Birlikte yeniden başlayalım 💥

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Chocolita Chocolita ilk sayfadan yola çıkarak;
Boyum 159 Kilom 58 sanırım ama sabah tekrar tartılayım, hedefim 52. Az görünen ama sürekli evde olduğum ve her boşlukta ağzıma abur cubur tıktığım için beni zorlayacak bi hedef :KK43:
Sen söyle yamacıma gel kilon yok ama bünyen ben olmuş sana bi darılam :KK49: :KK50:

Boyum 159 Kilom 58 sanırım ama sabah tekrar tartılayım, hedefim 52. Az görünen ama sürekli evde olduğum ve her boşlukta ağzıma abur cubur tıktığım için beni zorlayacak bi hedef :KK43:
kiz saka yaptim orange yazmasanda olur 🤣 tek hedefimiz abur cubur ivir zivir yemeden saglikli beslenerek fit olmak :)

Evlendiğimde 48'dim, 2 senede 10 kilo almışım ya :KK43: Hatta 2 seneyi geç 1 ay önce yine 52'lerdeydim. Çoook kolay almaya başladım kiloyu kalbim çıt gözyaşım pıt
ben kendimi yazayim da sana moral olsun :KK69:
2008:54
2010 :74
2013:85
2017:78
2018: 89
2022:73
2023:89 :KK45:

Hoş geldin 🤗❤️ biz de çok zorlanarak başladık. Hala bazen kaçamak yaptığımız oluyor. Yarın sabah tartı günümüz. Pazartesiden pazartesiye tartiliyoruz. Bu hafta hiç kaçamak yapmayız inşallah ya. Bir rutine oturtmusken en az 3 gün geriye götürüyor

Hoş geldin 🤗❤️ biz de çok zorlanarak başladık. Hala hazen kaçamak yaptığımız oluyor. Yarın sabah tartı günümüz. Pazartesiden pazartesiye tartiliyoruz. Bu hafta hiç kaçamak yapmayız inşallah ya. Bir rutine oturtmusken en az 3 gün geriye götürüyor
aynen oyle chocom 3. gun -1 kg ken
2 gun annemde hersey cöp oldu :/

evden disari cikmak bozuyor tum duzeni

kiz saka yaptim orange yazmasanda olur 🤣 tek hedefimiz abur cubur ivir zivir yemeden saglikli beslenerek fit olmak :)
Olsun yaziyim ben kendi gelişimimi görürüm 🥲
Hoş geldin 🤗❤️ biz de çok zorlanarak başladık. Hala bazen kaçamak yaptığımız oluyor. Yarın sabah tartı günümüz. Pazartesiden pazartesiye tartiliyoruz. Bu hafta hiç kaçamak yapmayız inşallah ya. Bir rutine oturtmusken en az 3 gün geriye götürüyor
Bugün şunu fark ettim, sabah kalkıyorum bi kahveyle hemen bi şeyler atıştırıyorum (gong vs) bugün çiziviç yedim. Bi baktım yarım saat sonra acıktıracak o çiziviç 300 kalori :KK70: dram, üzüldüm valla. Ben de inşallah mükemmel bi hafta geçiririm beni dürtün arada 🥲

Olsun yaziyim ben kendi gelişimimi görürüm 🥲

Bugün şunu fark ettim, sabah kalkıyorum bi kahveyle hemen bi şeyler atıştırıyorum (gong vs) bugün çiziviç yedim. Bi baktım yarım saat sonra acıktıracak o çiziviç 300 kalori :KK70: dram, üzüldüm valla. Ben de inşallah mükemmel bi hafta geçiririm beni dürtün arada 🥲
Ülker'in form bisküvisini aldım çörek otlu. Yarısını kahvalti da yarısını akşam yiyorum. Acayip lezzetli. 170 kalori. Ekmegi bırakma aşamasında kullanabilirsin. Bende hep atıştırmalıklarla kilo aldım orangeeee en sevdiğim renk bu arada 🧡

O zaman yarınki planımı yazayım

Screenshot_2023-05-07-19-36-28-32_271fb9816238681ad020e32138344842.jpg

Balığın iyisinden anlamıyorum, bi de Ankara'da olunca pek de güvenemiyorum. Onu hazır alacağım ama öğle yemeğini birazdan hazırlarım yarına hazır olsun 🧡

Ülker'in form bisküvisini aldım çörek otlu. Yarısını kahvalti da yarısını akşam yiyorum. Acayip lezzetli. 170 kalori. Ekmegi bırakma aşamasında kullanabilirsin. Bende hep atıştırmalıklarla kilo aldım orangeeee en sevdiğim renk bu arada 🧡
İşin ilginç yanı o tarz şeyleri de çok severim. Bi yanda hamburger bi yanda salata olsun salatayı yerim mesela. Yulafı çok severim ve severek tüketirim öyle sağlıklı olsun bilmem ne diye değil. Ne bileyim düz makarna yerine kepekli makarnayı daha çok severim :KK70: ama o abur cuburlar...

İşin ilginç yanı o tarz şeyleri de çok severim. Bi yanda hamburger bi yanda salata olsun salatayı yerim mesela. Yulafı çok severim ve severek tüketirim öyle sağlıklı olsun bilmem ne diye değil. Ne bileyim düz makarna yerine kepekli makarnayı daha çok severim :KK70: ama o abur cuburlar...
hamburger soyle ama ekmegini yeme 😌 patates ekleme falan hallederiz 🤣

Benim hiç salatayla isim yoktu diyet yapmazken. Kepekli şeylere falan alerjim vardı. Şekerli olur baharatlı tuzlu sağlıksız şeyleri serumla damardan alırdım 😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X