Birlikte yeniden başlayalım 💥

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla bugün kendimi zor tuttum sırf yarın tartı günü diye 😂😂😂 bide hasta oldum boğazım fena halsizlik falan

Kahvaltı

4 dilim ekmekle karışık tost

Akşam

Et yahnisi patatesinden 3 parça yedim
1 dilim ekmek
3 yk yoğurt

1 parça çikolata attım ağzıma 🙊
Regli dönemi çok kötü oluyor insan 🥲

Eşinde yardımcı olursa çok iyi olur. Benimki mesela hiç almadığı tatlıları şeyleri alip getirmeye başladı. Çok ilginç ya gerçekten. Ya alma ya da bana gösterme dedim. Kare kare çikolatalar almış ya hiç almaz biliyor musun hiç
Eşim en büyük destekçim Allah razı olsun ama bir lafi herşeye bedel oluyo incitiyo farkında değil

Selamlar yavru ceylanlar :KK68:ben hâlâ iyilesemedim. Üstüne âdet oldum. Diyet biraz çatırdadı hâliyle. Kalori alıp çabuk toparlamak için. Ama yine de kontrollü besleniyorum. Midem küçülmüş onu fark ettim ve de çok sevindim 🥰 mesela bugün kurufasulye yapmıştım pilav yemedim, yaninda yoğurtlu semizotu ve tavuk suyu çorba yedim. Bence iyi gidiyorum yine de😅

Selamlar yavru ceylanlar :KK68:ben hâlâ iyilesemedim. Üstüne âdet oldum. Diyet biraz çatırdadı hâliyle. Kalori alıp çabuk toparlamak için. Ama yine de kontrollü besleniyorum. Midem küçülmüş onu fark ettim ve de çok sevindim 🥰 mesela bugün kurufasulye yapmıştım pilav yemedim, yaninda yoğurtlu semizotu ve tavuk suyu çorba yedim. Bence iyi gidiyorum yine de😅
Selam hizum ❤️ bence de salmamakla iyi yapıyorsun. Vitamin alıyor musun takviye

Benim eşimde yemek yiyoruz diyeti bozdun mu diyor niye dedim. Yemeği yiyorsun ya diyo 😂😂 adamın gözüne battı 😂
Sabah bende çok kötü oldum tatlı krizi gibi browni almıştım saklarım bazen kötü oluyorum diye tükettiğimi gördü sen misin yiyen ne anlarsan ne söylersen 😕

Sabah bende çok kötü oldum tatlı krizi gibi browni almıştım saklarım bazen kötü oluyorum diye tükettiğimi gördü sen misin yiyen ne anlarsan ne söylersen 😕
Boş ver canım sen onu takma. İnadına hatta daha da hırs yap. İnanmıyorlar gerçekten irade gösterebilecegimize

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X