Ooo sen kıskanç elti görmemişsin
![KK70 :KK70: :KK70:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
Bizde de ben çalışıyorum eşimle herseyimizi yaptık,evimizi aldık arabamizi aldik,kv yeğenini aldi gelin olarak zaten ablasını da benim esime almak istemiş eşim istememiş neyse.
Onlarin eşyaları,altinlari,ev peşinatlarına kadar verildi üstüne dugun takıları bırakıldı biz çalışıyoruz herseyi kendimiz yapip borca girdiğimiz halde bırakmamışlardı zamaninda.
Hal böyleyken genede geçen sene evlenirken kaynim beni aradı sana düğünde ne alinmisti aynisi alinacak diye sorgu sual etti.
Şimdi bi telefon konusu vardi onu yazmayim gene kriz olmasin benim konumda baya bir dalga konusu etmislerdi.
Bu bdv de bi kitle var gönüllerince açılan konuya dalga geçip geyik yapıyorlar.Bakiyorum her açılan konuya yorumlari yapıştırıyorlar issizlik herhalde böyle bisey pusuda bekliyorlar gibi
En son iste kendi calismadigi halde kv de benim cocuguma ise giderken baktigi halde onun çocuğuna baktin benimkinede bakarsin demişti kv anlattı bana dedim çalışıyorum yoksa ben istemiyorum kimseye birakayim yavrumu.calisacaksa bak tabi ama böylesi konusmasi da hos degil sana.
Bi cok seyide eşim söyledi zaten neden bunu bunu yapıyor kıskanıyor seni diye.
sizinde durumunuz madem iyi gerekirse dışardan söyle yorgunum de gitme eşine zaten eltini görmek istemediğini söylesen esin bi yol bulur.
Kıskanıyorsun derler ama aslinda hem çalışıp emek vererek bisey sahibi olup,hemde evde bi ev kadininin yapacağı her isi yapmamizi kendiler kıskanır.