• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bitmeyen elti sorunum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Parayı ay başında gelip eltinizin eline saymıyorsanız kadının çalışmaması oturması gezmesi neden sizi ilgilendiriyor?

Çalışıp emeğinizin karşılığını alıyorsunuz, elti ne yapmalı vay benim eltim çalışıyor da yoruluyor da deyip aferin mi demeli? Birinin elti sorunu var ama o siz değilsiniz.

Konuda çok çirkin bir yer var hele. Adam diyor ki ben dönüp bakmam öyle bir kadına? Öyle bir kadın dediği abisinin eşi. Yengesi için böyle berbat bir tabir kullanması iğrenç. Kendisi yokken etek giydirmiyor size çünkü içi pis.

(Siz de Ford'a geçip evde oturun konuya önerim bu.)
:KK9::KK9::KK9:

Aferin eltinize.
Eltinizin sizinle degil, sizin eltinizle sorununuz var.
Karı koca biriniz eltisi birisi de yengesi için o kadar iğrenç tabirler kullanıyorsunuz ki resmen içiniz pis.
Kocam eltim hakkında öyle yorum yapsa kafasını yarardım onun.
Eltinizi bacak arası muhabbetlerinizden çekin derim.
Utanın az.

Ooo sen kıskanç elti görmemişsin :D
Bizde de ben çalışıyorum eşimle herseyimizi yaptık,evimizi aldık arabamizi aldik,kv yeğenini aldi gelin olarak zaten ablasını da benim esime almak istemiş eşim istememiş neyse.
Onlarin eşyaları,altinlari,ev peşinatlarına kadar verildi üstüne dugun takıları bırakıldı biz çalışıyoruz herseyi kendimiz yapip borca girdiğimiz halde bırakmamışlardı zamaninda.
Hal böyleyken genede geçen sene evlenirken kaynim beni aradı sana düğünde ne alinmisti aynisi alinacak diye sorgu sual etti.
Şimdi bi telefon konusu vardi onu yazmayim gene kriz olmasin benim konumda baya bir dalga konusu etmislerdi.
Bu bdv de bi kitle var gönüllerince açılan konuya dalga geçip geyik yapıyorlar.Bakiyorum her açılan konuya yorumlari yapıştırıyorlar issizlik herhalde böyle bisey pusuda bekliyorlar gibi :D

En son iste kendi calismadigi halde kv de benim cocuguma ise giderken baktigi halde onun çocuğuna baktin benimkinede bakarsin demişti kv anlattı bana dedim çalışıyorum yoksa ben istemiyorum kimseye birakayim yavrumu.calisacaksa bak tabi ama böylesi konusmasi da hos degil sana.
Bi cok seyide eşim söyledi zaten neden bunu bunu yapıyor kıskanıyor seni diye.

sizinde durumunuz madem iyi gerekirse dışardan söyle yorgunum de gitme eşine zaten eltini görmek istemediğini söylesen esin bi yol bulur.
Kıskanıyorsun derler ama aslinda hem çalışıp emek vererek bisey sahibi olup,hemde evde bi ev kadininin yapacağı her isi yapmamizi kendiler kıskanır.😎

Bazı arkadaşlara katılıyorum bana da kıskanan sizsiniz gibi geldi ve eltinizde eleştirdiğiniz herşeyi sizde yapıyorsunuz farkında değilsiniz galiba :) dedikodu, övünmek , kıskançlık v.s ayrıca eşi müsade ediyorsa mini etek giymesine sizi geçtim kayınvalideye kayınpedere bile söz düşmez! Bu arada arabayla yemek almaya gittiğinizi yorumlarda sık sık dile getirmeniz de bi entresan hani! Tamam en mükemmel en zengin en çalışkan en kültürlü çift sizsiniz ikna oldum ben :)

evde oturmak sızın yapınıza uygun degılse onun sucu ne ? bu onun problemı degıl ona da calısmak uygun degılmıs ne var bunda ? calısmak ısteyen sızsınız sankı zorla calıstırılıyormussunuz gıbı davranıyorsunuz :olamaz:

