Bitmeyen elti sorunum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kayınvalide ne düşünüyor acaba her akşam evinde hazır yemek bekleyen sizler hakkında. Azıcık aşım kaygısız başım diye bir laf var. Eltiden böylesine rahatsız olsam evimde haftaiçi beş gün ekmek arasına peynir koyar yerim. Pilav yapamıyor diye eltiyi eleştir ama her gün kvde yemek ye ve hatta gitmek istemediğinde arabayla (Audi) git yemek al. Müthiş.

Kaçınız AUDİ marka arabasıyla (küçük bile yazmaya kıyamadım ) k.validesine yemek alıp geri dönüyor ha ?
Hepiniz yürüyerek gidiyorsunuz be !
Sefer tasıyla evinize yürüyerek bile değil emekleyerek yemek götürdüğünüzü yazdırtmayın bana.
Fakir fakir konuşmayın.

Ama çalışınca bir sürü konu olur işte :) iş dışında asla iş hakkında konuşmam zaten yeterince bunaliyorsun. Bir de kadın evde niye gezmesin ne yapabilir ki başka .

dediğiniz gibi ben ev iş arasında sonsuz bir döngüye girdim galiba kendimi çok kötü hissediyordum konuyu açtığıma pişman oldum daha da kötü oldum kadının düşmanı kadındır demek istemiyorum öyle bir lafa inanmıyorum çünkü herkes gerçekleri yüzüme vurmak istermişçesine yorumlarda bu kadar acımasız diye düşünüyorum hoş olsun onlar yazıp başka konuya geçerek oraya da tıkır tıkır yazıyorlar yazdıkları ve acımasızlıkları bana kalıyor hiç konu açmamalıydım :)

Kaçınız AUDİ marka arabasıyla (küçük bile yazmaya kıyamadım ) k.validesine yemek alıp geri dönüyor ha ?
Hepiniz yürüyerek gidiyorsunuz be !
Fakir fakir konuşmayın.
Siz neden bu kadar takıldınız bu noktaya ve cevap vermediğim halde sürekli olarak yazıyorsunuz anlayamadım ?

Yalnız kadının düşmanı sensin.
Biz sadece aynayı sana tuttuk biraz.

Onunki ford benim ki audi diyen biri 2003 modele binmez zaten ee binmesin de. Kıyasın da bi mantığı olsun yani

Konu sahibi fena ya... Bir de kadınları kategorize ediyor, çok sinir oluyorum öyle şeylere. Konu sahibine göre evli kadın yemek yapmayı bilecek, ona normal gelen kapalılikta giyinecek- çünkü kendisine eşi de izin vermiyormuş, verse bile giymem demeyin ben vermiyormuş diyorum- kadınlara eşi, kayınvalidesi vs karışabilecek, kadın kendi çalışıp almadığı ile laf edemeyecek vs... uzar gider bu. Kadın istediğini giyer. Sizin özgürlüğünüzü bozan bir şey değil bu ama siz kadının özgürlüğüne karışıyorsunuz. O eş ailesi de elti yokken arkasından konuşup yüzüne gülüyormuş ya siz yokken ne yapıyorlar bir düşünün bakalım.

Eltin icin esine catma o kendi basitligiyle kalsin sen tahsilli kulturlu bir kadinsin kaliteni bu yonden ortaya koy orasini burasini acmakla olmuyo onun eside nasil musade ediyor hayret insan oturmasina kalkmasina azcik dikkat eder sen o varken onun anlamayacagi kulturlu seylerden bahset bastir onu bosver bende gorumcemden bu yonde cok cektim benden 10 yas buyuk olmasina ragmen afedersin benle bilmem ne yarisina giriyor her defasinda lafi koyuyorum ama anlayana iste 2. Univ. Yazildim kendisi lise mezunu basliyor taslamaya en sknunda tum bagimizi koparttik cunku zehriyle benide curutuyodu hiic onunla yarisa girmedim sende umursama o senin kalemin degil belli ki bunu ona hissettir.

Eltinin çalışmayıp gezip tozması sizi alakadar etmez ki. Sizde çalışmayın, gezin tozun. Sonuçta herkesin kendi tercihi. Elti biraz görgüsüz doğru. En fazla görmezden gelinir.

Maşallah sizde dedikodu konusunda eltinizden geri kalmamışsınız... Onu bilmem de sizde bayağı iticisiniz. Ben en çok kayınvalideye acıdım

Bakın ne eltinizin tavırlarını ne buradaki yorumları bu kadar içsellestirmeyin.

kocama cattım ağladım demissiniz. niye? eltinizin tavırları yüzünden değer mi peki? değmez. Calışan bayansınız eltinizin tavırları ve buradaki yorumlardan baska seylerle dolu olmalı kafanız bunları takacak zamanınız olmamalı.

Ben de çalışıyorum. Çocuğumda var cevremde eltiniz gibi insanlarda var ama yaptıgım sey mesafe koymak ve kendi evimle isimle mesgul olmak.

Benim eltim yok ama kayınvalidemin bizimle yasıt erkek kardesı ve esi kayınvalideme sıksık gelip bizi orada gorunce bizim canimizı sıkmak icin hareketler sergilediler. Hatta esimin dayisı esime o benim de annem beni o buyuttu sen yokken ben vardım bile dedi esimin yüzüne esi de beni gorunce ay ben cocugumu birakıp calisamam muhabbeti yapıyordu.

Biz esimle ne yaptık peki onlarla karsılasmamak icin kayınvalideme gitme sıklığımızı azalttık oldu bitti. Sıklık azalınca onlarla da karsılasmadık. Alsın onların olsun kayınvalidem biz kendi evimizde kendi kendi cocuğumuzla kendi hayatımızla mutluyuz.

Size de bunu tavsiye ederim. Cekin kendinizi esinizle görüsme sıklığını azaltın. hafta sonu bol bol yemek yapıp atın dolaba yemekler bitince aparatif gecistirin ama kafanız rahat olsun.

Ağlamaya eşe çatmaya gerek yok.

Vaveylaya katılıyorum.
Yemeklerini yap, dolaba at, kv deye gitmen azalır.
Eltiyi de görmemiş olursun hiç canın sıkılmaz.
Sulu yemekler yap, sebze yemekleri yap, işten gelince yanına pilav makarna salata oldu bitti.
Kimseye minnetin olmaz.

Ben her gün işten kv deye yada anneme gitsem hiç dinlenemem inan.

Çok teşekkür ederim elimden geldiğince az gitmeye çalışıyorum ama bazen yorgun olduğumda gitmek mecburiyetinde oluyorum cevabınız için çok sağolun iyi geldi
Konu başında hergün gidiyordunuz, yorumlara göre şekillenip arada gidiyor oldunuz nedense

ben kv yerinde olsam hepsini kovalarım aş evi muamelesi resmen.
her gün onca kişiye yemek yapıcam ki eltinin çocukları da vardır.
kapıdan yemeği alıp gidecek biri.. ne kurması ne toplaması ne yıkamasına yardım yok.
gel al da indirim var zaar..

Eltinizin konu açması gerekirken sizin açmanız trajikomik. Tamam tamam sizin audiniz var siz daha zenginsiniz mi diyelim ? Yada edepsiz elti kısacık elbise giyiyor tebrikler siz pantolon mu diyelim ? Ne diyelim ? Kıskançlık başınıza vurmuş geçmişler olsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…