Birlikte zayıflayalım =)

Kotuyum toparlanınca yazarım sağlık gibisi yok gerçekten 😔
gecmis olsun :KK200:

11:30 kahvaltım: hurma çikolata bar, sade türk kahvesi

20230118_113817.jpg

Canım tatlı bir şeyler çekiyordu, bu bar 182,5 kaloriymiş

Selam kizlar gunaydin Iyi bas ettim tatli krizimle tatli yemedim. Ama bol meyve yedim. En azindan vitamin almis oldum. Regl haftaso cok kilo vermeyi beklemiyorum genelde Ama yine eksilse cok sevinirim. Yediklerime ozen gosteriyorum.

Kiz nasil hergun Turk kahvesi iciyorsunuz wallahi hayret Bn hic sevmiyorum 🤣
tadi artık beni de baydi ama metobalizma hızlandırıyo enerji veriyor o hissi seviyorum

14:00 bir paket peynirli çubuk kraker yedim, önümde duruyordu dayanamadım :KK23: neyse canım sağ olsun, öğle yemeği olarak sayarım. şimdi bir de dukan birası yaparım(2 yeşil çay+soda limon)

o yüzden aksam öğünümü hafif tutacağım. Saat altida ton balıklı salata.

Selam kizlar gunaydin Iyi bas ettim tatli krizimle tatli yemedim. Ama bol meyve yedim. En azindan vitamin almis oldum. Regl haftaso cok kilo vermeyi beklemiyorum genelde Ama yine eksilse cok sevinirim. Yediklerime ozen gosteriyorum.

kız maviş sen regl isen benimki de yakındır, bu hiç iyi haber olmadı ya :deli:

tadi artık beni de baydi ama metobalizma hızlandırıyo enerji veriyor o hissi seviyorum

14:00 bir paket peynirli çubuk kraker yedim, önümde duruyordu dayanamadım :KK23: neyse canım sağ olsun, öğle yemeği olarak sayarım. şimdi bir de dukan birası yaparım(2 yeşil çay+soda limon)

o yüzden aksam öğünümü hafif tutacağım. Saat altida ton balıklı salata.
kız maviş sen regl isen benimki de yakındır, bu hiç iyi haber olmadı ya :deli:
Regl olmayi unutmusdum wala hamilellyken cok iyidi 🤣🤣 kahve meselesi bn latte iciyorum genelde Turk kahvesini hicbir zaman sevemedim. O da kalorili oldugu icin cok azalttim. Benim ogunlerimi biraz artitmam gerekiyor onu anladim . Cok halsiz kaliyorum cocukla . Yawas ywas kilo vermek benim icin daha az yorucu olucak

Regl olmayi unutmusdum wala hamilellyken cok iyidi 🤣🤣 kahve meselesi bn latte iciyorum genelde Turk kahvesini hicbir zaman sevemedim. O da kalorili oldugu icin cok azalttim. Benim ogunlerimi biraz artitmam gerekiyor onu anladim . Cok halsiz kaliyorum cocukla . Yawas ywas kilo vermek benim icin daha az yorucu olucak
Zaten sağlık için yapıyoruz sen nasıl rahat iyi hissediyorsan öyle yap.. sağlıklı ye yeter ki, fast food abur cubur cok dönme geri bence..

Kotuyum toparlanınca yazarım sağlık gibisi yok gerçekten 😔
Çok gecmis olsun salgın var her yerde iyileşme sürecide zor oluyor
Kiz nasil hergun Turk kahvesi iciyorsunuz wallahi hayret Bn hic sevmiyorum 🤣
Kahve benim vazgeçipmezim hergün mutlaka içerim. Sabah filtre kahve içmemişsem akşam mutlaka türk kahvesi içerim, okulda boş dersim olursa da mutlaka içerim.

Kizlar kucuk bir bilgilendirme yapmaya karar verdim dun ve bugun asiri
Bas donmesi yasadim. Bu zamana kadar Cok guzel kilo verdim gercekden cok memnunum Ama sagliksiz
Olmaya basladigini hissediyorum . Iki gundur bas donmem beni korkuttu. bu yuzden diyetimi hafifletmeye karar verdim. Haftada bir kilo filan veriyordum
Ortalama artik Iki hafta da bir kilo versem benim icin cok daha iyi olacak.

Gün özeti :KK76:

11:30 çikolatalı hurmalı bar, türk kahvesi
14:00 peynirli cubuk kraker
ara olarak: soda, yeşil çay
19:00 ton balıklı salata yaptım (salatalık, minik domatesler ve cin biberi koydum)
2L su içtim(yatana dek iki buçuğu bulabilir)

iştahım çok açık fakat irademi korumak istiyorum. aldığım iki kiloyu versem, 6'lı sayıları bi görsem kilo vermek için çok motive olacağım...

Gün özeti :KK76:

11:30 çikolatalı hurmalı bar, türk kahvesi
14:00 peynirli cubuk kraker
ara olarak: soda, yeşil çay
19:00 ton balıklı salata yaptım (salatalık, minik domatesler ve cin biberi koydum)
2L su içtim(yatana dek iki buçuğu bulabilir)

iştahım çok açık fakat irademi korumak istiyorum. aldığım iki kiloyu versem, 6'lı sayıları bi görsem kilo vermek için çok motive olacağım...

dayanamayıp makarna da yedim :eek:
ama hemen spor yapıyorum simdiii

Limonlu türk kahvesini nasıl yapıyorsunuz ve tadi nasıl merak ettim

Bir diyetisyenin bir haftalık kampında gördüm, sabah bunu için ve acıktığınızı hissetmeden yemeyin diyordu.
Ilk kez yaptım ben de hakikaten inanılmaz iştah kesti. Normalde 11de kahvemi içer, buçuk gibi acıkır on ikide kahvaltı yapardım. Bugün bir buçukta anca acıktım.

Filtre ya da türk kahvenize limon sıkın. İçilmeyecek gibi değildi.

X