Birlikte zayıflayalım =)

Ozaman haftanın sultanı olmaya hak kazandınız tebrikler canım gerçekten hakettin .bize de ilham oldun . Bol bol yazışalım

Selamlar. Öncelikle iyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ediyorum. ❤Aslında beni motive eden sizler oldunuz. Ben kendime bir günlük açmıştım sonra burayı gördüm ve sizerin sıcaklığıyla halen de buradayım.Artık kendi sayfama uğramaz oldum Kilo vermek bizler için zor bir süreç bu yüzden diyet yapan birileriyle konuşmak insanı çok.motive ediyor.
Ben bugün ödül olarak kedime serbest gün ilan ettim çünkü haftaya yine aksatmadan yapmak istiyorum.

selam kizceler, benimde bugun serbest bir gundu esim hazirlan kahvaltiya gidiyoruz deyince hayir diyemedim. ( yorgunlukdan diyet kahvaltisi ayri esime ayri hazirlicam enerjim yoktu cidden o yuzden biraz yemis bulunuyorum. Oyle olunca oglen bos gectim. Aksamda ev yemegi yaptim tereyagli pilav filan yedim abovv sifir egzersiz . Ama yarin bomba gibi gelicem sendromsuz pazartsi diliyorum hepimize

günaydin kızceler
bugün cok motiveyim
sizin de madem dün kacamak gününüzmüş, o zaman yeni haftayaaaaa bommmbaaa gibiii baslıyooruuuz

güne suyla başladım,
sade türk kahvesi içeceğim.
kahvaltımı fotilerim(kahvaltı yapmaktan gerçekten hiç hoşlanmıyorum)

selam, yine ben
günü özetlemeye geldim

12:00 türk kahvesi
14:00 kefir, kivi, muz
15:00 dukan birası(yesil cay+limon+soda)
17:00 4 adet kabak dolmasi(annem yapmış, maalesef karbonhidrat yüklü) 3 yk yoğurt

yeme işi bugün bitti.. bu kadar.. geriye full su... hedef yatana kadar 3L
siz nerdesiniz kızlar mahallenin delisi gibi tek basıma konusup duruyorum

Menünde dolmayı biraz azaltsaymışsın iyiymiş geri kalan iyi bence

Benim menümde şöyle
Sabah bol su
10.00 gibi filtre kahve
11.15 gibi 55 dk leslie ve 15 dk bacak egzersizleri 13.30-14.00 gibi 2 yumurta 4 küçük dilim peynir 5 yemek kaşığı ıspanak kavurması ve 1 kase yoğurt ekmeksiz yedim baya da çok yemişim yazınca farkettim
17.30 da yeşil çay ve 5 tane tuzlu bisküvi
Akşam yeşil çay ve soda içerim (söylemesi ayıp evde 1 tepsi kıbrıs tatlısı var şuan kendim yaptım ve akşam yemeden geçirebilecekmiyim bakalım savaşım büyük )
Su 2.5 litre tamamlanır

Bayanlar terleten taytlar var yamuna korse tayt gibi spor yaparken giyince sizce faydası olur mu bilginiz var mı acaba

Bayanlar terleten taytlar var yamuna korse tayt gibi spor yaparken giyince sizce faydası olur mu bilginiz var mı acaba

afiyet olsun eğer yiyeceksen de vakit erkenken ye bence, geceye kalmasın
ben de istiyorum ondan, sürekli spor yapan fit arkadaşım da sporunu hep korseyle yapıyor şıpır şıpır ter akıyor
bence denemekten zarar gelmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…