Birlikte yeniden başlayalım 💥

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben -1 görsem sevinirim ya
Aslında 2 yada 3 kez kaçamak yaptım keşke yapmasaydim pişmanım
ama eksilmek verilecek olan kiloya gore de artiyor cemoosim simdi sen 10 vereceksen senden 500 gr eksilir ben 30 vereceksem bende 1-2 eksilir gibi

ozellikle sismanlardan ilk haftalarda buyuk rakamlar eksiliyor ..benle bir tutma kendini

Az insan çok huzur migim

ama eksilmek verilecek olan kiloya gore de artiyor cemoosim simdi sen 10 vereceksen senden 500 gr eksilir ben 30 vereceksem bende 1-2 eksilir gibi

ozellikle sismanlardan ilk haftalarda buyuk rakamlar eksiliyor ..benle bir tutma kendini
Ya bende siskoyum anlamiyo musunuz kızım

Aaa çok sevindim. Konu ocakta açılınca hepiniz o zamandan gelmesinizdir diye düşünmüştüm nedense. Bende unutmazsam yarın sabah, vücut ölçülerimi de kaydederim.
Yok biz de bir hafta olduk
Unutma sabah tartil ölçülerini yaz kaptan listeye alsın.
1-2 haftaya toparlayalim iyice sonra yarışma falan da yaparız

Aaa çok sevindim. Konu ocakta açılınca hepiniz o zamandan gelmesinizdir diye düşünmüştüm nedense. Bende unutmazsam yarın sabah, vücut ölçülerimi de kaydederim.
Konuyu çok önceden açmıştım. Halihazırda böyle bir konu varken yenisini açmak istemedim bende. Baslangiclar çok yeni evet. Ben bir tarih atayim oraya aslında

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…