• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bitmeyen elti sorunum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben üniversite mezunu güzel bi şirkette çalışan bir bayanım

eltim Lise mezunu onunda eşinin durumu benim eşim gibi

onlar ford marka bir araç aldılar

bizim de audimiz var sınıf olarak elbette çok çok üstü ama bir görseniz benim arabammmm benim arabamm diyip duruyor küçük dağları ben yarattım misali

1 dakika evde oturduğunu görmeniz mümkün değil yani ful gezmelerde birde gezdiği görüştüğü tüm arkadaşlarının dedikodusunu yapar kayınvalideme gelip bende hepsini duyarım ama hiç katılmam sevmem ben öyle dedikodu felan

Yani ben sabahtan akşama kadar çalışan bir insanım akşamda kayınvalideme yemeğe gittiğimde onun gezme alışveriş maceralarını dinlemek ister istemez beni çok geriyor

gelirken etek Veya kısacık elbiseler felan giyip geliyor Eşimde orda oluyor

bence elitinizi takıntı haline getiren sizsiniz. Eğitim karşılaştırması yapmanız, marka takıntınız, kv ile olan diyaloglara yada konulara dahil olamayışınız, istediğini giyinmesi ve eşinizden kıskanmanız gibi bir sürü şeyi size batmış.

Son düzenleme:
Son olarak merhabalar hepinizin yorumunu ayrı ayrı okudum genel olarak herkes kendi penceresinden kendi cümlelerini yazmış fakat ana konu aynı o yüzden cevap vermediklerim oldu öncesinde yaklaşık 9 sayfa kadar yazdım :) yani genelde ya benim anlatmak istediklerim görmezden gelindi ya da herkes aynı noktaya odaklandı yorumların hepsi birbiri ile aynı olmasından onu çıkarıyorum herkesin yorumuna sonsuz bir saygım var ve iyi kötü herkese teşekkür ediyorum sonuçta zaman ayırıp yanıtladınız kendi tezinizi savundunuz ama ben konumun sonunda belirttim dayanamadığımı benim sessizliğim nedeniyle mi bunlar olduğunu sorguladığımı yazmıştım kimse o kısma kadar okumamış olsa gerek ki 2-3 kişi hariç benim problemime yanıt verilmedi yine de herkese teşekkür ediyorum ben kadının düşmanı kadındır lafını hiç sevmezdim ama o kadar acımasız yorum yapanları görünce anlıyorum ki gerçekten öyleymiş.. Hepiniz sevgiyle kalın.
NOT:konunun devamındaki yorumlara cevap vermeyeceğim yine de yazan olursa teşekkür eder saygılarımı iletirim.
Herkes aynı şeyi söylüyor çünkü aklın yolu bir. Buradaki kimse sizi tanımıyor ee doğal olarak kimsenin size karşı bir garezi de yok, gayet objektif bir şekilde değerlendirdik.

Ben öyle kadına bakmam diyen eşiniz zihniyeti acayipmiş. Yengesinden bahsettiğinin farkında mı acaba? İnsan abisinin karısı hakkında şu cümleyi nasıl kurar?
Ayrıca sizin bi elti sorununuz yok eltinizin var. Kadını kıskanan sizssiniz. Kocasını öpmesinden, giydiğine, yemeğine, gittiğine geldiğine herşeye kulp bulmuşsunuz. Size ne? Eltinizin sizi umursadığını hiç sanmıyorum. Kendiniz kıskandığınız için onun sizi kıskandığını düşünmek istiyorsunuz.

O zaman yemeğinizi evde yapacaksınız kimsenin evine gidip oradaki insanlardan dolayı kendi kendinizi yiyip bitirmeyeceksiniz.

Çağırdıklarında da ya mesafenizi koruyacaksınız iyice buzdolabı gibi olacaksınız, ya lafınızı esirgemeyeceksiniz, ya da şu şu nedenlerden dolayı gelmiyorum diyeceksiniz.

Ayrıca eltinizin arkasından konuşan kv ve kp rin sizin arkanızdan konuşmadığını düşünmüyorsunuz dimi?
O tu kaka siz cicisiniz yani, öyle bişey yok ona da sizin dedikodunuzu yapıyorlardır.

bu nasıl bir mecburiyet

15 yıldır evli ve çalışıyorum hatta çocuğum da var

hiç böyle bir mecburiyetim olmadı en fazla dışarıdan yemek yedik hiç kv de yemek yeme mecburiyeti duymadım görmedim

bu arada annem de çalışırdı 25 yıllık evlilik öncesi süreçte de hiç kv ye yemek yemeye gidildiğini görmedim

hepsine ek olarak günümüzde marketten alır fırına atarsın sen üstünü değiştirinceye kadar hazır olacak dünya yiyecek var

keza makarnalar mantılar vs vs

yemek pişiremeyecek kadar yorgunum ama eltim de geliyor onu çekemiyorum bana makul gelmedi

evde peynir ekmek yiyin, iki lahmacun söyleyin vs vs

bir de kv her gün kaç kişilik yenmek yapıyor

2 kv ve kp iki elti ve kayınbirader 2 de siz

6 kişilik yemek yapıp bu akşam gelirler mi diye beklemiyor bence

her akşam düzenli gidiliyor demek ki

yoksa o kadar yemek artarsa kadın ne yapacak o yemekleri

ayrıca da maliyetler de kv de evinden mi yoksa

arada siz Audi ile et süt yumurta elti de Ford ile sebze meyve alıyor musunuz eve
bizde çalışan insanlarız yemek yapasın yoksa ara sipariş ver getirsinler bir sürü uygulama var telefonda. Yazık ayol kadıncağıza evinin ihtiyaçlarını görüyor musunuz ayrıca yiyip içip?

Kadının düşmanı kadındır derken kendinizden bahsediyorsunuz heralde . Eltiniz hakkında yazdiklarinizdan o cikiyo ortaya. Size ne onun giyiminden yemek yapmamasından. Hem siz de yemek yapmiyomussunuz. Oturun evinizde yiyin. Kimse batmaz gözünüze. Kıskançlıktan çatlayan sizsiniz gibi geldi bana

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back