eltımde bana ben senın gıbı evde oturup koca parası yıyemem ,kocadan para bekleyecek kadar asalak degılım demıstı
:olamaz: erken emeklı olucam dıye '' nasıl ya bu haksızlık'' demıstı :KK70: nesı haksızlık kendısınden once ıse gırmısım hem okumus hem calısmısım ben halbukı ... sımdı kendı sıgortamı da yatırıyorum evde de oturuyorum oh olsun sıze :KK70:
:KK70: ben sizin adınıza sevindim erken emeklilik bu şartlarda harika olsa gerek çünkü malum eşek yükü ile çalışıp elden ayaktan düşünce anca emeklilik hakkı veriliyor... Hem okuyup hem çalışmanız ayrıca takdir edilesi ben 6 senedir çalışıyorum sadece çalıştığım halde yoruluyorum birde okuyor olsam çok zorlanırdım galiba işte anlatmak istediğim bu keşke benim eltimde sizin gibi olsa ne bileyim oturup konuşurken işten okuldan konuşurduk alışveriş ve o bunu aldı sattı haricinde bir konumuz olabilirdi belki :)

Konu sahibi sanki siz etlinizi kıskanıyor gibi olmuşsunuz siz sabahtan akşama kadar çalışıyorsunuz o evde alışverişte keyif çatıyor ve akşam da ohh kvde hayır yemek yiyor diye sanki siz onu kıskanıyorsunuz gibi görünüyor burda. Ayrıca kadının giyimine karışamazsınız ki istediğini giyer..

Ooo sen kıskanç elti görmemişsin :KK70:
Bizde de ben çalışıyorum eşimle herseyimizi yaptık,evimizi aldık arabamizi aldik,kv yeğenini aldi gelin olarak zaten ablasını da benim esime almak istemiş eşim istememiş neyse.
Onlarin eşyaları,altinlari,ev peşinatlarına kadar verildi üstüne dugun takıları bırakıldı biz çalışıyoruz herseyi kendimiz yapip borca girdiğimiz halde bırakmamışlardı zamaninda.
Hal böyleyken genede geçen sene evlenirken kaynim beni aradı sana düğünde ne alinmisti aynisi alinacak diye sorgu sual etti.
Şimdi bi telefon konusu vardi onu yazmayim gene kriz olmasin benim konumda baya bir dalga konusu etmislerdi.
Bu bdv de bi kitle var gönüllerince açılan konuya dalga geçip geyik yapıyorlar.Bakiyorum her açılan konuya yorumlari yapıştırıyorlar issizlik herhalde böyle bisey pusuda bekliyorlar gibi :KK70:

En son iste kendi calismadigi halde kv de benim cocuguma ise giderken baktigi halde onun çocuğuna baktin benimkinede bakarsin demişti kv anlattı bana dedim çalışıyorum yoksa ben istemiyorum kimseye birakayim yavrumu.calisacaksa bak tabi ama böylesi konusmasi da hos degil sana.

sizinde durumunuz madem iyi gerekirse dışardan söyle yorgunum de gitme eşine zaten eltini görmek istemediğini söylesen esin bi yol bulur.
Kıskanıyorsun derler ama aslinda hem çalışıp emek vererek bisey sahibi olup,hemde evde bi ev kadininin yapacağı her isi yapmamizi kendiler kıskanır.😎
Tam aynı kafa seninle konu sahibesi aradığın kan bulundu.
Bak beraber oturup dertleşebilirsiniz bu arkadaşla.
İkinizin de çok fena elti takıntısı var.
Birbirinize anlatıp en büyük elti derdi hanginizde bulabilirsiniz.
ALLAH çok yardımcınız olsun, amin.

