- 18 Mart 2021
- 11.645
- 64.215
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neler yemedim ki hayyy ben böyle şansınNe yedin
Benim ki 77 çıktı tartıda aradaki farkı sen düşünEşim tartildi şimdi 80 kiloymus
Geçen sene 92 ydi bu adam diyet de yapmıyor nasıl verdi acaba
Günde 3-4 saat çalışıyor sürekli yatıyor su içiyor bol bol
Sinir oldum ama hala şişko
Yanında çok mu zayıf kalıyor erkekler genelde iri yapılı oluyor ya bence bişey olmazBenim ki 77 çıktı tartıda aradaki farkı sen düşün
Bu tam tersi ama biraz boylar yakın yırtıyorum kaba görüntüden normalde hep 85 di rahatsizliği var biraz ben dururken o zayıflamışYanında çok mu zayıf kalıyor erkekler genelde iri yapılı oluyor ya bence bişey olmaz
HoşgeldinMerhaba, bende katılabilir miyim?
HoşbuldumHoşgeldin
HoşgeldinMerhaba, bende katılabilir miyim?
HoşbuldummHoşgeldin
Şimdi ben kabaca anlatayım zaten kaptan ve topik sahibi choco anlatır yine.Hoşbuldum
İkinci kaptanŞimdi ben kabaca anlatayım zaten kaptan ve topik sahibi choco anlatır yine.
Pazartesi tartı günü.
Kendimizi tanitiyoruz.
Boy,kilo yaş hedef bilgileri giriliyor.
Günlük ne yediysek ne yaptıysak yazıyoruz.
Spor yapan arkadaşlar yazıp bilgilendiriyor.
Çok kasmadan ama salmadan zayifliyoruz
5. Sayfadan başladık biz topigeYorumları okumak istiyorum ama 92 syf.
Teşekkür ederimm. Zaten kilomu tam bilmiyorum şu an ama 85 civarındayım, pazartesi tartılırım. İnşallah bu girişimimiz son olur da bir daha gerek duymayız kg vermeye =))Şimdi ben kabaca anlatayım zaten kaptan ve topik sahibi choco anlatır yine.
Pazartesi tartı günü.
Kendimizi tanitiyoruz.
Boy,kilo yaş hedef bilgileri giriliyor.
Günlük ne yediysek ne yaptıysak yazıyoruz.
Spor yapan arkadaşlar yazıp bilgilendiriyor.
Çok kasmadan ama salmadan zayifliyoruz
adım sayar demişken saat almak kaldı geriye onu da alırsam tamamıyla vereceğim kendimi bugün çok aşım yaptım yarın toparlamam lazım kendimi böyle durumlar yoksen gelen gidenim arayan soranım yok kendimi kısıtlamaya çalışıyorum herkes bir yere çağırıyor arıyo5. Sayfadan başladık biz topige
Bir hafta olduk ama goygoy da çok var.
Bazı sayfalarda diyet listesi var,tartı önerileri,adım sayar oneriler var.
Ayyy amin aminTeşekkür ederimm. Zaten kilomu tam bilmiyorum şu an ama 85 civarındayım, pazartesi tartılırım. İnşallah bu girişimimiz son olur da bir daha gerek duymayız kg vermeye =))
Adım sayar da al bakalım ben pek düşünmüyorum ama belki alırımadım sayar demişken saat almak kaldı geriye onu da alırsam tamamıyla vereceğim kendimi bugün çok aşım yaptım yarın toparlamam lazım kendimi böyle durumlar yoksen gelen gidenim arayan soranım yok kendimi kısıtlamaya çalışıyorum herkes bir yere çağırıyor arıyo
Yarın anneme gideceğim normal bol yürüşlü günüm olacak ama gel gelelim ki pazartesi mevlid vereceğiz inşallah yorgunluktan hiç bişi yemem o günü de öyle yapatırım 2 tencere sarma saracağım tutun beniAdım sayar da al bakalım ben pek düşünmüyorum ama belki alırım
Evde kendi düzeninde olunca daha dikkat ediyorsun ama misafirlikte olmuyor
Açıkçası ben 2 daveti reddettim birine gittim sadece çay içtim.
Yakında düğünler var bakalım yaz zamanı ne yapicam