Birlikte yeniden başlayalım 💥

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Regli dönemi çok kötü oluyor insan

Eşim en büyük destekçim Allah razı olsun ama bir lafi herşeye bedel oluyo incitiyo farkında değil

Selamlar yavru ceylanlar ben hâlâ iyilesemedim. Üstüne âdet oldum. Diyet biraz çatırdadı hâliyle. Kalori alıp çabuk toparlamak için. Ama yine de kontrollü besleniyorum. Midem küçülmüş onu fark ettim ve de çok sevindim mesela bugün kurufasulye yapmıştım pilav yemedim, yaninda yoğurtlu semizotu ve tavuk suyu çorba yedim. Bence iyi gidiyorum yine de

Selam hizum bence de salmamakla iyi yapıyorsun. Vitamin alıyor musun takviye

Benim eşimde yemek yiyoruz diyeti bozdun mu diyor niye dedim. Yemeği yiyorsun ya diyo adamın gözüne battı
Sabah bende çok kötü oldum tatlı krizi gibi browni almıştım saklarım bazen kötü oluyorum diye tükettiğimi gördü sen misin yiyen ne anlarsan ne söylersen

Sabah bende çok kötü oldum tatlı krizi gibi browni almıştım saklarım bazen kötü oluyorum diye tükettiğimi gördü sen misin yiyen ne anlarsan ne söylersen
Boş ver canım sen onu takma. İnadına hatta daha da hırs yap. İnanmıyorlar gerçekten irade gösterebilecegimize

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…