Birlikte zayıflayalım =)

Ne güzel bende motivasyonunu kaybettim.umatim motive olurum seninle spor yaptin mu
ben hem calisiyorum hem okuyorum, bugün isteydim maalesef.
yarin da sehir disindayım günübirlik.
dönünce spora da baslayacagım yani çarşambadan beri.
hiçbi sey gelmiyorsa içinden aç en sevdiğin müzikleri ses ver dans et bir saat oh mis

ben hem calisiyorum hem okuyorum, bugün isteydim maalesef.
yarin da sehir disindayım günübirlik.
dönünce spora da baslayacagım yani çarşambadan beri.
hiçbi sey gelmiyorsa içinden aç en sevdiğin müzikleri ses ver dans et bir saat oh mis
Evet olabilir :) ev temizliği sayilir mi ev büyük 😁

Kizlarr kizlar canim kizlar nasildi bugun ? Benim fena sayilmaz bizim oglanla gunum nasil geciyor anlamiyorum . Bugun arkdsimla bulustuk onunda iki cocugu var. zaman Nasil gecti anlamadim disarda yedik Ama hafif bisiler yemeye dikkat ettim. Biraz zayifladigimi soyledi hosuma gitti 😀

selammmmmm. :21:
çarşamba günü ankaraya dönünce tertemiz baslicam demistim öyle de yaptım.
dün malum arkadaslara ayak uydurdum onlar da masallah iyi yiyorlar :))
benden artık kacamak lafını duyamayacaksınız, moralim bozuldu bıraktım lafını da:KK35:
cünkü kızlar dün cekindiğim fotolara baktım allahım buse bu sen misin dedim.
sabah kalktım hemen 2 bardak suyumu içtim, 2 kutu activia probiyotik yoğurt yedim, gün icinde cok dikkat edicem artık.

ZincirKirma ZincirKirma canın cok tatlı cektiginde muz yulaf tarcın biraz bal cok lezzetli oluyor

benden artık kacamak lafını duyamayacaksınız, moralim bozuldu bıraktım lafını da:KK35:
sabah kalktım hemen 2 bardak suyumu içtim, 2 kutu activia probiyotik yoğurt yedim, gün icinde cok dikkat edicem artık.

ZincirKirma ZincirKirma canın cok tatlı cektiginde muz yulaf tarcın biraz bal cok lezzetli oluyor
Selamm buse hadi bakalim hosgeldin sahalara geri dondun harika 🥳🥳🥳 basliyoruz tam gaz yola devam . Bnde kendimle ufakdan gurur duyuyorum wala daha hic tatli yemedim cuma gunu 1 ay olcak 🤣🤣

Super :) evet artik bu tarz şeylere yönelecegim. Tatlı istersem meyve hurma gibi takılacagim 1 ay sonunda merak ediyorum kaçamak yok !

X