Birlikte yeniden başlayalım 💥

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
hamburger soyle ama ekmegini yeme patates ekleme falan hallederiz
Patatessiz hamburgeri napim...
Benim hiç salatayla isim yoktu diyet yapmazken. Kepekli şeylere falan alerjim vardı. Şekerli olur baharatlı tuzlu sağlıksız şeyleri serumla damardan alırdım
Ben eşime etli yemek yaparım, yanına koca kase salata yaparım ben onu yerim. Canım salata aşkım salata.

Bu arada turuncuyu çok kıskanırım ben ya bana kilo verdireceğin için senden kıskanmadım ama

Yaa turuncu sevdası başka dimi bende mi öyleyim ki acaba. Dışarda turuncu giyen birini gördüğümde yicekmis gibi bakarım. Belki de açlıktan

oyle napim falan yok ..sen yersen vucutta napim diyor depoluyor hadsiz vucut

insallaj yine basaririsin migi
Çok güzel olmuşum o zamanda sporda yapıyordum
Günlük 15 bin atıyordum
Nasıl yaptıysam
Aç kaldığım da oldu gün yemeği yemediğimde oldu
Öle böle mis gibi 70 olmuşum 69.8 i gördüm
Sonrasi inemedim
Ve saldim kendimi
Şeker orucu bile yaptım
Bi yıl içinde eski kiloma döndüm 83 deyim yarın kaç olcam bilmiyorum
Sporla çok iyi gidiyor kendimi biliyorum
İnşallah 16 haziranda 75 göreceğim

Bakalım kaç olduk. Bende çok heyecanlıyım iyi dayandım 1 hafta tartilmadim. Şu an hiçbir şey yemeden akşamı kapatayim istiyorum. Şimdi bir yersem bu kadar hareket güme gidecek

Bakalım kaç olduk. Bende çok heyecanlıyım iyi dayandım 1 hafta tartilmadim. Şu an hiçbir şey yemeden akşamı kapatayim istiyorum. Şimdi bir yersem bu kadar hareket güme gidecek
Yarın kaç gelicez bakalım
Ha bu arada bugün regl oldum
Regl öncesi şişkinlik ediyordu
Regl olunca düşer

Evlendiğimde 48'dim, 2 senede 10 kilo almışım ya Hatta 2 seneyi geç 1 ay önce yine 52'lerdeydim. Çoook kolay almaya başladım kiloyu kalbim çıt gözyaşım pıt
Ben 65le evlendim 8 sene oldu keşke o zamanlara dönebilsem
Bağladık ya arkadaşım hiç kaçamak yapmadık ya
Bende de kaçamaklar oluyor yaaa tutamıyorum kendimi
Iron Butterfly senin günün nasıl geçti?
Anneme geldim Cho'm sarma sardık mevlid için hazırlık yapıyoruz gün boyu dikkat ettim ama bakalım

Valla bugün kendimi zor tuttum sırf yarın tartı günü diye bide hasta oldum boğazım fena halsizlik falan

Kahvaltı

4 dilim ekmekle karışık tost

Akşam

Et yahnisi patatesinden 3 parça yedim
1 dilim ekmek
3 yk yoğurt

1 parça çikolata attım ağzıma

Yarını atlatısam başka engelim yok evde kısıtlamalar yapacağım komple kendime eşimle şakalaşırken takıltık biraz kendimi kontrol etmem gerekiyor
Eşinde yardımcı olursa çok iyi olur. Benimki mesela hiç almadığı tatlıları şeyleri alip getirmeye başladı. Çok ilginç ya gerçekten. Ya alma ya da bana gösterme dedim. Kare kare çikolatalar almış ya hiç almaz biliyor musun hiç

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…