Canın çok çekmiş yemişsin yaptığından pişman olmaOna da karışmasınlar yahu
Ben o dönemlerde çok boşukta kaldım görmedi yada görmek istemedi bu son zamanlarda bende kendimden tamamen rahatsız olmaya başladım açıkladım benlik değil pskolojik bu sefer kararlıyım dalga geçer gibi hareketler yaptı çok hırslanıyorum gerçekten yapacağım olacak başaracağım diyorum bi anda balon gibi sönüyorum bütün hevesim herşeyim gidiyo eşime anlatamıyorum bunu destek oluyorum sanıyorken köstek oluyor düşün ki şuan 27 yaşındayım ama ruhum bedenim 50 60 yaşında kilo yüzünden kendimden tiksindim kendimden nefret ettim aşamadım hala bu durumu laylaylom sanıyor herkes bana hayatı.....Boş ver canım sen onu takma. İnadına hatta daha da hırs yap. İnanmıyorlar gerçekten irade gösterebilecegimize
Eşle her şey konuşulmuyor canım ne yazık ki öyle. Bende eşimle her şeyi paylasamiyorum. Onunla paylaştığım ayrı arkadaşlarımla ayrı oluyor. Her şeyi anlamasını bekleme. Ne yapacaksan kendin icin. Kendine verdiğin değer için. Kimse bizim huzurumuzu bizim kadar düşünmez eşimiz bile olsa. Kendi huzurumuzu mutluluğumuzu düşünüp yapicaz inşallah. İnsan ister istemez etkileniyor ama her söylediğinden etkilenmemeye çalış. Napiyorsam kendime yapıyorum bu da beni ilgilendirir de. Gelişmelerden de haberdar etme. Her şeyi bilmesine gerek yok. Zayıflayınca zayıfladım da deme. Taşkınlık yapınca yaptım deme. Sen bunu kendin için yapıyorsun. Kimseye bir şey ispatlamaya da çalışmıyoruz. Görsün şaşırsinBen o dönemlerde çok boşukta kaldım görmedi yada görmek istemedi bu son zamanlarda bende kendimden tamamen rahatsız olmaya başladım açıkladım benlik değil pskolojik bu sefer kararlıyım dalga geçer gibi hareketler yaptı çok hırslanıyorum gerçekten yapacağım olacak başaracağım diyorum bi anda balon gibi sönüyorum bütün hevesim herşeyim gidiyo eşime anlatamıyorum bunu destek oluyorum sanıyorken köstek oluyor düşün ki şuan 27 yaşındayım ama ruhum bedenim 50 60 yaşında kilo yüzünden kendimden tiksindim kendimden nefret ettim aşamadım hala bu durumu laylaylom sanıyor herkes bana hayatı.....
İnşallah başaracağım hem kendim için hem sevgim içinEşle her şey konuşulmuyor canım ne yazık ki öyle. Bende eşimle her şeyi paylasamiyorum. Onunla paylaştığım ayrı arkadaşlarımla ayrı oluyor. Her şeyi anlamasını bekleme. Ne yapacaksan kendin icin. Kendine verdiğin değer için. Kimse bizim huzurumuzu bizim kadar düşünmez eşimiz bile olsa. Kendi huzurumuzu mutluluğumuzu düşünüp yapicaz inşallah. İnsan ister istemez etkileniyor ama her söylediğinden etkilenmemeye çalış. Napiyorsam kendime yapıyorum bu da beni ilgilendirir de. Gelişmelerden de haberdar etme. Her şeyi bilmesine gerek yok. Zayıflayınca zayıfladım da deme. Taşkınlık yapınca yaptım deme. Sen bunu kendin için yapıyorsun. Kimseye bir şey ispatlamaya da çalışmıyoruz. Görsün şaşırsin
Allah senden de razı olsun. Öz güvenin kırılmasın lütfen pes etmeİnşallah başaracağım hem kendim için hem sevgim içinteşekkür ederim Allah razı olsun
Aynı güne denk geldik bende bugün oldumValla bugün kendimi zor tuttum sırf yarın tartı günü diyebide hasta oldum boğazım fena halsizlik falan
Kahvaltı
4 dilim ekmekle karışık tost
Akşam
Et yahnisi patatesinden 3 parça yedim
1 dilim ekmek
3 yk yoğurt
1 parça çikolata attım ağzıma
Valla öyle hiç bişey yapmak istemiyor o dereceRegli dönemi çok kötü oluyor insan
Yok ben gripAynı güne denk geldik bende bugün oldum
Manipüle etmeye çalışmıyorsa içerdim ben olsam.Benimkinin bana getirdiğine bakın bide sunum yaptı önümdebomba hazırladım sana diyor ama içmedim
Eki Görüntüle 3244242
Geçmiş olsun tatlı kızYok ben grip
Yok etmiyor ya zavallı bari marshmallow lardan ye dedi yok dedim gittiManipüle etmeye çalışmıyorsa içerdim ben olsam.
Sağolasın migim dün üstüme bişey almadan çıktım yağmur fena bastırdı ondan oldu heraldeGeçmiş olsun tatlı kız
Üzülmüştür yav adam o kadar uğraşmış.Yok etmiyor ya zavallı bari marshmallow lardan ye dedi yok dedim gitti
Hee bi modu düştü. Bende dalga mı geçiyorsun diyetteyim ya dedimÜzülmüştür yav adam o kadar uğraşmış.
Çok korkuyorum yaeee yarin nasil olacak bakalim hazirmiyiz tartiya