• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bitmeyen elti sorunum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bana siz de kiskaniyor gibi geldiniz. Dusunuyorum biri alisverisini gezmesini anlatsa umursamiyorsam dinlemem bile beni niye rahatsiz etsin? Kendiniz de geziyor olsaniz bunu takmayacaktiniz, siz yapamiyorsunuz diye bu denli rahatsiz oluyorsunuz. Bu da kiskanclik işte.

Etegini, elbisesini dahi kiskanmissiniz. Ayrica kadin nereye egilirse egilsin dediginiz kadar abartili bir durum varsa o onun terbiyesizliğidir, egildi diye eşinizin bakma zorunlulugu yok, cevirsin başini. Cozumu biraz da kendiniz bulun.

kv nize hep gitmeyin evde yapın yiyin yemeğinizi
ben olsam öyle yaparım
eltiniz yarış içine girmiş belli ama siz nasıl kv ye girip çıkıyorsanız oda gelir yapacak bişey yok
evinizde düzen kurun böylelikle az görmüş olursunuz

Esra artık yetişemediğim için ve zaman tasarrufu olsun diye iki adet 4.5 ve 3 lt düdüklü bakıyorum..
pilavı bile onda yapacagım zaman kısalsın da ocagın başında durmayayım diye.
Yıldım demeyelim de yoruldum çok.
O zaman Fissler öneririm sana, biraz maliyeti yüksek ama çok hızlı pişiriyor, ciddi bir zaman tasarrufu sağlıyor.

Butun yorumlari okudum.
Eltinizin size kiz midir muhabbeti yaptigini ileten kim?
Kimse bir sey dememis mi
Siz bunun ustune yuzlesmediniz mi

Hayir soyle bir seyle karsilassam bir daha ayni ortama girmemek icin kirk takla atarim
Ama siz ozellikle kadini mercek altina almissiniz
Gorgusuzler gibi araba yaristiriyorsunuz
Neden kendinize bunu yapiyorsunuz

Ote yandan siz de kadinin namusuna laf ediyorsunuz nerdeyse
Kocam kim ki bana ben oyle bir kadina bakmam diyebiliyor ne munasebet
Ben kimim ki kadinin poposunun hesabini yapiyorum
Rahatsizsam gorusmem
Kocama da bu hakki tanimam kendime de

Kendinizi toparlayin,
Gecin evinize yeyin icin gulun eglenin
Kendinize kucuk ve mutlu bir dunya yaratin
Zor degil

Üniversite mezunusunuz, çok iyi bir isiniz var, geliriniz fazla ,çok daha iyi bir arabaniz var ama eltinizin daha azıyla mutlu olmasıni kaldiramiyorsunuz gibi geldi. Ne yapsın kadın oturup aglasin mı ?
Gittiğiniz yer ayni zamanda onunda kaynanasının evi. Sizin kişiliğinize yönelik bir hakaret olmadığı sürece o da istedigi gibi konuşabilir istediği yerde. Eğer siz rahatsiz oluyorsaniz evinize davet etmezsiniz ya da yemeğinizi evde pisirebilirsiniz. Ben kayinvalidenize üzüldüm. Kadıncagiz 2 gelinede yaranamamiş.
Bende çalisiyorum hele ki yazın sabah 06.00 da gidip gece 11 12 de geldigim oluyor ama kendi yemeğimi kendim yapıyorum.
Ben çalışan kadınlarin çalısmayanlardan , çalısmayan kadinlarında çalışan kadınlardan irrite olmasıni çok saçma buluyorum. Herkes kendi tercihini yaşasin ve tercihleriyle mutlu olsun. Sevmediginiz davranislarindan hoşlanmadıginız bir insanı bu kadar hayatinizin merkezine koymanız ,heleki eşinize yansıtmamız hiçte saglıklı değil. Hayat kısa değmez

Peki araç markalarınızın konu ile ilgisi nedir? Kadında Ford marka araç var diye sahiplenmemesi mi gerekirdi?