.Bakiyorum her açılan konuya yorumlari yapıştırıyorlar issizlik herhalde böyle bisey pusuda bekliyorlar gibi :KK70:

Hamiş noldu senin iphone android mevzusu ? :D
Bak ben 7.30 da kalktım, kahvaltımı yaptım, işime geldim.
Belirli işlerim vardı, onu da yaptım.
Şimdi de kk da sana yorum yazıyorum.
Ne çok yönlü bir kadınım.
Çalış senin de olsun :KK76:
İşsizliğimizden değil, canımız istediğimiz için yazıyoruz.

:KK70: ben sizin adınıza sevindim erken emeklilik bu şartlarda harika olsa gerek çünkü malum eşek yükü ile çalışıp elden ayaktan düşünce anca emeklilik hakkı veriliyor... Hem okuyup hem çalışmanız ayrıca takdir edilesi ben 6 senedir çalışıyorum sadece çalıştığım halde yoruluyorum birde okuyor olsam çok zorlanırdım galiba işte anlatmak istediğim bu keşke benim eltimde sizin gibi olsa ne bileyim oturur konuşurken işten okuldan alışveriş ve o bunu aldı sattı haricinde bir konumuz olabilirdi belki :)
herkesın hayat gorusu farklıdır

belkıde onun konusacagı konularda sızın bılgınız yoktur ? ondan ortak noktada bulusamıyorsunuzdur :işsiz:
zaten kendınızı sınıf atlamıs olarak gordugunuzden ortak paydada bulusamamanızda cok normal :olamaz:

kadına karısmayın ...gıydıgıne ,soyledıgıne, yedıgıne ,ıctıgıne herseyıne laf etmıssınız ...benım kocam ''oyle bır kadına bakmam'' dıyorsa ve o kadın yengesıysee ! ben kocamla oyle sohbetlere gırıyorsam eltımı kocamı cerez gıbı konu yaptıysam... hem esımden hem kendımden tıksınırdım herseyın bır oluru, herseyın bır usulu ,uslubu var

yanlıs olan sızsınız. bu hayata bakıs acınızla cok mutsuz olursunuz .

Amin, fikriniz için teşekkür ederim olumlu ve olumsuz her türlü yoruma açığım elbette söylediklerinizi de değerlendireceğim haksızlık payım olduğuna eminim tabi abartıyor olabilme durumum da yüksek herşeyin bilincindeyim ama ben konuyu ya anlatamadım ya da kimse sonunu dikkate almadan cevap veriyor bana ben sadece ne yapmam gerektiğini sormuştum herkes bana suç buldu ama olsun demek ki anlatımımda eksiklik ve hatalar yaptım bir daha dikkat edeceğim :)

belkıde onun konusacagı konularda sızın bılgınız yoktur ondan ortak noktada bulusamıyorsunuzdur
zaten kendınızı sınıf atlamıs olarak gordugunuzden ortak paydada bulusamamanızda cok normal
kadına karısmayın gıydıgıne soyledıgıne yedıgıne ıctıgıne herseyıne laf etmıssınız benım kocam oyle bır kadına bakmam dıyorsa ve o kadın yengesıyse ! ben kocamla oyle sohbetlere gırıyorsam eltımı kocamı cerez gıbı konu yaptıysam hem esımden hem kendımden tıksınırdım herseyın bır oluru herseyın bır usulu uslubu var

Degil mi ?
İnsan kocasıyla nasıl eltisinin orasını burasını, ben ona bakarım bakmam diye konuşabilir ya vallahi hafsalam almıyor.
Ben öyle bir kadına bakmam ne demek be ?
Kadına o.... muamelesi çekmişler karı koca.
Kocanız nasıl kadınlara bakarmış mesela ?
Demek ki adamın bakma kriteri var.

