• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bitmeyen elti sorunum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siz okumussunuz audiniz bile var ama ne hikmetse vasifsiz eltiniz gununu gun ediyor, istedigini giyiyor, herkesi de mum etmis kimse ona agzini acamiyor, bir de bunlari arabasi ford iken yapabiliyor diye kiskanmissiniz. Anladim simdi.
Ha bir de bilmem kac yillik gelin olmasina ragmen pilav yapmayi bile ogrenmeye gerek duymamasi vardi. Idol ya👏

Hadi bir iki kişi dese neyse de.
Herkes aynı şeyi diyorsa demek ki aklın yolu bir.
Bu eltili konularda degişmeyen ve asla şaşmayan madde başlıkları
1- evimiz var (kendimiz aldık)
2- Ben çalışıyorum, o oturuyor.
3- bizim arabamız üst segmen, eltim tofaşcı hjkfhhfhaf ,
4- Onun çocuklarına bakıyorlar, benimki bostan korkulugu.
5- Eltim hep gezmelerde, benim saçım süpürge.
6- Giyiminde iş yok ben daha edepliyim.
7- Ben çok sakinim diye hürmet görmüyorum ama eltim cazgır diye herkes ona süt liman.

Birde tamam ortak payda bulamayabilirsin konuşmak içinde sonuçta atom parçalamıyorsunuz, ya da fok balıklarının çok yalnız olması üzerine fikir teatisi yapmıyorsunuz, düşünce sistemleri üzerine tez yazmıyorsunuz...
Altı üstü ortama Türk ailesiyiz hepimiz..
Evimizde konuşulan konular belli.
Ne yani şimdi ?

o pilav yapamıyor ben yapıyorum

Çalışıyorum bende tasalanma sen:KK70:
biri 9 aylik biri 27 aylik 2 bebek olunca ancak yetişiyoruz ne yaparsın :)
E tabi sende haklısın,ulvi kisilikler bos zamanlarinda bdv ye girer konularda geyik yapar :KK70:

Bir sen kaldın tasalanacağım :)
jsjfdjskd hadi komikti güldüm sana içine sinsin :)

Yazdım ama yine duramadım. Bir erkek için abisinin/kardeşinin eşi bakılabilecek kategoride midir ki öyle bir kadına bakmaz? Hani biraz kaliteli bir kadın olsa bakardım mı diyor? Yengesi standartlarını karşılamamış paşa hazretlerinin. Konu sahibi bu lafı kocasına yedireceğine bununla gurur duyuyor. Allah o eltiyi kötü gözlerden korusun diyorum.
Zamanında eltiniz sizin için de (bu kaç yıldır şehir içi şehir dışı seyahate gidiyor,kız değildir bunu almayın) deseydi sizde herşeyi konuşmaya hak görürdünüz kendinize bazı anlatmak istemediklerim var derken çok büyük şeylerden bahsediyorum

siz çalışıyorsunuz hayatı daha lüks yaşıyorsunuz ama yoruluyor keyfini çıkartamıyorsunuz
karşınızdaki kişi daha ortalama yaşıyor ama keyfini çıkartıyor ve yorulmuyor.
bence de çoğu kişinin söylediği gibi gerçek anlamda siz aslında ona özeniyorsunuz gibi geldi bana
ben de ilk bölümdenim bu arada, geleceğe yatırım olsun diye çok şey yaptım hala yapıyorum ama gerçekten yorgun ve bitkinim
sizden tek farkım ve avantajım çevremde, gözümün önünde ne kadar bunaltıcı yaşadığımı gösteren bir örnek yok o kadar.
ve maalesef her şey bir yolunu buluyor ve 2. kesim inanın hayatta daha mutlu oluyor.

Zamanında eltiniz sizin için de (bu kaç yıldır şehir içi şehir dışı seyahate gidiyor,kız değildir bunu almayın) deseydi sizde herşeyi konuşmaya hak görürdünüz kendinize bazı anlatmak istemediklerim var derken çok büyük şeylerden bahsediyorum
Kocanız da eltiniz gibi kadına bakmam derken o kadından farkı mı var ki ?
Kardeşinin karısı o lafı dediği kişi.
Üstelikte size diyor :)
Siz hala olayın farkında degilsiniz sanırım.

Hadi bir iki kişi dese neyse de.
Herkes aynı şeyi diyorsa demek ki aklın yolu bir.
Bu eltili konularda degişmeyen ve asla şaşmayan madde başlıkları
1- evimiz var (kendimiz aldık)
2- Ben çalışıyorum, o oturuyor.
3- bizim arabamız üst segmen, eltim tofaşcı hjkfhhfhaf ,
4- Onun çocuklarına bakıyorlar, benimki bostan korkulugu.
5- Eltim hep gezmelerde, benim saçım süpürge.
6- Giyiminde iş yok ben daha edepliyim.
7- Ben çok sakinim diye hürmet görmüyorum ama eltim cazgır diye herkes ona süt liman.