Tekrar yineliyorum kimse dikkat çekmedi mi buraya. Eşinizin yaptığı yorum normal mi?
Farkında mısınız kocanız iğrenç bir yorum yapmış.
Siz Audinin Fordun derdine düşeceğinize kendinize ve kocanıza bakın. Hayatınız onpilav yapmayı bilmeyen kadın üzerine kurulu sanırım.
Vizyonsuz olan sizsiniz bu durumda.
Ay içim şişti böyle kötü olmak yorar insanı.

14 yıllık evli ve pilav yapmayı bilmiyor... tabi hergün kayınvalidemde :)) Biz çalıştığımız için kayınvalidem sağolsun hergün gidelim orda yiyelim istiyor ama ben bazen kafam kaldırmayacağı için araba ile gidip yemeği alıp geri evime dönüyorum eskiden çok sık görürdüm şu sıra haftada 2-3e düştü ama görmediğim günler de whatsapp durumları ile kendini hatırlatıyor :))

biz de çalışıyoruz ve akşam gelip yemeğimizi yapıyoruz

siz eltiyi eleştiriyorsunuz ya her akşam orada pilav yapmayı bile bilmiyor diye

ben de diğer elti olsam sizi de eleştiririm

çalışıyorum deyip kadına yemek yaptırıyor bulaşığı kaldırmak zorunda kalır diye eve bile girmeden hazır yemekleri doldurtup götürüyor diye

çuvaldızı başkasına batırırken iğneyi de kendinize batırın

çözüm o kadar basit ki

hani hiç duydunuz mu virüs var pandemi var

biz tüm gün dışarıda çalışıyoruz size virüs taşımayalım der gitmezsiniz

eltiden şikayetçisiniz ama çözüm için uğraşmayıp kendinizce eşinize laf ediyorsunuz

giydiği etek, elbise, kullandığı araba, eğitim durumu vs bizim eltinizi karalamamız için yeterli değil

herkes kendinden sorumlu çözüm basit gitmeyin her gün her gün

Çok teşekkür ederim elimden geldiğince az gitmeye çalışıyorum ama bazen yorgun olduğumda gitmek mecburiyetinde oluyorum cevabınız için çok sağolun iyi geldi❤️

bu nasıl bir mecburiyet

15 yıldır evli ve çalışıyorum hatta çocuğum da var

hiç böyle bir mecburiyetim olmadı en fazla dışarıdan yemek yedik hiç kv de yemek yeme mecburiyeti duymadım görmedim

bu arada annem de çalışırdı 25 yıllık evlilik öncesi süreçte de hiç kv ye yemek yemeye gidildiğini görmedim

hepsine ek olarak günümüzde marketten alır fırına atarsın sen üstünü değiştirinceye kadar hazır olacak dünya yiyecek var

keza makarnalar mantılar vs vs

yemek pişiremeyecek kadar yorgunum ama eltim de geliyor onu çekemiyorum bana makul gelmedi

evde peynir ekmek yiyin, iki lahmacun söyleyin vs vs

bir de kv her gün kaç kişilik yenmek yapıyor

2 kv ve kp iki elti ve kayınbirader 2 de siz

6 kişilik yemek yapıp bu akşam gelirler mi diye beklemiyor bence

her akşam düzenli gidiliyor demek ki

yoksa o kadar yemek artarsa kadın ne yapacak o yemekleri

ayrıca da maliyetler de kv de evinden mi yoksa

arada siz Audi ile et süt yumurta elti de Ford ile sebze meyve alıyor musunuz eve

ayrıca araba ile gittiğim için eşim izin vermez kendisi yokken giymeme ☺️

bunu şimdi gördüm

yani yanınızda eşiniz varken giyebileceğiniz bir kıyafeti eşiniz yokken giyemezsiniz

neden, onun bekçilik sertifikası mı var

bir kıyafet giyeceksem, sadece ortama uygun olup olmadığına bakarım, eşim yanımda iken giyebileyim her şeyi eşim yokken de giyebilirim zira eşim ile eşitim

14 yıllık evli ve pilav yapmayı bilmiyor... tabi hergün kayınvalidemde :)) Biz çalıştığımız için kayınvalidem sağolsun hergün gidelim orda yiyelim istiyor ama ben bazen kafam kaldırmayacağı için araba ile gidip yemeği alıp geri evime dönüyorum eskiden çok sık görürdüm şu sıra haftada 2-3e düştü ama görmediğim günler de whatsapp durumları ile kendini hatırlatıyor :))
Neden yemek yapmıyorsunuz?

