- 29 Aralık 2020
- 1.016
- 2.075
-
- Konu Sahibi portakalafisildiyordum
Gerçekten inanılmaz mutluyum bu hafta çok dikkat ettim ama -2.3 kilo vermek benim için muhteşem. Seni de tebrik ediyorum adina çok sevindimWuhuuuu harikasin ayni kilodayizz gelsin 60 lar
Gercekden insan azmedince oluyor . Son hedef kilon nedir ? Insallah birlikte goruruzGerçekten inanılmaz mutluyum bu hafta çok dikkat ettim ama -2.3 kilo vermek benim için muhteşem. Seni de tebrik ediyorum adina çok sevindim
Öncelikle 60' a inmek istiyorum sonrada 55' i istiyorum inşallah. Bu grubu çok sevdim ve buraya yazdıkça çok iyi motive oluyorum. Daha öncede katıldığım grupar oldu hatta en son kendi günlüğümü de acmıştım ama burası bana daha iyi geliyor bu yüzden hepinize teşekkürü bir borç bilirimGercekden insan azmedince oluyor . Son hedef kilon nedir ? Insallah birlikte goruruz
Super hedefimiz tam tamina örtüşüyor. O zaman birlikte citirlasiyoruzÖncelikle 60' a inmek istiyorum sonrada 55' i istiyorum inşallah. Bu grubu çok sevdim ve buraya yazdıkça çok iyi motive oluyorum. Daha öncede katıldığım grupar oldu hatta en son kendi günlüğümü de acmıştım ama burası bana daha iyi geliyor bu yüzden hepinize teşekkürü bir borç bilirim
SelamlarBence ne güzel yazmissiniz bize de ufuk oldu. Dediklerinize aynen katiliyorum. Ev isinden baska seylerden önce bu hafta cocuklari okula birakinca yurudum hatta yururken ormanda cöpte topladim. Hergün dün haric 10.000 adim ustu yaptim. Bi sekilde eve gelince dersime de verimli calistim. Islerimi de erken halledebildim.
Baslangic kacti peki?
Ben de okuyorum ama yazmiyorum. Sabah tartilayim dedim tarti calismadi aksam esime bir sorayim. Bu hafta dikkat ettim tabi sizin kadar degil. 10.000 ustu adim yaptim dun haric . Biraz daha iyi hissediyorum kendimi.
Kizlar ben kendimi tanistmistim. Sizle de kendinizi tanitir misiniz?
Spor yaptin miGerçekten inanılmaz mutluyum bu hafta çok dikkat ettim ama -2.3 kilo vermek benim için muhteşem. Seni de tebrik ediyorum adina çok sevindim
Merhaba gruba yeni mi katıdınızSelamlar
Hergün lesli yapıyorum 30 veya 45 dk olanlardan ve sonrasinda 15 dk kadar bacak hareketleri yapıyorum kendimceSpor yaptin mi
Süpersin hergun yapman çok iyi ben bir türlü düzene sokamiyorumHergün lesli yapıyorum 30 veya 45 dk olanlardan ve sonrasinda 15 dk kadar bacak hareketleri yapıyorum kendimce
Bende öyleydim çıkıp yürümek bile zor geliyordu yok evde yapacak alan yok diyerek kendimi oyaladim durdum. Ama artık öyle düşünmüyorum. Hava soğuk olduğu için dışarıda yürüyemiyorum. Okuldan eve gelince bir gün 45 dk diğer gun 30dk lesli yapıyorum sonrada egzersiz. Kendimi daha iyi zinde hissediyorum. İnsan hep bir bahane atina sığınıyor yarın başlarim diye erteliyor ama başlamak lazım. Sen de ertemele bak göreceksin kendini daha iyi hissedeceksinSüpersin hergun yapman çok iyi ben bir türlü düzene sokamiyorum
Pek girmeyecek qrtik sanirim biz seçelim aramıza katılırsa tekrardan ona göre degerlendirirz M mavi_ylmzmerhaba kızlar.
Cok üzgün hissediyorum bu kilo konusu yüzünden kalbim kırıldı.
Biraz az girip az yazarsam eger diyete devam ediyorum aklınızda olsun.
Kolay gelsin hepinize
Herkes geçen hafta bu hafta diye kg bazında yazılsın spor ve şu miktarı yazılsın miPek girmeyecek qrtik sanirim biz seçelim aramıza katılırsa tekrardan ona göre degerlendirirz M mavi_ylmzohbb suspushanimcim
Çok iyi anlıyorum. Böyle zamanları doğru bir şekilde hiç atlatamadım ama artık saglikli beslenmeye geçmeye çalıştığım için bedenimi qrtik tahrip etmek istemiyorum yeterince üzdün hakemliği halde o yüzden sadece bedenime iyi bakmaya calisiyorumHanımlar tekrar merhaba.
Yazılarını tek tek okudum, her birinizi tebrik ediyorum
ohbb hanımcım ilk sayfaya da ekledim, bu haftamızın sultanı sensin
bana gelince desteğinize ihtiyacım var, epeydir girmedim saldım üzgündüm biliyorsunuz.
bu süreçte girip sizler diyetteyken sizi demoralize etmek istemedim.
kötü bir huy veya bahane bilmiyorum ama ben canım sıkılınca diyeti salıyorum kıtlıktan çıkmış gibi yiyip duruyorum.
diyetimi bozduğum için üzülüp, iyice yiyorum derken başladığım noktada buluyorum kendimi geri.
cidden biktim artik, geri baslamak icin moral motivasyona ihtiyacım var. değmiyor kimse için.
ama hepiniz harikasınız kutluyorummaşaallah.
Haftanın sultanı bence herkesi güzel motive eder doye düşünüyorum tabi herkesçe de uygunsa.Kizlar napiyoruz busisden ses cikmadi ? Insallah kotu Bir durum yokdur. Haftanin sultanini secicekmiyiz? @kymkmhanimohbb ZincirKirma
Kendi adima çok mutluyum.Hanımlar tekrar merhaba.
bana gelince desteğinize ihtiyacım var, epeydir girmedim saldım üzgündüm biliyorsunuz.
kötü bir huy veya bahane bilmiyorum ama ben canım sıkılınca diyeti salıyorum kıtlıktan çıkmış gibi yiyip duruyorum.
diyetimi bozduğum için üzülüp, iyice yiyorum derken başladığım noktada buluyorum kendimi geri.
cidden biktim artik, geri baslamak icin moral motivasyona ihtiyacım var. değmiyor kimse için.
Bana uyar yapalim birbirimizi gordukce ilham alirizHerkes geçen hafta bu hafta diye kg bazında yazılsın spor ve şu miktarı yazılsın mi
Kuzum busiss hic canini skmaya degmez kimseyi kafaya takmicaksin. Senin bedenin istedigin gibi olursun . Biz kadinlar her zaman guzeliz degerliyiz bunu unutma . Artik silkelen kendine gel . Baslayalim ve birlikte bu ise son verelimHanımlar tekrar merhaba.