Birde tamam ortak payda bulamayabilirsin konuşmak içinde sonuçta atom parçalamıyorsunuz, ya da fok balıklarının çok yalnız olması üzerine fikir teatisi yapmıyorsunuz, düşünce sistemleri üzerine tez yazmıyorsunuz...
Altı üstü ortama Türk ailesiyiz hepimiz..
Evimizde konuşulan konular belli.
Ne yani şimdi ?

Asıl kendileri kıskanıyorlar ama burada böyle cool görünmek için eltim benimle yarışıyor diye lanse ediyorlar.
Bizde yedik.
Bana da yazmış çalışıyorum ben tasalanma sen diye :)
Sanki çalışıyor da ben yiyorum parasını.
Gelip burada eltime iphone alındı, bende android telefon var diyen sanki benim :)
Kimseden bir çıkarımız yok aslında, benim derdim kadınlarımız üzülmesin.
Hayatta daha büyük problemler varken burada gelip onlara yorum yazıyoruz aslında dertleri çok büyük değil diye ama bize de sallıyorlar.
Neymiş boş vaktimiz çokmuş.
Kendi atom mühendisi zaten yeni molekül buluyor shdjsjs :D

Neyse Mune ablam gelmeden kaçsak mı :D

Kuzularım merhaba öncelikle hepinizden özür diliyorum hayatta ne büyük dertler var biliyorum ama yıllardır bu durum da benim psikolojimi bozmak üzere... Biz eşimle sevgili olduğumuzu ailelere açıkladığımızdan beri (4yıl oluyor) eltim beni yarış halinde olması gereken biri haline getirdi nerdeyse. Ben üniversite mezunu güzel bi şirkette çalışan bir bayanım Eşiminde işi çok iyi bu yüzden eşim benden maddi hiçbirşey talep etmez Yani bizim halimiz çok şükür bu kadar iyiyken eltim Lise mezunu onunda eşinin durumu benim eşim gibi hemen hemen aynı yani böyle şeyler söylenmez ama onlar ford marka bir araç aldılar ehliyeti olduğu için araba onda kalıyor bizim de audimiz var sınıf olarak elbette çok çok üstü ama bir görseniz benim arabammmm benim arabamm diyip duruyor küçük dağları ben yarattım misali gezer şunu aldım bunu sattım bu çok pahalıydı ama Gökhan (Eşi) bunu al dedi hemen aldım 1 dakika evde oturduğunu görmeniz mümkün değil yani ful gezmelerde birde gezdiği görüştüğü tüm arkadaşlarının dedikodusunu yapar kayınvalideme gelip bende hepsini duyarım ama hiç katılmam sevmem ben öyle dedikodu felan zamanında benim için ve ailem içinde çok yapmıştı ama eşim kesti dilini diyeyim o zamandan beri yapmaz. Yani ben sabahtan akşama kadar çalışan bir insanım akşamda kayınvalideme yemeğe gittiğimde onun gezme alışveriş maceralarını dinlemek ister istemez beni çok geriyor yani birde ben çalıştığım için mecbur hep pantolon giyiyorum ama o evinden Çıkıp kayınvalideme gelirken etek Veya kısacık elbiseler felan giyip geliyor Eşimde orda oluyor ve patavatsızca eğilmeleri felan oluyor sürekli görüyorum eşimde farkında ben dönüp bakmam öyle bir kadına felan diyor ama tam eşimin önünde kısacık elbisesiyle lap diye eğiliyor ben ne yapsam hemen aynısını yapıyor görmeniz lazım yani kafayı yiyeceğim artık Ayrıca kayınvalidem ve kayınpederimde hareketlerinden çok şikayet ederler biz baş başa kalınca ama onu gördüklerinde başlarına taç ediyorlar herkese her lafı söyler sakınmaz ama resmen ilah gibi kimse ona bişey demez hayret ediyorum ben bu kadar sessiz pasif olmakla Acaba hata mi ediyorum diyorum çok bunalıyorum artık zaten pandemi var hiçbiryere gidip hiçbir arkadaşımı göremiyorum sabahtan akşama kadar çalışıp akşam böyle boş işler dinlemek beni deli etmek üzere gerildiğim için eşime çatıyorum geçen hafta çok ağladım kavga ettiğimizde bıktım artık bu düzenden dayanamıyorum diye eşimde hak veriyor bana ama elinden birşey gelmiyor napsın ...
Sanırım duygularınız tek taraflı değil... 😒 birbirinizi kıskanıyorsunuz basbaya ne dememizi bekliyorsunuz anlamadım?

