- 12 Temmuz 2022
- 23.518
- 85.929
Patatessiz hamburgeri napim...hamburger soyle ama ekmegini yemepatates ekleme falan hallederiz
Ben eşime etli yemek yaparım, yanına koca kase salata yaparım ben onu yerim.Benim hiç salatayla isim yoktu diyet yapmazken. Kepekli şeylere falan alerjim vardı. Şekerli olur baharatlı tuzlu sağlıksız şeyleri serumla damardan alırdım
Evlenince salıyor insaniEvlendiğimde 48'dim, 2 senede 10 kilo almışım yaHatta 2 seneyi geç 1 ay önce yine 52'lerdeydim. Çoook kolay almaya başladım kiloyu kalbim çıt gözyaşım pıt
Beğenen beğenmiş deyipEvlenince salıyor insani
Yaa turuncu sevdası başka dimiPatatessiz hamburgeri napim...
Ben eşime etli yemek yaparım, yanına koca kase salata yaparım ben onu yerim.Canım salata aşkım salata.
Bu arada turuncuyu çok kıskanırım ben ya bana kilo verdireceğin için senden kıskanmadım ama
Ben geçen. Yıl 70 e indim ne güzel yaben kendimi yazayim da sana moral olsun
2008:54
2010 :74
2013:85
2017:78
2018: 89
2022:73
2023:89
Halbuki de hayata olumlu bakmamızı sağlayan bi renkmiş ama...Yaa turuncu sevdası başka dimibende mi öyleyim ki acaba. Dışarda turuncu giyen birini gördüğümde yicekmis gibi bakarım. Belki de açlıktan
insallaj yine basaririsin migiBen geçen. Yıl 70 e indim ne güzel ya
oyle napim falan yok ..sen yersen vucutta napim diyor depoluyorPatatessiz hamburgeri napim...
Ben eşime etli yemek yaparım, yanına koca kase salata yaparım ben onu yerim.Canım salata aşkım salata.
Bu arada turuncuyu çok kıskanırım ben ya bana kilo verdireceğin için senden kıskanmadım ama
Sarı da sıcak renklerden ama güvensizlik hissi verirmiş turuncunun tersineHalbuki de hayata olumlu bakmamızı sağlayan bi renkmiş ama...
Olsun hiçbir renk bir turuncu değilSarı da sıcak renklerden ama güvensizlik hissi verirmiş turuncunun tersine
Çok güzel olmuşum o zamanda sporda yapıyorduminsallaj yine basaririsin migi
Bakalım kaç olduk. Bende çok heyecanlıyımÇok güzel olmuşum o zamanda sporda yapıyordum
Günlük 15 bin atıyordum
Nasıl yaptıysam
Aç kaldığım da oldu gün yemeği yemediğimde oldu
Öle böle mis gibi 70 olmuşum 69.8 i gördüm
Sonrasi inemedim
Ve saldim kendimi
Şeker orucu bile yaptım
Bi yıl içinde eski kiloma döndüm 83 deyim yarın kaç olcam bilmiyorum
Sporla çok iyi gidiyor kendimi biliyorum
İnşallah 16 haziranda 75 göreceğim
Bağladık ya arkadaşım hiç kaçamak yapmadık yaBeni de beni de
Yarın kaç gelicez bakalımBakalım kaç olduk. Bende çok heyecanlıyımiyi dayandım 1 hafta tartilmadim. Şu an hiçbir şey yemeden akşamı kapatayim istiyorum. Şimdi bir yersem bu kadar hareket güme gidecek
Ben 65le evlendim 8 sene oldu keşke o zamanlara dönebilsemEvlendiğimde 48'dim, 2 senede 10 kilo almışım yaHatta 2 seneyi geç 1 ay önce yine 52'lerdeydim. Çoook kolay almaya başladım kiloyu kalbim çıt gözyaşım pıt
Bende de kaçamaklar oluyor yaaa tutamıyorum kendimiBağladık ya arkadaşım hiç kaçamak yapmadık ya
Anneme geldim Cho'm sarma sardık mevlid için hazırlık yapıyoruz gün boyu dikkat ettim ama bakalımIron Butterfly senin günün nasıl geçti?
Dikkat et canımBen 65le evlendim 8 sene oldu keşke o zamanlara dönebilsem
Bende de kaçamaklar oluyor yaaa tutamıyorum kendimi
Anneme geldim Cho'm sarma sardık mevlid için hazırlık yapıyoruz gün boyu dikkat ettim ama bakalım
Yarını atlatısam başka engelim yok evde kısıtlamalar yapacağım komple kendime eşimle şakalaşırken takıltık biraz kendimi kontrol etmem gerekiyorDikkat et canımBiraz taskinliklar yaptık azıcık dikkat edersek çok güzel olur
Eşinde yardımcı olursa çok iyi olur. Benimki mesela hiç almadığı tatlıları şeyleri alip getirmeye başladı. Çok ilginç ya gerçekten. Ya alma ya da bana gösterme dedim. Kare kare çikolatalar almış ya hiç almaz biliyor musun hiçYarını atlatısam başka engelim yok evde kısıtlamalar yapacağım komple kendime eşimle şakalaşırken takıltık biraz kendimi kontrol etmem gerekiyor