- 25 Kasım 2022
- 818
- 1.387
- 28
-
- Konu Sahibi portakalafisildiyordum
Ozaman haftanın sultanı olmaya hak kazandınız tebrikler canım gerçekten hakettin .bize de ilham oldun . Bol bol yazışalımHaftanın sultanı bence herkesi güzel motive eder doye düşünüyorum tabi herkesçe de uygunsa.
Kendi adima çok mutluyum.
@kymkmhanim senin için de şunu söyleyebilirim. Ben de senin gibi canım sıkılınca sürekli kendimi yemeye veren biriyim. Özellikle de ailevi sorunlarda. Bundan dolayı da iyice basenlerimde genişleme oldu zaten hep balik etli birisiydim ama saglıksız beslenme ve hareketsiz yaşamla birlikte sanki olduğum kilodan 10 kilo daha fazla görünüyordum ve bu durum daha çok canimı sıkıyordu mutlu değildim kendimi begenmiyordum ve yetersiz görüyordum. İnsanin kendine güveni de iyice azalıyor tabi. En son beni psikolojik olarak çok etkileyen bazı durmlar oldu sanki bir aydinlama yaşadım diyebilirm. Dur artık dedim herşeyden hem kendini sucluyorsun hem de hiç kendini toparlamak için birsey yapmıyorsun saldın iyice kendini acilen kendini toparla dedim ve şimdi başlangıç olarak buradayım. Ben 38 yaşinda sayılırım öğretmenim 2 çocuğum var ama kendini her yönden o kadar bırakmıştım ki anlatamam size yani her gün yüzümü yıkayıp bir nemlendirici sürmek bile zor geliyordu yapmıyordum o kadar yani. Ama şimdi her yönden kendimi toplamaya çalışıyorum. Belki benim gibi olanlar vardır içinizde bilemiyorum
Suyu birden icme böbrekleri yormayalim yavaş yavas gotur güzel taktik yarım litre de yeterli bencegünaydın kızlar tekrar 72 çıktımaldığımı biliyordum aslında
güne suyla başladım. bir litre suyumu bitirmeden bisi yemicem
Moral bozmak Yok . Devam edicez birden kendine cok yuklenmegünaydın kızlar tekrar 72 çıktımaldığımı biliyordum aslında
güne suyla başladım. bir litre suyumu bitirmeden bisi yemicem
Menünde dolmayı biraz azaltsaymışsın iyiymişselam, yine ben
günü özetlemeye geldim
12:00 türk kahvesi
14:00 kefir, kivi, muz
15:00 dukan birası(yesil cay+limon+soda)
17:00 4 adet kabak dolmasi(annem yapmış, maalesef karbonhidrat yüklü)3 yk yoğurt
yeme işi bugün bitti.. bu kadar.. geriye full su... hedef yatana kadar 3L
siz nerdesiniz kızlar mahallenin delisi gibi tek basıma konusup duruyorum
Bayanlar terleten taytlar var yamuna korse tayt gibi spor yaparken giyince sizce faydası olur mu bilginiz var mı acaba