Kuzularım merhaba öncelikle hepinizden özür diliyorum hayatta ne büyük dertler var biliyorum ama yıllardır bu durum da benim psikolojimi bozmak üzere... Biz eşimle sevgili olduğumuzu ailelere açıkladığımızdan beri (4yıl oluyor) eltim beni yarış halinde olması gereken biri haline getirdi nerdeyse. Ben üniversite mezunu güzel bi şirkette çalışan bir bayanım Eşiminde işi çok iyi bu yüzden eşim benden maddi hiçbirşey talep etmez Yani bizim halimiz çok şükür bu kadar iyiyken eltim Lise mezunu onunda eşinin durumu benim eşim gibi hemen hemen aynı yani böyle şeyler söylenmez ama onlar ford marka bir araç aldılar ehliyeti olduğu için araba onda kalıyor bizim de audimiz var sınıf olarak elbette çok çok üstü ama bir görseniz benim arabammmm benim arabamm diyip duruyor küçük dağları ben yarattım misali gezer şunu aldım bunu sattım bu çok pahalıydı ama Gökhan (Eşi) bunu al dedi hemen aldım 1 dakika evde oturduğunu görmeniz mümkün değil yani ful gezmelerde birde gezdiği görüştüğü tüm arkadaşlarının dedikodusunu yapar kayınvalideme gelip bende hepsini duyarım ama hiç katılmam sevmem ben öyle dedikodu felan zamanında benim için ve ailem içinde çok yapmıştı ama eşim kesti dilini diyeyim o zamandan beri yapmaz. Yani ben sabahtan akşama kadar çalışan bir insanım akşamda kayınvalideme yemeğe gittiğimde onun gezme alışveriş maceralarını dinlemek ister istemez beni çok geriyor yani birde ben çalıştığım için mecbur hep pantolon giyiyorum ama o evinden Çıkıp kayınvalideme gelirken etek Veya kısacık elbiseler felan giyip geliyor Eşimde orda oluyor ve patavatsızca eğilmeleri felan oluyor sürekli görüyorum eşimde farkında ben dönüp bakmam öyle bir kadına felan diyor ama tam eşimin önünde kısacık elbisesiyle lap diye eğiliyor ben ne yapsam hemen aynısını yapıyor görmeniz lazım yani kafayı yiyeceğim artık Ayrıca kayınvalidem ve kayınpederimde hareketlerinden çok şikayet ederler biz baş başa kalınca ama onu gördüklerinde başlarına taç ediyorlar herkese her lafı söyler sakınmaz ama resmen ilah gibi kimse ona bişey demez hayret ediyorum ben bu kadar sessiz pasif olmakla Acaba hata mi ediyorum diyorum çok bunalıyorum artık zaten pandemi var hiçbiryere gidip hiçbir arkadaşımı göremiyorum sabahtan akşama kadar çalışıp akşam böyle boş işler dinlemek beni deli etmek üzere gerildiğim için eşime çatıyorum geçen hafta çok ağladım kavga ettiğimizde bıktım artık bu düzenden dayanamıyorum diye eşimde hak veriyor bana ama elinden birşey gelmiyor napsın ...
Bir süre takmazsan senin hayrına olur. Ben böyle insanlara uzaktan bakmayı tercih ederim. Bir süre sonra durulur

Kıskançlık elbette var yok diyen herkes yalan söyler benim konuyu açma amacım şu kişilik olarak sakin sessiz bir yapım var ama bu yaptıklarına cevaben ne yapacağımı bilmiyorum Tam anlatamadım galiba derdimi
En iyi yapacagın şey görmezden ve duymazdan gelmek siz sesinizi çıkamadığınız sürece onu takıyor gibi duruyorsanız size nispet yapabilir ama umursamaz davranıp anlattıklarını duymamış gibi yapın hatta baktınız hala devam ediyor sizde çalışma hayatının ne kadar güzel olduğundan ekonomik olarak kimseye bağlı olmadığınızı anlatarak siz onu sinir edin