Buda yeni moda oldu.
Konuya yorum yazarlarken bize sallıyorlar.
Yanlışlarını yüzlerine vuruyoruz ya ondan yediremiyorlar doktor :) :KK76:

İnsanların konuşma özgürlüğüne karışamazsınız, ne isterse konuşsun size ne. Yapacak bir şey yok. Ama öyle kısa giyinip gereksiz haraketlerde bulunuyorsa valla ben ordaca pat diye söylerdim her kesin içinde ki her tarafn dışarıda. Siz de söyleyin olsun bitsin, kaba şekilde söyleyin çekinsin, gitsin kendi eşinin önünde eğilsin. Başka şeyler boş

belkıde onun konusacagı konularda sızın bılgınız yoktur ? ondan ortak noktada bulusamıyorsunuzdur :işsiz:
zaten kendınızı sınıf atlamıs olarak gordugunuzden ortak paydada bulusamamanızda cok normal :olamaz:

kadına karısmayın ...gıydıgıne ,soyledıgıne, yedıgıne ,ıctıgıne herseyıne laf etmıssınız ...benım kocam ''oyle bır kadına bakmam'' dıyorsa ve o kadın yengesıysee ! ben kocamla oyle sohbetlere gırıyorsam eltımı kocamı cerez gıbı konu yaptıysam... hem esımden hem kendımden tıksınırdım herseyın bır oluru, herseyın bır usulu ,uslubu var

Yazdım ama yine duramadım. Bir erkek için abisinin/kardeşinin eşi bakılabilecek kategoride midir ki öyle bir kadına bakmaz? Hani biraz kaliteli bir kadın olsa bakardım mı diyor? Yengesi standartlarını karşılamamış paşa hazretlerinin. Konu sahibi bu lafı kocasına yedireceğine bununla gurur duyuyor. Allah o eltiyi kötü gözlerden korusun diyorum.

Buda yeni moda oldu.
Konuya yorum yazarlarken bize sallıyorlar.
Yanlışlarını yüzlerine vuruyoruz ya ondan yediremiyorlar doktor :) :KK76:
Hadi bir iki kişi dese neyse de.
Herkes aynı şeyi diyorsa demek ki aklın yolu bir.
Bu eltili konularda degişmeyen ve asla şaşmayan madde başlıkları
1- evimiz var (kendimiz aldık)
2- Ben çalışıyorum, o oturuyor.
3- bizim arabamız üst segmen, eltim tofaşcı hjkfhhfhaf ,
4- Onun çocuklarına bakıyorlar, benimki bostan korkulugu.
5- Eltim hep gezmelerde, benim saçım süpürge.
6- Giyiminde iş yok ben daha edepliyim.
7- Ben çok sakinim diye hürmet görmüyorum ama eltim cazgır diye herkes ona süt liman.

Birde tamam ortak payda bulamayabilirsin konuşmak içinde sonuçta atom parçalamıyorsunuz, ya da fok balıklarının çok yalnız olması üzerine fikir teatisi yapmıyorsunuz, düşünce sistemleri üzerine tez yazmıyorsunuz...
Altı üstü ortama Türk ailesiyiz hepimiz..
Evimizde konuşulan konular belli.
Ne yani şimdi ?

Ooo sen kıskanç elti görmemişsin :KK70:
Bu bdv de bi kitle var gönüllerince açılan konuya dalga geçip geyik yapıyorlar.Bakiyorum her açılan konuya yorumlari yapıştırıyorlar issizlik herhalde böyle bisey pusuda bekliyorlar gibi :KK70:

sizin konunuzu görmüştüm galiba Allah yardımcımız olsun isterdim ki ardkadaşım gibi bir eltim olsun bizim şansımız böyleymiş :)

Hamiş noldu senin iphone android mevzusu ? :KK70:
Bak ben 7.30 da kalktım, kahvaltımı yaptım, işime geldim.
Belirli işlerim vardı, onu da yaptım.
Şimdi de kk da sana yorum yazıyorum.
Ne çok yönlü bir kadınım.
Çalış senin de olsun :KK76:
İşsizliğimizden değil, canımız istediğimiz için yazıyoruz.
Çalışıyorum bende tasalanma sen:D
biri 9 aylik biri 27 aylik 2 bebek olunca ancak yetişiyoruz ne yaparsın :)
E tabi sende haklısın,ulvi kisilikler bos zamanlarinda bdv ye girer konularda geyik yapar :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back