- 29 Aralık 2020
- 1.016
- 2.075
-
- Konu Sahibi portakalafisildiyordum
Deniyecem mutlaka çünkü bu aralar iştahım çok açık neden bilmiyorum regl degilim canimı sıkan birşey de yok mutluyum yaniBir diyetisyenin bir haftalık kampında gördüm, sabah bunu için ve acıktığınızı hissetmeden yemeyin diyordu.
Ilk kez yaptım ben de hakikaten inanılmaz iştah kesti. Normalde 11de kahvemi içer, buçuk gibi acıkır on ikide kahvaltı yapardım. Bugün bir buçukta anca acıktım.
Filtre ya da türk kahvenize limon sıkın. İçilmeyecek gibi değildi.
ahaha allah mutluluğunuzu artırsın, iştahınızı azaltsın ohbb hanımcım..Deniyecem mutlaka çünkü bu aralar iştahım çok açık neden bilmiyorum regl degilim canimı sıkan birşey de yok mutluyum yani
Ahha banaa mi soyluyorsunRegl oldum, regl iken diyet kontrolü bi bana mı zor
hahha bravo sana şu iki günü atlatsam gerisi bendeAhha banaa mi soyluyorsunAma Bn Cok guzel basa ciktim . Hic daha tatli yemedim. Yanimda tatlilar yeniyor hemde en sevdigikleriM bana misin demedim kendimle gurur duyuyorum. Sende cok canin tatli cekerse muz ye keser
Bu hafta yediklerime pek dikkat etmeyince listeleride eklemedimahaha allah mutluluğunuzu artırsın, iştahınızı azaltsın ohbb hanımcım..
diyetiniz ne durumda, listeler gelmiyo
Ahaha busiss bence senin hakkinohbb ZincirKirma M mavi_ylmz
hepimizi tebrik ediyorum, ohbb hanım sizin iradeniz güçlü ben şipşak toparlayacağınıza eminim
iyisiyle kötüsüyle hep paylaşalım listelerimizi ki birbirimize destek olabilelim
maviyle aramizda 100 gr fark var fakat ben diyete geri döndüğüm için kilo vermedim, ödem attım. o sebeple haftamızın sultanı maviş
hadi bakalım yeni haftamiz basladiii
Arada oyle olabilir cok normal kendine cok yuklenme. Eminim ustesindenBu hafta yediklerime pek dikkat etmeyince listeleride eklemedimutandım
Yarından itibaren listeler ve sporlarla geliyorum.
Tabi o kadar tatlı yemenin meyvesi +1 kilo olarak döndü
Güncel kilo:66.3
İnşallah yarın itibariyle düzen oturtmaya çalışacam.Arada oyle olabilir cok normal kendine cok yuklenme. Eminim ustesinden
Gelirsin Sen
İnşallah yarın itibariyle düzen oturtmaya çalışacam.
Sabah bol limonlu su
11.00 fitre kahve
11.30 da 1 saat leslie ve 15 dk bacak egzersizi
13.30-14.00 gibi 3 köfte 3 kaşık pilav domates 1 kase yoğurt
17.00 da 4 tane torku kremalı bisküvi
Akşam türk kahvesi ve maden suyu
2 lt su
Bugün biraz azaltmaya çalıştım ama yarın daha iyi olacak inşallah bütün haftayı bu karala devam ettiririzbunda aman aman bir şey yok ki
yarın benim de toparlamam lazım,
o zaman yarına ikimiz de bomba gibi girelim mi ohbb hanımcım
En sevdigim bayilirim Organizasyon olsun Ben olayimselam kızlar 23'nde alkollü, yemekli bir kutlamaya katılacağım alkol demek kalori demek
O yüzden bu cmt ve pazar kaçamak yapmadan güzelce diyet yapmayı hedefliyorum.
Böyle şüşko vaziyette bir yerlere gitmeyi de hiç sevmiyorum
12:00 1 haşlanmış yumurta+ 1 yeşil elma
13:00 sade türk kahvesi