- 29 Aralık 2020
- 1.016
- 2.075
- Konu Sahibi portakalafisildiyordum
Bende günlük sporumu yaptım.
1 saat 20 dk leslie ve 15 dk kadar bacak egzersizi
1 saat 20 dk leslie ve 15 dk kadar bacak egzersizi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kotuyum toparlanınca yazarım sağlık gibisi yok gerçektenZincirKirma nerelerdee bugünnn, iyi mi ki acaba
gecmis olsunKotuyum toparlanınca yazarım sağlık gibisi yok gerçekten
Gecmis olsun kendine cok dikkat et bu aralar cidden herkezde var bir salginKotuyum toparlanınca yazarım sağlık gibisi yok gerçekten
Kiz nasil hergun Turk kahvesi iciyorsunuz wallahi hayret Bn hic sevmiyorumgecmis olsun
11:30 kahvaltım: hurma çikolata bar, sade türk kahvesi
Eki Görüntüle 3193359
Canım tatlı bir şeyler çekiyordu, bu bar 182,5 kaloriymiş
tadi artık beni de baydi ama metobalizma hızlandırıyo enerji veriyor o hissi seviyorumKiz nasil hergun Turk kahvesi iciyorsunuz wallahi hayret Bn hic sevmiyorum
Selam kizlar gunaydin Iyi bas ettim tatli krizimle tatli yemedim. Ama bol meyve yedim. En azindan vitamin almis oldum. Regl haftaso cok kilo vermeyi beklemiyorum genelde Ama yine eksilse cok sevinirim. Yediklerime ozen gosteriyorum.
tadi artık beni de baydi ama metobalizma hızlandırıyo enerji veriyor o hissi seviyorum
14:00 bir paket peynirli çubuk kraker yedim, önümde duruyordu dayanamadım neyse canım sağ olsun, öğle yemeği olarak sayarım. şimdi bir de dukan birası yaparım(2 yeşil çay+soda limon)
o yüzden aksam öğünümü hafif tutacağım. Saat altida ton balıklı salata.
Regl olmayi unutmusdum wala hamilellyken cok iyidi kahve meselesi bn latte iciyorum genelde Turk kahvesini hicbir zaman sevemedim. O da kalorili oldugu icin cok azalttim. Benim ogunlerimi biraz artitmam gerekiyor onu anladim . Cok halsiz kaliyorum cocukla . Yawas ywas kilo vermek benim icin daha az yorucu olucakkız maviş sen regl isen benimki de yakındır, bu hiç iyi haber olmadı ya
Zaten sağlık için yapıyoruz sen nasıl rahat iyi hissediyorsan öyle yap.. sağlıklı ye yeter ki, fast food abur cubur cok dönme geri bence..Regl olmayi unutmusdum wala hamilellyken cok iyidi kahve meselesi bn latte iciyorum genelde Turk kahvesini hicbir zaman sevemedim. O da kalorili oldugu icin cok azalttim. Benim ogunlerimi biraz artitmam gerekiyor onu anladim . Cok halsiz kaliyorum cocukla . Yawas ywas kilo vermek benim icin daha az yorucu olucak
Çok gecmis olsun salgın var her yerde iyileşme sürecide zor oluyorKotuyum toparlanınca yazarım sağlık gibisi yok gerçekten
Kahve benim vazgeçipmezim hergün mutlaka içerim. Sabah filtre kahve içmemişsem akşam mutlaka türk kahvesi içerim, okulda boş dersim olursa da mutlaka içerim.Kiz nasil hergun Turk kahvesi iciyorsunuz wallahi hayret Bn hic sevmiyorum
Gün özeti
11:30 çikolatalı hurmalı bar, türk kahvesi
14:00 peynirli cubuk kraker
ara olarak: soda, yeşil çay
19:00 ton balıklı salata yaptım (salatalık, minik domatesler ve cin biberi koydum)
2L su içtim(yatana dek iki buçuğu bulabilir)
iştahım çok açık fakat irademi korumak istiyorum. aldığım iki kiloyu versem, 6'lı sayıları bi görsem kilo vermek için çok motive olacağım...
Limonlu türk kahvesini nasıl yapıyorsunuz ve tadi nasıl merak ettimGünaydın
11:00 limonlu türk kahvesi
Limonlu türk kahvesini nasıl yapıyorsunuz ve tadi nasıl merak ettim