- 14 Şubat 2021
- 8.420
- 22.372
Regli dönemi çok kötü oluyor insanValla bugün kendimi zor tuttum sırf yarın tartı günü diyebide hasta oldum boğazım fena halsizlik falan
Kahvaltı
4 dilim ekmekle karışık tost
Akşam
Et yahnisi patatesinden 3 parça yedim
1 dilim ekmek
3 yk yoğurt
1 parça çikolata attım ağzıma
Eşim en büyük destekçim Allah razı olsun ama bir lafi herşeye bedel oluyo incitiyo farkında değilEşinde yardımcı olursa çok iyi olur. Benimki mesela hiç almadığı tatlıları şeyleri alip getirmeye başladı. Çok ilginç ya gerçekten. Ya alma ya da bana gösterme dedim. Kare kare çikolatalar almış ya hiç almaz biliyor musun hiç
Regl dönemi değil kuzum grip oluyorumRegli dönemi çok kötü oluyor insan
Çok iyi anlıyorum seniEşim en büyük destekçim Allah razı olsun ama bir lafi herşeye bedel oluyo incitiyo farkında değil
Hasta oldum deyince otomatiğe bağlıyorum ben pskolojik olarakRegl dönemi değil kuzum grip oluyorumo dönem olsa abooow fenaaa
Menün güzelmis bebekRegl dönemi değil kuzum grip oluyorumo dönem olsa abooow fenaaa
Öyle anlarsınız diye arkasına da bağlamıştım halsizlik falan diyeHasta oldum deyince otomatiğe bağlıyorum ben pskolojik olarak
Aa aç mi kalayım deseydinBenim eşimde yemek yiyoruz diyeti bozdun mu diyor niye dedim. Yemeği yiyorsun ya diyoadamın gözüne battı
Ay hiç bilmiyorum incelme olduğunun farkındayım pantolonum biraz bollaştı çok şaşırdımMenün güzelmis bebekyarın tartı da kaç bekliyosun
Valla yaa dedim ya dün ekmeğin arasına patates salatası koymuş veriyordu ye diyeAa aç mi kalayım deseydinyemesen de öyle kilo verilmez ye biraz derler
Selam hizumSelamlar yavru ceylanlarben hâlâ iyilesemedim. Üstüne âdet oldum. Diyet biraz çatırdadı hâliyle. Kalori alıp çabuk toparlamak için. Ama yine de kontrollü besleniyorum. Midem küçülmüş onu fark ettim ve de çok sevindim mesela bugün kurufasulye yapmıştım pilav yemedim, yaninda yoğurtlu semizotu ve tavuk suyu çorba yedim. Bence iyi gidiyorum yine de
Sabah bende çok kötü oldum tatlı krizi gibi browni almıştım saklarım bazen kötü oluyorum diye tükettiğimi gördü sen misin yiyen ne anlarsan ne söylersenBenim eşimde yemek yiyoruz diyeti bozdun mu diyor niye dedim. Yemeği yiyorsun ya diyoadamın gözüne battı
Biz beklentiyi düşük tutalım çok çıkarsa sevinirizAy hiç bilmiyorum incelme olduğunun farkındayım pantolonum biraz bollaştı çok şaşırdımgönül ister 2 kilo vermiş olmak ama sanki 1 kilo falan verdim
Ihlamurun içine bol limon sıkıyorum vitamin takviyesinden sayılır mıSelam hizumbence de salmamakla iyi yapıyorsun. Vitamin alıyor musun takviye
Boş ver canım sen onu takma. İnadına hatta daha da hırs yap. İnanmıyorlar gerçekten irade gösterebilecegimizeSabah bende çok kötü oldum tatlı krizi gibi browni almıştım saklarım bazen kötü oluyorum diye tükettiğimi gördü sen misin yiyen ne anlarsan ne söylersen
Sayılır tabi şifa olsunIhlamurun içine bol limon sıkıyorum vitamin takviyesinden sayılır mıbir de eşime kemik suyu aldırdım çorbasını yaptım öyle
Ona da karışmasınlar yahuSabah bende çok kötü oldum tatlı krizi gibi browni almıştım saklarım bazen kötü oluyorum diye tükettiğimi gördü sen misin yiyen ne anlarsan ne söylersen
He bir de çorbaya sirkeli sarımsak döktük bol bol. İki gündür evden çıkmıyoruz biyolojik felâket yaşatmayalım mahalleye diyeSayılır tabi şifa olsun