Bakın bu platform o eltilerle dolu. Verdiğiniz her detay aleyhinize bir cümle olarak karşınıza çıkar 😉Ben kıskandığınızı düşünmüyorum. Ama eltinizin de sizi kıskandığını düşünmüyorum. Onun yapısı bu ve hayata bakış açısı sizden farklı. Sizin gözünüze bu denli batmasının sebebi çok içli dışlısınız. Tamam siz gerçekten yemek yapacak vakit ve güç bulamıyorsunuz o yüzden kv destek oluyor. İlerde çocuk olunca kat kat yorulacaksınız benim o zaman ne çok boş vaktim varmış diyeceksiniz ☺️Ama bence bu durumu bir yoluna koymayı deneyin mesela pazar akşamı iki ayrı çorba pişirip kavanozlara vakumlayın o sizi hafta içi idare eder. Yine bir haftasonunuzu feda edip dolaba köfteler hazırlayın. Böyle böyle hafta içini evde idare edin. Bazen yine kv deden alırsınız.vakumlama yöntemini sulu yemeklerde de uygulayabilirsiniz. Yanına hemen bir pilav bir makarna eşinizden de yardım alın. Kısacası muhatap olduğunuz süreyi siz minimuma indirin. Kıyafet konusunda kims kusura bakmasın ben de bu tarz durumlara sinir oluyorum. Nerede ne giyeceğinin bir sınırı olmalı, ben özgürüm mantığı tek taraflı olmamalı. Ama koca kadını uyarmak mantıksız. Onun kendini ön plana çıkarma şekli bu. Muhtemelen gerçekten özendiği ya da kıskandığı birinin yansıması. Kısacası yapılacak pek bişey yok o konuda. Bu iç içe olma durumları azalınca bence sizin açınızdan o kadar göze batmayacaktır. Bunda pandeminin etkisi üst düzey. Umarım bu süreç biter de kabuklarımız dışına rahatça çıkabiliriz.

Asıl kendileri kıskanıyorlar ama burada böyle cool görünmek için eltim benimle yarışıyor diye lanse ediyorlar.
Bizde yedik.
Bana da yazmış çalışıyorum ben tasalanma sen diye :)
Sanki çalışıyor da ben yiyorum parasını.
Gelip burada eltime iphone alındı, bende android telefon var diyen sanki benim :)
Kimseden bir çıkarımız yok aslında, benim derdim kadınlarımız üzülmesin.
Hayatta daha büyük problemler varken burada gelip onlara yorum yazıyoruz aslında dertleri çok büyük değil diye ama bize de sallıyorlar.
Neymiş boş vaktimiz çokmuş.
Kendi atom mühendisi zaten yeni molekül buluyor shdjsjs :KK70:

Neyse Mune ablam gelmeden kaçsak mı :KK70:
Geyik yapiyorsaniz bile keske okuduğunuzu anlasaniz :D anlamadiysaniz bi daha okusaniz o konuda öyle bir muhabbet olmusmu diye acaba
Ama haklisiniz insan gününü bdv de geyik yapmakla geçirince akli karisir normaldir 😎

Kıskançlık elbette var yok diyen herkes yalan söyler benim konuyu açma amacım şu kişilik olarak sakin sessiz bir yapım var ama bu yaptıklarına cevaben ne yapacağımı bilmiyorum Tam anlatamadım galiba derdimi
Derdinizi gayet güzel anlattınız. Kıskandığınızı kendiniz de kabul ediyorsunuz. Kayınvalidenize gitmeyin, whatsapp durumlarına bakmayın. İlgilenmeyin. Kıyafetinden size ne? Kayınvalidenizi ne ilgilendiriyor onun kıyafeti? Bence siz dönüp kendi hayatınıza bakın. başkalarının gezip tozmasına, kıyafetlerine ve mutluluğuna bu kadar kafayı taktığınıza göre kendi hayatınızda meşgul olabileceğiniz bir şey yok. Ayrıca 14 yıllık evli ama pilav yapmayı bilmiyor ne demek? Herkes pilav yapmayı bilmek zorunda mı ya da evli bir kadın çok iyi yemek yapabilmek zorunda mı? Etek giyerse bakılırmış, nefs varmış, göz kayarmış.... Kaymasın arkadaşım. Kocalarınız nefsine sahip çıkmayı bilmeyen adamlarsa yanında ne işiniz var zaten. Bence siz biraz kendi hayatınıza odaklanın, sosyalleşin, ev-iş arasında kaybolmayın. Kayınvalidenize gitmektense eşinizle evinizde baş başa keyifli vakit geçirin.

Geyik yapiyorsaniz bile keske okuduğunuzu anlasaniz :KK70: anlamadiysaniz bi daha okusaniz o konuda öyle bir muhabbet olmusmu diye acaba
Ama haklisiniz insan gününü bdv de geyik yapmakla geçirince akli karisir normaldir 😎

Ben doktorla konuşuyorum, seni ilgilendiren nokta ne ?
Zamanım çok ister bdv de takılırım, ister kahve içerim.
Hesap mı vereceğim sana.
Gidip çalışıp, eltinle yarışa girsene sen :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back