- 12 Temmuz 2022
- 23.518
- 85.929
Heyecanlandım deme öyle bi anda ölürüm bakBak biz bir haftadir açız ona göre gel sende bizle aç kal ama yeme bişey tamam mı
O bişi terkim etti artıkın bizi beğenmiyorbulamamistim sagol cemoosim
manda okuyunca aklima geldi arkadas bana manda sutu getirdi 2.5 litre buralarda bunu daha bulamam yogurt mu yapayim peynir miManda gibi yığıldım su an. Yemek falan da yapmadım. Kalkamam ki artık
cv yi choco ya birakcanHeyecanlandım deme öyle bi anda ölürüm bak
Yazmamız gereken bi şey var mııı çat diye girdim ben
cv yi choco ya birakcan
Sen söyle yamacıma gel kilon yok ama bünyen ben olmuş sana bi darılamChocolita ilk sayfadan yola çıkarak;
Boyum 159 Kilom 58 sanırım ama sabah tekrar tartılayım, hedefim 52. Az görünen ama sürekli evde olduğum ve her boşlukta ağzıma abur cubur tıktığım için beni zorlayacak bi hedef
Niye korkutuyosun kızı aaaBak biz bir haftadir açız ona göre gel sende bizle aç kal ama yeme bişey tamam mı
Evlendiğimde 48'dim, 2 senede 10 kilo almışım yaSen söyle yamacıma gel kilon yok ama bünyen ben olmuş sana bi darılam
Birazdan 96 sayfayı okuyacağım, biri ölmüş mü kalmış mı, kaçamak yapanı falakaya yatırmış mısın bakim biNiye korkutuyosun kızı aaayok annem yok Orangegreysky sen gel bak çok güzel şeyler oluyor festival gibiyiz
kiz saka yaptim orange yazmasanda olurChocolita ilk sayfadan yola çıkarak;
Boyum 159 Kilom 58 sanırım ama sabah tekrar tartılayım, hedefim 52. Az görünen ama sürekli evde olduğum ve her boşlukta ağzıma abur cubur tıktığım için beni zorlayacak bi hedef
ben kendimi yazayim da sana moral olsunEvlendiğimde 48'dim, 2 senede 10 kilo almışım yaHatta 2 seneyi geç 1 ay önce yine 52'lerdeydim. Çoook kolay almaya başladım kiloyu kalbim çıt gözyaşım pıt
Hoş geldinChocolita ilk sayfadan yola çıkarak;
aynen oyle chocom 3. gun -1 kg kenHoş geldinbiz de çok zorlanarak başladık. Hala hazen kaçamak yaptığımız oluyor. Yarın sabah tartı günümüz. Pazartesiden pazartesiye tartiliyoruz. Bu hafta hiç kaçamak yapmayız inşallah ya. Bir rutine oturtmusken en az 3 gün geriye götürüyor
Olsun yaziyim ben kendi gelişimimi görürümkiz saka yaptim orange yazmasanda olurtek hedefimiz abur cubur ivir zivir yemeden saglikli beslenerek fit olmak :)
Bugün şunu fark ettim, sabah kalkıyorum bi kahveyle hemen bi şeyler atıştırıyorum (gong vs) bugün çiziviç yedim. Bi baktım yarım saat sonra acıktıracak o çiziviç 300 kaloriHoş geldinbiz de çok zorlanarak başladık. Hala bazen kaçamak yaptığımız oluyor. Yarın sabah tartı günümüz. Pazartesiden pazartesiye tartiliyoruz. Bu hafta hiç kaçamak yapmayız inşallah ya. Bir rutine oturtmusken en az 3 gün geriye götürüyor
Öyle değil de meydan dayağı şeklindeBirazdan 96 sayfayı okuyacağım, biri ölmüş mü kalmış mı, kaçamak yapanı falakaya yatırmış mısın bakim bi
Ülker'in form bisküvisini aldım çörek otlu. Yarısını kahvalti da yarısını akşam yiyorum. Acayip lezzetli. 170 kalori. Ekmegi bırakma aşamasında kullanabilirsin. Bende hep atıştırmalıklarla kilo aldım orangeeee en sevdiğim renk bu aradaOlsun yaziyim ben kendi gelişimimi görürüm
Bugün şunu fark ettim, sabah kalkıyorum bi kahveyle hemen bi şeyler atıştırıyorum (gong vs) bugün çiziviç yedim. Bi baktım yarım saat sonra acıktıracak o çiziviç 300 kaloridram, üzüldüm valla. Ben de inşallah mükemmel bi hafta geçiririm beni dürtün arada
İşin ilginç yanı o tarz şeyleri de çok severim. Bi yanda hamburger bi yanda salata olsun salatayı yerim mesela. Yulafı çok severim ve severek tüketirim öyle sağlıklı olsun bilmem ne diye değil. Ne bileyim düz makarna yerine kepekli makarnayı daha çok severimÜlker'in form bisküvisini aldım çörek otlu. Yarısını kahvalti da yarısını akşam yiyorum. Acayip lezzetli. 170 kalori. Ekmegi bırakma aşamasında kullanabilirsin. Bende hep atıştırmalıklarla kilo aldım orangeeee en sevdiğim renk bu arada
hamburger soyle ama ekmegini yemeİşin ilginç yanı o tarz şeyleri de çok severim. Bi yanda hamburger bi yanda salata olsun salatayı yerim mesela. Yulafı çok severim ve severek tüketirim öyle sağlıklı olsun bilmem ne diye değil. Ne bileyim düz makarna yerine kepekli makarnayı daha çok severimama o abur cuburlar...
Benim hiç salatayla isim yoktu diyet yapmazken. Kepekli şeylere falan alerjim vardı. Şekerli olur baharatlı tuzlu sağlıksız şeyleri serumla damardan alırdımİşin ilginç yanı o tarz şeyleri de çok severim. Bi yanda hamburger bi yanda salata olsun salatayı yerim mesela. Yulafı çok severim ve severek tüketirim öyle sağlıklı olsun bilmem ne diye değil. Ne bileyim düz makarna yerine kepekli makarnayı daha çok severimama o abur cuburlar...