tamamdırÇok iyi benceeksi gibi eksi yapmışsın. O zaman ilk eksiyi alıyorum listeye
Canım seni listeye almamışım ki ben. Girmek istiyor musun listeyeTamam yapmayalım madem 2 hafta ödülsüz gidelim iki haftadan sonra istediğimiz Bi gün Bi ödül yaparız
Ben burada anlamadım vermiş mi almış mı ?Çok iyi benceeksi gibi eksi yapmışsın. O zaman ilk eksiyi alıyorum listeye
Bana kalırsa cuma günleri tartılalım yada pazar ama siz bilirsiniz tabitamamdırbu hafta herkes tam haftasında tartıldı ama Bi tartı günü mü belirlesek acaba
Günaydın kızlarbebem gece boyunca uyutmadı sabahın köründe de kalktı tartı günüm aslında ama 1.5 2 saatlik Bi uykuyla tartıldım sırf tartı günü olduğu için ödem vardır muhtemelen yani inşallah 88.5 ile başladım 86.6
İnşallah canım hadi baklım
Örnek at buraya bizde yararlanmak da eççik
Hoşgeldiniz buyrun yamacımıza hemen
Bence uygun.Kızlar tartı günlerinde karışıklık oluyor derseniz tek gün belirleyip öyle devam edelim. Bence pazartesi sabahları daha uygun gibi komple bir haftayı geride bırakıp yeni haftanın ilk sabahı olduğu için. Ama herkes fikrini belirtsin birlikte karar verelim
Bende ilk okuyunca aldı sandım ilk hafta üstüne kilo mu aldın ahahahah yazmıştım ki sildimHeeee sayı farkı görmedim gözlerim birbirine girdi
Bence de çok iyi olur kaptanımız ne derse o hadi hayırlı olsunKızlar tartı günlerinde karışıklık oluyor derseniz tek gün belirleyip öyle devam edelim. Bence pazartesi sabahları daha uygun gibi komple bir haftayı geride bırakıp yeni haftanın ilk sabahı olduğu için. Ama herkes fikrini belirtsin birlikte karar verelim
Bende ondan anlamadım ya öyle yazdım sonraBende ilk okuyunca aldı sandım ilk hafta üstüne kilo mu aldın ahahahah yazmıştım ki sildimyeni uyanınca böyle oluyor demek ki
Bana uyarKızlar tartı günlerinde karışıklık oluyor derseniz tek gün belirleyip öyle devam edelim. Bence pazartesi sabahları daha uygun gibi komple bir haftayı geride bırakıp yeni haftanın ilk sabahı olduğu için. Ama herkes fikrini belirtsin birlikte karar verelim
Kız benim canım da bir süt istiyor kiiSütlü Yeşilçay içeceğim10:00 da hafif bir kahvaltı yaptım
1.58 hedef 57
Evet evet gireyim bende listeye ilk başlangıç 88.5 1.58 boyCanım seni listeye almamışım ki ben. Girmek istiyor musun listeyekilonu girecektim eksiye düştün