Birlikte zayıflayalım =)

Gercekden insan azmedince oluyor . Son hedef kilon nedir ? Insallah birlikte goruruz
Öncelikle 60' a inmek istiyorum sonrada 55' i istiyorum inşallah. Bu grubu çok sevdim ve buraya yazdıkça çok iyi motive oluyorum. Daha öncede katıldığım grupar oldu hatta en son kendi günlüğümü de acmıştım ama burası bana daha iyi geliyor bu yüzden hepinize teşekkürü bir borç bilirim

Super hedefimiz tam tamina örtüşüyor. O zaman birlikte citirlasiyoruz bende seviyorum burayi benide acayip motive ediyor. Gercekden hepinizi ayri ayri cok sevdim. Harikasiniz birlikte daha da harikayiz . Sadece Benim daha da motive olmam gerekli egzersiz icin kendimde guc bulmam lazim bulamiyorum

Selamlar

Süpersin hergun yapman çok iyi ben bir türlü düzene sokamiyorum
Bende öyleydim çıkıp yürümek bile zor geliyordu yok evde yapacak alan yok diyerek kendimi oyaladim durdum. Ama artık öyle düşünmüyorum. Hava soğuk olduğu için dışarıda yürüyemiyorum. Okuldan eve gelince bir gün 45 dk diğer gun 30dk lesli yapıyorum sonrada egzersiz. Kendimi daha iyi zinde hissediyorum. İnsan hep bir bahane atina sığınıyor yarın başlarim diye erteliyor ama başlamak lazım. Sen de ertemele bak göreceksin kendini daha iyi hissedeceksin

Hanımlar tekrar merhaba.
Yazılarını tek tek okudum, her birinizi tebrik ediyorum
ohbb hanımcım ilk sayfaya da ekledim, bu haftamızın sultanı sensin
bana gelince desteğinize ihtiyacım var, epeydir girmedim saldım üzgündüm biliyorsunuz.
bu süreçte girip sizler diyetteyken sizi demoralize etmek istemedim.
kötü bir huy veya bahane bilmiyorum ama ben canım sıkılınca diyeti salıyorum kıtlıktan çıkmış gibi yiyip duruyorum.
diyetimi bozduğum için üzülüp, iyice yiyorum derken başladığım noktada buluyorum kendimi geri.
cidden biktim artik, geri baslamak icin moral motivasyona ihtiyacım var. değmiyor kimse için.
ama hepiniz harikasınız kutluyorum maşaallah.

Çok iyi anlıyorum. Böyle zamanları doğru bir şekilde hiç atlatamadım ama artık saglikli beslenmeye geçmeye çalıştığım için bedenimi qrtik tahrip etmek istemiyorum yeterince üzdün hakemliği halde o yüzden sadece bedenime iyi bakmaya calisiyorum

Kizlar napiyoruz busisden ses cikmadi ? Insallah kotu Bir durum yokdur. Haftanin sultanini secicekmiyiz? @kymkmhanim ohbb ZincirKirma
Haftanın sultanı bence herkesi güzel motive eder doye düşünüyorum tabi herkesçe de uygunsa.
Kendi adima çok mutluyum.
@kymkmhanim senin için de şunu söyleyebilirim. Ben de senin gibi canım sıkılınca sürekli kendimi yemeye veren biriyim. Özellikle de ailevi sorunlarda. Bundan dolayı da iyice basenlerimde genişleme oldu zaten hep balik etli birisiydim ama saglıksız beslenme ve hareketsiz yaşamla birlikte sanki olduğum kilodan 10 kilo daha fazla görünüyordum ve bu durum daha çok canimı sıkıyordu mutlu değildim kendimi begenmiyordum ve yetersiz görüyordum. İnsanin kendine güveni de iyice azalıyor tabi. En son beni psikolojik olarak çok etkileyen bazı durmlar oldu sanki bir aydinlama yaşadım diyebilirm. Dur artık dedim herşeyden hem kendini sucluyorsun hem de hiç kendini toparlamak için birsey yapmıyorsun saldın iyice kendini acilen kendini toparla dedim ve şimdi başlangıç olarak buradayım. Ben 38 yaşinda sayılırım öğretmenim 2 çocuğum var ama kendini her yönden o kadar bırakmıştım ki anlatamam size yani her gün yüzümü yıkayıp bir nemlendirici sürmek bile zor geliyordu yapmıyordum o kadar yani. Ama şimdi her yönden kendimi toplamaya çalışıyorum. Belki benim gibi olanlar vardır içinizde bilemiyorum

Kuzum busiss hic canini skmaya degmez kimseyi kafaya takmicaksin. Senin bedenin istedigin gibi olursun . Biz kadinlar her zaman guzeliz degerliyiz bunu unutma . Artik silkelen kendine gel . Baslayalim ve birlikte bu ise son verelim

kizlar bugun bir temizlik yapmisim ki sabahdan aksama kadar. Yemin ediyorum pertim cikti parmagimi kaldircak halim kalmadi dun gece de oglan uyumamisdi bu aksam eger benm oglan izin verirse yattigim yeri cok sevicem. Vee ohbb hanimcim seni cok tebrik ediyorum azmettin ve basardin sonuna kadar hak ettin . Sultanimiz sensin . suspushanimcim sizde hosgeldiniz umarim birlikte citir olarak ayrilirz grupdan. @kymkmhanim seni tekrar burda gormek beni cok sevindirdi Sen harikasin . ZincirKirma by hafta da boyle devam edelim kendine guven Sen yaparsin . Firsat buldukca yazalim grup aktif olsun. Gunluk seylerden de bahsebuliriz . Hepimize Iyi gelir . Hadi bakalim guzel hafta sonlari Aman diyim hafta sonu evdeyiz kocalar evde diyip salmak Yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…