Birlikte yeniden başlayalım 💥

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
2 ana 2 ara öğün yapıyorum. Ana öğünlerin arasında tek ara akşam yemeğinden sonrada bir ara daha. Ara öğünlerde genelde meyve, kuru meyve, çiğ kuruyemis yiyorum. Diyetisyen proteinden cok karbonhidrat her öğün almalısın demisti akşam yemekte çoğunlukla karbonhidrat almıyorum söyledigine göre bu doğru değilmiş kas kaybetmemek için. Bugün mesela sabah yumurtami yedim tam buğday lavasla, akşam taze fasulye yoğurt, ekmek vs. Yemiycem bana verdiği listede var ama, çok teşekkür ederim cevabin için 🙏
Ya şöyle ki diyetisyenler bu işin en doğrusunu bilir fakat mantıken 2 ana öğün yiyen birinin protein ihtiyacı daha öncelik oluyor. Karbonhidrat da önemli tabii ki. Fakat bunu günlere bölebilirsiniz mesela akşamları haftanın 4 günü sebze 3 günü et grubu sonraki hafta haftanın 4 günü et grubu 3 günü sebze. Dengelenmiş olur böylece

Sabah
Sade nescafe
2 bardak şekersiz çay
Omlet yumurta
Yarım ekmek :KK43:

Öğle
Sade nescafe

Akşam
Bulgur pilavı 1 tabak
Çoban salata 1 kase

Bir tane bonbon şeker yedim bugün. Toplamda 924 kalori almışım. Nasıl artırabilirim bilmiyorum, bugün böyle kapatabilirim de.
Adım sayım 8binlerde. Bir şey yersem yürüyebilirim ama yemezsem böyle kalır. Karın doyurmak için geçen bir gün oldu.

Sweetcim bende günde bir-bir buçuk ekmek yerdim hemde beyaz.
Sabah yatim ekmeği kızartıp tereyegi,kaymak bal ne varsa.
Akşamda pilav makarna yanında ekmek yiyordum artık ekmek aramıyorum 🤭
3 dilimi 2 ye düşürdüm sende dene artık
Akşamları komple bıraktım ekmeği fark edecek bak görürsün.
Denedim ay sabahları yemiyorum çoğu zaman hemen acıkıyorum başka şeylere sarıyorum 😂 bence biraz daha zamanı var🤭

Ne yedin söyle de bende kendime kizmayayim daha kötüsü varmış diye 😂
Şimdi efenim dışarı beyti yedim amma velakin kahvaltı yapmadım. Akşamda sadece 2 3 çatal patates salatası attım ağzıma bu kadar 😂 sadece onu yediğim için kurtardım sanırım kalorisine baktım da 😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X