- 13 Haziran 2020
- 219
- 549
- 37
Aslında çok yer kaplar ama mesela her ayın 1inde kaç kg olduğumuzda yazsa gidiat motive ederdi bizi. Ama sıra çok uzun olurKonuyu çok önceden açmıştım. Halihazırda böyle bir konu varken yenisini açmak istemedim bende. Baslangiclar çok yeni evet. Ben bir tarih atayim oraya aslında
Gidip görüşmedik ama halledelim başlayalım biran önceSalon sizi yönlendirir ama ben her gün bir grup dersine katılıyorum canım
Kilo verenleri kaç kilo verdiğini yanına ekliyorum şu an 2 arkadaş var sadece ilk haftamız olduğu için. Tablo şeklinde tarihli falan yapayım dedim önce öyle de zor oluyormuş. Daha kaç kişi katılır bilmiyoruz.Aslında çok yer kaplar ama mesela her ayın 1inde kaç kg olduğumuzda yazsa gidiat motive ederdi bizi. Ama sıra çok uzun olur
Bi başlada gerisi gelirGidip görüşmedik ama halledelim başlayalım biran önce
Tabii hergun düşünmüyorum ben ama bakalım
Aynen zor olur ve gereksiz. Başlangıç kilomuza bakıp ne kadar ilerlediğimizi görmek yeter zatenKilo verenleri kaç kilo verdiğini yanına ekliyorum şu an 2 arkadaş var sadece ilk haftamız olduğu için. Tablo şeklinde tarihli falan yapayım dedim önce öyle de zor oluyormuş. Daha kaç kişi katılır bilmiyoruz.
AynenAynen zor olur ve gereksiz. Başlangıç kilomuza bakıp ne kadar ilerlediğimizi görmek yeter zaten
süper eksi tebrik ederim:)Günaydınlarrr cok hastayım yatak yorgan yatıyorumtartildimm geçen hafta 92.8 dim Allah bereket versin Chocolita
harikasin tebrik ediyorum:)
Günaydınlarrr cok hastayım yatak yorgan yatıyorumtartildimm geçen hafta 92.8 dim Allah bereket versin Chocolita
Günaydın migim başlangıç kilon 83.5 mis. Regl den sonraki eksiyi eklerim listeye
wc yaptıktan sonra bi saat sonra tartıl:)benim sonuc kotu cıktı napsam kiogleye kadar bekleueyim bari belki eksilirim