- 23 Ocak 2021
- 2.358
- 10.974
Kiz yok ne ameliyati kurban olam yapmayin ole seyler :) Taklayla duzeliyor. Suyu rahat iciyorsan rahat ol. Su icemezsin bulantidan.Evet rahat içiyorum. Senin nasıl duzeliyordu peki? Ameliyat olan var bundan ya. Benim çok düşer deyince şaşırdım gerçekten
Tüp bebek doktoru ile görüştüğüm de ramazan ayında tartıya çıkarmıştı beniÖncekini nerde tartıldın
Ama takla da kolay mı sanki boynumu kırarım ki benKiz yok ne ameliyati kurban olam yapmayin ole seyler :) Taklayla duzeliyor. Suyu rahat iciyorsan rahat ol. Su icemezsin bulantidan.
Valla özelden mesajlar yağarErmiş gibi gezeriz burda Sweet havamız olur
Hıdırellez duamı yapıyorum bir haftada 12 kilo vereyim sağlıkla tüm yağlar gitsin etim sıkı olsun
Çekirdek çay candır :) çok nadir bi iki yudum ama kolayı icemiyorum ya boğuluyorum içersem fanta belkiAy ben çok içerdim cemos. Hem de cekirdekle kombin ederdim onu
Üfürükçülük de yapalım mı nooooluurrValla özelden mesajlar yağar
Müge anlıÜfürükçülük de yapalım mı nooooluurr
Kız kaç gün geçmiş üstünden belki artmıştı kilon şimdi düştü. Sen boşver şimdi o tartıldığını kendi tartınla aç karnına tartılıp devam edersinTüp bebek doktoru ile görüştüğüm de ramazan ayında tartıya çıkarmıştı beni
Ben okuyum sen üfle
Duayı ben ediyorum siz nam saliyosunuzÜfürükçülük de yapalım mı nooooluurr
İnşallah yaaa bana da moral olur belki böyle böyle gider kilo sıkntım başlarım tedavimedeKız kaç gün geçmiş üstünden belki artmıştı kilon şimdi düştü. Sen boşver şimdi o tartıldığını kendi tartınla aç karnına tartılıp devam edersin
O kadar dikkat ediyorsun elbet giderİnşallah yaaa bana da moral olur belki böyle böyle gider kilo sıkntım başlarım tedavimede
Komisyonumuzu alırız bu işler beleeeDuayı ben ediyorum siz nam saliyosunuz
Sen üst mesajlarda hiçbir şey değişmemiş kilomda demiştin dimi. Kaç gün oldu? Sen çünkü bildiğim kadarıyla en kaçamak yapmayanimizsinİnşallah yaaa bana da moral olur belki böyle böyle gider kilo sıkntım başlarım tedavimede
Hatta bir kaç kezde gördüm akşam yemeği bile yemedim yazdıSen üst mesajlarda hiçbir şey değişmemiş kilomda demiştin dimi. Kaç gün oldu? Sen çünkü bildiğim kadarıyla en kaçamak yapmayanimizsin
Evet sabit değişmemiş buraya mesaj yazdığımdan beri dikkat etmeye çalıştım kendimceSen üst mesajlarda hiçbir şey değişmemiş kilomda demiştin dimi. Kaç gün oldu? Sen çünkü bildiğim kadarıyla en kaçamak yapmayanimizsin
Evet yemedimHatta bir kaç kezde gördüm akşam yemeği bile yemedim yazdı