takmak üzereydim herkes aynı şeyi yazıyor belki hata bende mi diye düşünmeye başlamıştım anneciğim sağolsun yardımcı oluyor yemek konusunda köfte mantı vs sizin söylediklerinizi de yapacağım zaten en fazla 2-3 kere gidiyordum haftada artık onu da azaltacağım umarım bir an önce bu süreçten kurtulabilirim , kurtuluruz...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…