-
- Konu Sahibi portakalafisildiyordum
Bende baya uzun bir süredir araştırıyorum ve almaya karar verdim gelince ilk izlenimlerimi yazarım burayaafiyet olsun eğer yiyeceksen de vakit erkenken ye bence, geceye kalmasın
ben de istiyorum ondan, sürekli spor yapan fit arkadaşım da sporunu hep korseyle yapıyor şıpır şıpır ter akıyor
bence denemekten zarar gelmez
Özel günlerde ben de aynı şekildeyim tatlı isteği hep başıma bela olurSelam kizlar bende yeni gelebildim . Bugun regl oldum . Umarim bu hafta Iyi gecer . Bnde Sabah bir kupa cay ictim. Kahvalti etmeye vaktim olmadi. Oglen saat 12 de et sote azicik pilav yedim. Ve oglumla yuruyuse gittik. Aksam yemegimi henuz yemedim. Acayip tatli istiyorum. Ve karnim sisdi. Bakalim aksam nasil gecicek
Selam kizlar bende yeni gelebildim . Bugun regl oldum . Umarim bu hafta Iyi gecer . Bnde Sabah bir kupa cay ictim. Kahvalti etmeye vaktim olmadi. Oglen saat 12 de et sote azicik pilav yedim. Ve oglumla yuruyuse gittik. Aksam yemegimi henuz yemedim. Acayip tatli istiyorum. Ve karnim sisdi. Bakalim aksam nasil gecicek
Surekli meyveye sardim yatistirmak icin.maviş internette diyete uygun bir sürü tatlı tarifi var istersen onlardan yapip ye hem lezzetli hem diyet kurtarıcı
Bravo sanaArkadaşım sofrayı donatmıştı bir de ısrar edip durdu ama bastirdim kendimi, dokunmadım
türk kahvesinin yanına 2 kuru kayısı yedim
olsun vitamin deposuuu şifa olsunnnSurekli meyveye sardim yatistirmak icin.pufff
Çocuğa tek başına bakiyor ve evin tüm işini yardımsız siz yapıyorsanız normal böyle olmanız bizde insanızCocuklu bebeli hanimciklarim, bana bir akil verin ya siz enerjik kaliyor musunuz gun sonunda ? Ben uzerimden tir gecmis gibiyim. Gunduz zaten sifir uyku da geceler de baya zorlaniyorum. Gun icinde evin isini yapcak derman bulamiyorum bazen kendimde . Oyle olunca kimseyi davet edemiyorum. Disari ciksam oglumla o dahada cok yoruyor. Bnde vitamin eksikligi var galiba . Bunu nasil cozerim bir akil verin nolur
Evet butun herseye tek basima yetismeye calisiyorum gercekden cok yoruldugumu hissediyorum. Temizlik icin birini almayi denemisdim hamileyken cok basdan savma yapmislardi birde bir kac mutfak esyam kirilinca Bir daha cagirmamisdim. Simdi diyorum acaba Bir daha mi denesem belki Iyi biri gelirÇocuğa tek başına bakiyor ve evin tüm işini yardımsız siz yapıyorsanız normal böyle olmanız bizde insanız
Evet butun herseye tek basima yetismeye calisiyorum gercekden cok yoruldugumu hissediyorum. Temizlik icin birini almayi denemisdim hamileyken cok basdan savma yapmislardi birde bir kac mutfak esyam kirilinca Bir daha cagirmamisdim. Simdi diyorum acaba Bir daha mi denesem belki Iyi biri gelir
kahvaltimi yazdıgım gibi yaptim, 13:30 yarım laviva çikolatası yedimgünaydın
11:00 sade türk kahvesi
12:00 1 bardak kefir, 2 kivi, 1 yumurta yiyeceğim
peynir bağımlılığım bitti kefir başladı
Tesekkur ederim busis destegin icin. Baska birini deneyim Bn bari olcak gibi degil yetisemiyorum cidden hicbiseyeCok yüklenme kendine böyle,
her seye aynı anda tam olarak yetemeyiz ve zorunda da degiliz her seyi eksiksiz halletmeye
bebis zaten kendi basına oldukca yorucu. bırak bazen ipler yarına kaysın.. başka bir hanım denersin temizliğe, meyvenden sebzenden vitaminini alırsın hem gözlemlemişsindir kilo ve sağlıksız besin insanı hantallaştırıyor sağlıklı yedikçe enerjin de günden güne artar
bir de sirkeli su da inanılmaz enerji sağlıyor bir doktor da bunu söylüyordu dene istersen mideni eksitmeyecek ölcüde..
mutlu sağlıklı ol gerisi dünya isleri, bi sekilde hallolur.
annenler sehir disinda mi
kahvaltimi yazdıgım gibi yaptim, 13:30 yarım laviva çikolatası yedim
Merhaba bayanlar.
Aslında hiç iyi değilim galiba benim serbest gün falan yapmamam lazım. Pazar günü serbest gün yaptım ne guzel herşeye ara vermistim canım da istemiyordu yemeyince pazar günü yedim dün maalesef tatlı da yedim ve bu tatlı isteği gecmiyor bir türlü napıcam yaa... Haftanın sultanı olarak verdiğim 2 kiloyu da geri alacam bu gidişle
Benim kesinlikle ağzima almamam lazım onu anladım. İrademi korumam lazım en azından hergün sporumu yapıyorum biraz da olsa teselli buluyorum.
İnşallah yemek fazla yemiyorum sıkıntı o işte keşke o tatlıları yemeseydim çok pişmanım. Neyse artık yemeyecem. Giden gitti zaten bundan sonra tam gaz diyelim artıkEnseyi karartma hemen yahu, ben verdiğim iki kiloyu bir haftada aldım sen iki günde almazsın. Tekrar toparlarsın yarın