Kıskanma elbette var ben inkar etmiyorum ben çalışıp yorulurlen onun sabahtan akşama kadar gezip benimle aynı işi yapmış havaları deli ediyor birde Ben yetişemiyorum ki evim ve kv arasında mesafe var işten çıkıp direk kayınvalideme gidiyorum ayrıca araba ile gittiğim için eşim izin vermez kendisi yokken giymeme ☺️
Ayy kıyamam ama nedense senın değilde onun elti sorunu var :işsiz: Burdan bakınca o değilde sen yarış halindesin niye mi? Pilav bilmiyormuşmuş sanane bilmek zorunda mı? Etek gıyıyormuş açık giyiyormuş sanane istediğini giyer. İsterse dahada açık giyer sana mı sorucaktı:işsiz: her günde gezder tozar kv sinede gelir seni ne ilgilendirir sen giderken belki oda senden rahatsız oluyor. Haftanın her günü hem sizde kabile gibi bir eve yığılmazsınız gidin evinizde oturun. Pilav yapmayı yemek yapmayı bilmiyor dıye ezıklerken kendininde kv ye her gun yemek için gitmende ne biliyim

Kıskanma elbette var ben inkar etmiyorum ben çalışıp yorulurlen onun sabahtan akşama kadar gezip benimle aynı işi yapmış havaları deli ediyor birde Ben yetişemiyorum ki evim ve kv arasında mesafe var işten çıkıp direk kayınvalideme gidiyorum ayrıca araba ile gittiğim için eşim izin vermez kendisi yokken giymeme ☺️
Eşiniz etek giymenize izin vermiyor ama eltiniz istediği gibi giyiniyor, çalişmadigi halde sizden daha iyi bir hayat yaşıyor ve hatta hatta bence eşiniz sevgisini belli etmeyen ama eltınızın eşi belli eden taraf. Ben çalıştığım halde bu kadar el üstünde tutulmuyorum diye kıskanıyorsunuz 😊

Son olarak merhabalar hepinizin yorumunu ayrı ayrı okudum genel olarak herkes kendi penceresinden kendi cümlelerini yazmış fakat ana konu aynı o yüzden cevap vermediklerim oldu öncesinde yaklaşık 9 sayfa kadar yazdım :) yani genelde ya benim anlatmak istediklerim görmezden gelindi ya da herkes aynı noktaya odaklandı yorumların hepsi birbiri ile aynı olmasından onu çıkarıyorum herkesin yorumuna sonsuz bir saygım var ve iyi kötü herkese teşekkür ediyorum sonuçta zaman ayırıp yanıtladınız kendi tezinizi savundunuz ama ben konumun sonunda belirttim dayanamadığımı benim sessizliğim nedeniyle mi bunlar olduğunu sorguladığımı yazmıştım kimse o kısma kadar okumamış olsa gerek ki 2-3 kişi hariç benim problemime yanıt verilmedi yine de herkese teşekkür ediyorum ben kadının düşmanı kadındır lafını hiç sevmezdim ama o kadar acımasız yorum yapanları görünce anlıyorum ki gerçekten öyleymiş.. Hepiniz sevgiyle kalın.
NOT:konunun devamındaki yorumlara cevap vermeyeceğim yine de yazan olursa teşekkür eder saygılarımı iletirim.

Kaçınız AUDİ marka arabasıyla (küçük bile yazmaya kıyamadım ) k.validesine yemek alıp geri dönüyor ha ?
Hepiniz yürüyerek gidiyorsunuz be !
Sefer tasıyla evinize yürüyerek bile değil emekleyerek yemek götürdüğünüzü yazdırtmayın bana.
Fakir fakir konuşmayın.
Yemek yapmayı bilmiyorum yumurta bile düzgün kıramam ben napayım nerelere gideyim hangi taşa kafamı vurayım oyyyyy dağlarrrr

Çok üzüldüm size. Kendinden başka herkesi potansiyel ahlaksız gören ve izni dışında giyinemediğiniz, zihniyeti çürük bir eşle hayat geçirmek, üstüne maddi imkanları sizden daha düşük olmasına rağmen elindekilerle hayatın tadını çıkaran, aile içinde de sizin deyiminizle "baş tacı" edilen, istediğini giyen bir eltiyi kıskançlıkla izlemek...
Evlerden ırak...
Hamiş: Üstelik kadın pilav bile yapamıyor!

