Birlikte yeniden başlayalım 💥

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende en azından kilomdan eminim artık başka yapacak şansım yok bugün başlamış gibi oldum artık 8 Mayıs'ta da tartılacağım tabi söz verdim sabah kahvaltı sonrası tartıyı alır almaz tartılmıştım yazamadım 🥺 yazmak istemedim elim gitmedi yazmaya üzüldüm baya
Öncekini nerde tartıldın

Eşimde o kadar gram ne diye moralimi bozdu ama pes etmek yok 🤭
Haftada 1 kilo bile kardır 💪
Aman onlar kendilerine baksınlar 😂 valla ben haftada 1 kiloya razıyım 😂 ay dur eksik dilek dilemeyim hem cuma gecesi hem hıdrellez 😂 sağlıkla kolaylıkla hızlı hızlı çok çok gitsin kilolar 🤲🏻😂

Aman onlar kendilerine baksınlar 😂 valla ben haftada 1 kiloya razıyım 😂 ay dur eksik dilek dilemeyim hem cuma gecesi hem hıdrellez 😂 sağlıkla kolaylıkla hızlı hızlı çok çok gitsin kilolar 🤲🏻😂
Hıdırellez duamı yapıyorum bir haftada 12 kilo vereyim sağlıkla tüm yağlar gitsin etim sıkı olsun 🥺

Afiyet olsun eylus 😋 bende bu akşamı hiç kacamaksiz kapattım. Sadece spor eksiğim var onu da belki bu gece yaparım. Bir şey sorcam kızlar gülmeyin de hızlı danstan göbek düşer mi? 😅 Göbek deliği biraz aşağı çekiliyormus gibi bir his var. Bana mı öyle geliyor onu da çözemedim ama
Kiz o öyle kolay birsey mi ben neler yapıyorum salonda biyerim düsmuyor 🤣 senin bu yaşta düştüyse 😁

Resmen ona bağımlı gibiyim cikom o yüzden bıraktım bu gece
Türk kahvesi az kalmıştı içmek istemedim yarın alicam.
Onlar şekeri geç o kadar zaralı ki yavrum süt tozundan ben çok oldu bırakalı süt ısıtıyorum içine dolu bir tatlı kaşığı gol nescafe miss 😍 şekerlimsi olsun dersen laktozsuz süt dene tadı sekerli gibi sütü

Onlar şekeri geç o kadar zaralı ki yavrum süt tozundan ben çok oldu bırakalı süt ısıtıyorum içine dolu bir tatlı kaşığı gol nescafe miss 😍 şekerlimsi olsun dersen laktozsuz süt dene tadı sekerli gibi sütü
Şekersiz Pepsi de normalinden daha şekerli gibi tadı. Bu bilgiyi boş verelim tabi unutalım :dondurma:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X