Birlikte yeniden başlayalım 💥

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben anneme gittim sürekli biseyler yedirmeye çalıştı.
Önüme tatlılar getirdi çok fena oldum
Ekmeksiz biraz ye akşam falan ama porsiyonlara dikkat et.
Kalori hesapla boylelikle kendine dur dersin

Çok zor sarmaya hayır demek offfff =)) Bu arada geçen bi bakmıştım zeytinyağlı sarmanın kalorsine aman Allahımmm hiç beklemiyordum aşırı kaloriliymiş

Ben anneme gittim sürekli biseyler yedirmeye çalıştı.
Önüme tatlılar getirdi çok fena oldum
Ekmeksiz biraz ye akşam falan ama porsiyonlara dikkat et.
Kalori hesapla boylelikle kendine dur dersin
Onun içinde uygulama var mı
Çok zor sarmaya hayır demek offfff =)) Bu arada geçen bi bakmıştım zeytinyağlı sarmanın kalorsine aman Allahımmm hiç beklemiyordum aşırı kaloriliymiş
Üfffff en sevdiğim yerlerden sınanıyorum hiç düşünmeden 1 tencere yerdim biliyormusun kararlı olmasam ama kilo vermem zayıflama gerek yoksa hayalim asla gerçekleşmeyecek gibi

Üfffff en sevdiğim yerlerden sınanıyorum hiç düşünmeden 1 tencere yerdim biliyormusun kararlı olmasam ama kilo vermem zayıflama gerek yoksa hayalim asla gerçekleşmeyecek gibi
Ben bir tane diyet uygulaması kullanıyorum.
Yemek ve ara öğün saatlerimi ayarladım bildirim geliyor.
Su için uyarı veriyor su içmeyi de arttırdim.
Kalori hesabı da yapıyor.

Ben de.. Çekirdek gibi yerim doymam ama 1000 kere yedikte ne hayrını gördük Şu an göbeğime bakarak iç çekiyorum.

Ben bir tane diyet uygulaması kullanıyorum.
Yemek ve ara öğün saatlerimi ayarladım bildirim geliyor.
Su için uyarı veriyor su içmeyi de arttırdim.
Kalori hesabı da yapıyor.

Ben de.. Çekirdek gibi yerim doymam ama 1000 kere yedikte ne hayrını gördük Şu an göbeğime bakarak iç çekiyorum.

Bunu bende indirdim reklam çok geri sildim
Bende aralıklı oruç uyg. indirdim. Bir hafta kullandım gayet güzel yapmışlar uygulamayı. Tekrar kullanmam lazım.
O hangisi

Peki sizlerin rutini nedir şimdi diyet, spor vs. Yada rutin oluşturdunuz mu?
Ben diyetisyenin verdiği listeye bağlı ilerliyorum.
Hatta biraz daha azalttım listeyi kendime göre ayarladım.
Sabah mutlaka kahvaltıdan yarım saat önce su içerek güne başlıyorum.
Günde 2 öğün besleniyorum 2 aran öğün yapıyorum.
Yeşilçay,kayısı çayı içiyorum.
Spor yapmıyorum ama evde daha çok hareket etmeye başladım
Dışarı çıktığım günler adım sayarla takip ediyorum artı adım atmaya çalışıyorum.
Havalar biraz daha düzelsin spora ve yürüyüşe başlayacağım.

Evde daha çok hareket etmeye başladım derken spor amaçlı mı yoksa genel temizlik, düzen için daha çok hareketli olmak vs. mi ? Şundan soruyorum ben sporu hiç seviyorum malesef, bi ara sporsuz, hareketsiz sadece diyetle kg vermeye çalşmıştım, Hatta baya kısıtlamıştım kendimi önce ki yemelerime göre, enerjisizlikten adım bile atamamıştım ilk günler, neyse o bile çok hızlı kg verdirmişti bana. Şimdi bu geçtiğimiz hafta hariç spora başladım ama diyette süper değilim. O zamanlarda ki gibi kg vermedim lakin vücudum inceldi bi nebze. Yani diyet zayıflamanın %70i, spor %30u dediklerini ben kendime kanıtlamış oldum. İkisini birlikte yapınca uçuşa geeceğiz inşallah. Tabi yemekten aşırı kısıtlamamak lazım.

Temizlik için değil hareket edeyim ki metabolizma çalışsın diye evde harekete başladım.
Bana da spor yapmak zor geliyor ama sadece diyetle kilo verip sıkılasmak çok zor.
Diyette kararlı olmak önemli.
Bak burada sabahdan aksama yedigimizi yazıyoruz o bile etkiliyor gaz veriyor.
Düzenli yersen kararında yersen miden alışır.
Diyet programı yükle ne yediğini düzenli yaz kalori hesabı yap

Evet, mideyi küçültene kadar biraz zorlanacağım. Sonrada irade kısmı zorlu olacak ama her geçen hafta farkı hem tartıda hem bedenen görmekte motive eder. Ayy çok teşekkür ederim, iyi karşıma çıktı bu grup enerjiniz güzel görünüyor dışarıdan Ben yatayım geç oldu yarın en geç pazartesi de kendimi tanıtırım çünkü çok uykum var bu gece =D Tanıştığıma sevindim, iyi geceler

Ay demi mesela biz haftada 1 köye gideriz. Bu hafta 4 gün gittim yarında gitcem sanırım

Bugünü tek lokma kaçamaksiz bitirdiğim için cook mutluyum bazı sınavlar verdim ama geçtim hic demiyorlar ki diyette yazıktır günahtır gözüne sokmayalim getiri götürü de ben yapıyorum üstüne birde şu uykuya çare bulsam ne iyi olur 2 aydır böyleyim 4 5 saat uykuya alıştı bünyem gece 2 3 olmadan uyuyamıyorum yemek de yok karnimin gurultusuyla otur dur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…