Son olarak merhabalar hepinizin yorumunu ayrı ayrı okudum genel olarak herkes kendi penceresinden kendi cümlelerini yazmış fakat ana konu aynı o yüzden cevap vermediklerim oldu öncesinde yaklaşık 9 sayfa kadar yazdım :) yani genelde ya benim anlatmak istediklerim görmezden gelindi ya da herkes aynı noktaya odaklandı yorumların hepsi birbiri ile aynı olmasından onu çıkarıyorum herkesin yorumuna sonsuz bir saygım var ve iyi kötü herkese teşekkür ediyorum sonuçta zaman ayırıp yanıtladınız kendi tezinizi savundunuz ama ben konumun sonunda belirttim dayanamadığımı benim sessizliğim nedeniyle mi bunlar olduğunu sorguladığımı yazmıştım kimse o kısma kadar okumamış olsa gerek ki 2-3 kişi hariç benim problemime yanıt verilmedi yine de herkese teşekkür ediyorum ben kadının düşmanı kadındır lafını hiç sevmezdim ama o kadar acımasız yorum yapanları görünce anlıyorum ki gerçekten öyleymiş.. Hepiniz sevgiyle kalın.
Evet kadın kadının düşmanıymış hatta karı koca olarak bir kadının düşmanısınız. Eşinizle yengesi hakkında iğrenç muhabbetiniz mide bulandırıcı:bicak: Bu arada demeden geçemeyeceğim eltınız yemekte kötüymüş kv ye geliyor ya siz bildiğiniz halde kv den otlanıyorsunuz her gün o ne olacak? Kadını bir rahat bıraksanız çocuk gibi sizin karnınızı doyuruyor.

Eltin icin esine catma o kendi basitligiyle kalsin sen tahsilli kulturlu bir kadinsin kaliteni bu yonden ortaya koy orasini burasini acmakla olmuyo onun eside nasil musade ediyor hayret insan oturmasina kalkmasina azcik dikkat eder sen o varken onun anlamayacagi kulturlu seylerden bahset bastir onu bosver bende gorumcemden bu yonde cok cektim benden 10 yas buyuk olmasina ragmen afedersin benle bilmem ne yarisina giriyor her defasinda lafi koyuyorum ama anlayana iste 2. Univ. Yazildim kendisi lise mezunu basliyor taslamaya en sknunda tum bagimizi koparttik cunku zehriyle benide curutuyodu hiic onunla yarisa girmedim sende umursama o senin kalemin degil belli ki bunu ona hissettir.
Lise mezunu olunca ne oluyor? Türkiye nin her yerinde ıyı eğitim veren üniversite yok. Belkide aldığınız eğitim ile lise düzeyi aynı seviyede görüyordur. Yorumunuzdan baya belli oluyor:olamaz:

Kıskançlık elbette var yok diyen herkes yalan söyler benim konuyu açma amacım şu kişilik olarak sakin sessiz bir yapım var ama bu yaptıklarına cevaben ne yapacağımı bilmiyorum Tam anlatamadım galiba derdimi
Hiç bir şey yapmayacaksınız. Sizi ilgilendiren bir şey yok çünkü. Size bir lafmı söylüyor, kötü mü davranıyor, hakaret edip, iftira mı atıyor? Yoo hiç birini yapmamış. Giydiği kısa etekte sizi ilgilendirmez, rahatsız olacak olan eltinizin eşidir ki oda rahatsız değil karısını uyarmadığına göre.

İstediğini giyer, istediği kadar gezer, sizi ilgilendirmez. Madem durmunuz iyiymiş audiniz bile varmış, çıkın işten sizde gezin tozun.

Eltim beni kıskanıyor yazmışsınız ama görünen o ki kıskanan sizsiniz. Kadının yediği içtiği gezdiği giydiği gözünüze batmış. Ağlayıp eşinizle kavga bile etmişsiniz. Sizin gibi 2 üniversite bitiren, iyi işi ve Audisi olan birine hiç yakıştıramadım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back