- 8 Nisan 2017
- 56.781
- 297.310
bende hersey yolunda gitseydi -1.5 bekliyrodim bakalim ne olacakÇok korkuyorum ya
Ben -1 görsem sevinirim yabende hersey yolunda gitseydi -1.5 bekliyrodim bakalim ne olacak
ama eksilmek verilecek olan kiloya gore de artiyor cemoosim simdi sen 10 vereceksen senden 500 gr eksilir ben 30 vereceksem bende 1-2 eksilir gibiBen -1 görsem sevinirim ya
Aslında 2 yada 3 kez kaçamak yaptım keşke yapmasaydim pişmanım
Az insan çok huzur migim10 Mayıs kızımın okulunda anneler gününde annelerle toplanması yapacaz
O günü işten yarım gün izin alacam inşallah
Öğleden sonradaymiş
Ben daha kızımın arkadaşlarımın anneleriyle tanışmadim Mayıs oldu ha mezun olacaz tanışamadık
Bakalım ne olacak
Hiç çevrem yok benim ya hatta hiç arkadaşım yok
Ya bende siskoyum anlamiyo musunuz kızımama eksilmek verilecek olan kiloya gore de artiyor cemoosim simdi sen 10 vereceksen senden 500 gr eksilir ben 30 vereceksem bende 1-2 eksilir gibi
ozellikle sismanlardan ilk haftalarda buyuk rakamlar eksiliyor ..benle bir tutma kendini
kac kilosin senYa bende siskoyum anlamiyo musunuz kızım
62.8 di en son sonra dayanamadım tartıldım ama az vermişimkac kilosin senbenden zayiftin ben oyle hatiliyorim 75 den asagisin
iste benim hayalim 65 olmak cemoosum o yuzden bana zayif geliyorsun62.8 di en son sonra dayanamadım tartıldım ama az vermişim
Senin boyun uzun miniğim birde belli kemik ağırlığın var.iste benim hayalim 65 olmak cemoosum o yuzden bana zayif geliyorsun
kiz 1.57 yim nerem uzunSenin boyun uzun miniğim birde belli kemik ağırlığın var.
Ama bence verirsin olacak bak görürsün
Yavrum sen baya kalıplı uzun duruyodun fotoda nerden bilim benkiz 1.57 yim nerem uzun
kalipliyim da uzun degilimYavrum sen baya kalıplı uzun duruyodun fotoda nerden bilim ben
Bizim daha yarın ilk tartimiz canım yarın gorucezKızlar, gruba katıldığınızdan beri kaç kg verdiniz?
Bibi dün kızla yürüyüş yaptım yakında 3 km ötede yeni spor salonu açılmışBen hafta sonu off olduğun için yazmadın bebeler
Aaa çok sevindim. Konu ocakta açılınca hepiniz o zamandan gelmesinizdir diye düşünmüştüm nedense. Bende unutmazsam yarın sabah, vücut ölçülerimi de kaydederim.Bizim daha yarın ilk tartimiz canım yarın gorucez
Yok biz de bir hafta oldukAaa çok sevindim. Konu ocakta açılınca hepiniz o zamandan gelmesinizdir diye düşünmüştüm nedense. Bende unutmazsam yarın sabah, vücut ölçülerimi de kaydederim.
Salon sizi yönlendirir ama ben her gün bir grup dersine katılıyorum canımBibi dün kızla yürüyüş yaptım yakında 3 km ötede yeni spor salonu açılmış
Önümüzdeki ay başlıyoruz ama neye başlayalım bilemedim.
Kız yoga ve zumba istedi.
Konuyu çok önceden açmıştım. Halihazırda böyle bir konu varken yenisini açmak istemedim bende. Baslangiclar çok yeni evet. Ben bir tarih atayim oraya aslındaAaa çok sevindim. Konu ocakta açılınca hepiniz o zamandan gelmesinizdir diye düşünmüştüm nedense. Bende unutmazsam yarın sabah, vücut ölçülerimi de kaydederim.