- 23 Ocak 2021
- 2.358
- 10.981
Tartilar farkli ayni yerde ayni anda denedim bende 4 kilo fark ediyor esim ve digerlerinde 1 kilo bende 4 kilo farkListe ilk sayfada konu sonunda canım. Aynı fayans üstünde tartıldın dimi ve aç karnına
Bende yeni aldım canım dijital hiç fark etmedi sende neden oldu ki böyleTartilar farkli ayni yerde ayni anda denedim bende 4 kilo fark ediyor esim ve digerlerinde 1 kilo bende 4 kilo fark
Bilmiyorum ya gecen gun a101den aldim o bozuktu hep farkli cikardi iade ettim. Bugun medicalden aldik. Herkeste doğru bir kilo fark cikiyor diger tartiyla bende 4 kilo cikiyor bitek bende boyle yaptiBende yeni aldım canım dijital hiç fark etmedi sende neden oldu ki böyle
Keşke bimdekini alsaydıniz bugün dünBilmiyorum ya gecen gun a101den aldim o bozuktu hep farkli cikardi iade ettim. Bugun medicalden aldik. Herkeste doğru bir kilo fark cikiyor diger tartiyla bende 4 kilo cikiyor bitek bende boyle yapti
4 kilo da fark mi olur ya. Allah Allah. Tartı kaliteli bir tartı mı doğru sonuç vereceğine inaniyor musunTartilar farkli ayni yerde ayni anda denedim bende 4 kilo fark ediyor esim ve digerlerinde 1 kilo bende 4 kilo fark
Keşke bimdekini alsaydıniz bugün dün
Tam doğru çıkartıyor ya hemde uygundu.
A101 de vardı daha uygun bilerek almadım.
İmkanın varsa geri ver bimden al yarın hemen.
Benim disimdaki herkesin doğru cikiyor kac kere deneme yaptik. Komsunun olan biraz farkli cikariyormus 1-2 kilo farkediyor dedi ama hepsi ikisinde ayni anda ayni yere koyup denedik herkesde 1 kilo fark etti bende 4 kilo farketti benim yeni aldigima gore 73 kiloyum4 kilo da fark mi olur ya. Allah Allah. Tartı kaliteli bir tartı mı doğru sonuç vereceğine inaniyor musun
+1 akşama kadar bişey yemiyordum kız durmuyor diye hep abur cuburla geçiştiriyordumBiliyor musun o kadar kilo aldım hiç doymama olmadı bende dediğin gibi az şeyle doyabiliyorum. Sadece abur cuburla böyle kilo aldım. Çoğu zaman bir öğün yerine abur cubur yediğim olurdu
Kendini üzme canım. Eğer hep bu tartıyı kullanacaksan bundan sonra ona göre hareket ederiz. Canını sikma bu yüzden. Değiştirmek istersen de benim link attığım tartıyı öneririmBenim disimdaki herkesin doğru cikiyor kac kere deneme yaptik. Komsunun olan biraz farkli cikariyormus 1-2 kilo farkediyor dedi ama hepsi ikisinde ayni anda ayni yere koyup denedik herkesde 1 kilo fark etti bende 4 kilo farketti benim yeni aldigima gore 73 kiloyum
Abur cubura yer kalsın diye yemek yemiyordum bende düşün. Daha fazla cips yiyebileyim diye+1 akşama kadar bişey yemiyordum kız durmuyor diye hep abur cuburla geçiştiriyordum
Bir de eczanelerde kilo ölçümü yapan büyük cihazlar var yağ oranı kas oranı boy her şeyi ölçüyor. Bir de orada dene istersen tartinla çok fark ediyor mu bir bakBenim disimdaki herkesin doğru cikiyor kac kere deneme yaptik. Komsunun olan biraz farkli cikariyormus 1-2 kilo farkediyor dedi ama hepsi ikisinde ayni anda ayni yere koyup denedik herkesde 1 kilo fark etti bende 4 kilo farketti benim yeni aldigima gore 73 kiloyum
Olsa da yesekEkmeği hamur gibi değilse bir şey olmaz bence de. İncecik çıtır hamur üstüne
Parkeye mi koydun bende öyle yaptım bende de fark oldu kızımda olmamıştı mesela aynı yerde. Şimdi banyoya koydum choco dedi orası daha düz olur diyeTartilar farkli ayni yerde ayni anda denedim bende 4 kilo fark ediyor esim ve digerlerinde 1 kilo bende 4 kilo fark
Ay evet choco yaaa. Sırf zevkine bile yiyordum canım istemese bileAbur cubura yer kalsın diye yemek yemiyordum bende düşün. Daha fazla cips yiyebileyim diye
Karnıma sancı giriyordu artık şişkinlikten bir hal oluyordum yine de ertesi gün biraz iyi olunca aynısını yapıyordum. Nasıl bir şeker bağımlılıgıysa. Yazık ettim işte sağlığımaAy evet choco yaaa. Sırf zevkine bile yiyordum canım istemese bile
Gerçekten öyle ya kendimize ettikKarnıma sancı giriyordu artık şişkinlikten bir hal oluyordum yine de ertesi gün biraz iyi olunca aynısını yapıyordum. Nasıl bir şeker bağımlılıgıysa. Yazık ettim işte sağlığıma
Kendini üzme canım. Eğer hep bu tartıyı kullanacaksan bundan sonra ona göre hareket ederiz. Canını sikma bu yüzden. Değiştirmek istersen de benim link attığım tartıyı öneririm
Respirox marka medicaldeen aldik bugun herkes dogru cikiyor yoksa degistirrdim bir bende boyle fark cikti .Bunla devam edecgim.Uygulamasini indirdim Yag kas kemik vs hepsini ölcüyor. Ben birde adet olamadim onun siskinligi var omu etkiledi acaba diyorumBir de eczanelerde kilo ölçümü yapan büyük cihazlar var yağ oranı kas oranı boy her şeyi ölçüyor. Bir de orada dene istersen tartinla çok fark ediyor mu bir bak
Hem parkede hem banyoda ayni sonuc canimParkeye mi koydun bende öyle yaptım bende de fark oldu kızımda olmamıştı mesela aynı yerde. Şimdi banyoya koydum choco dedi orası daha düz olur diye
Bir fayans seç kendine tek bir fayans üstünde olsun hep fayans da değişmesin yani. Ödem de olabilir dediğin gibi moralini bozmaRespirox marka medicaldeen aldik bugun herkes dogru cikiyor yoksa degistirrdim bir bende boyle fark cikti .Bunla devam edecgim.Uygulamasini indirdim Yag kas kemik vs hepsini ölcüyor. Ben birde adet olamadim onun siskinligi var omu etkiledi acaba diyorum
Hem parkede hem banyoda ayni sonuc canim