Birlikte yeniden başlayalım 💥

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet yemedim 😪 bi müddette yemedim ödem ve hormon ilaçları bitirdi beni
29 Nisan'da buraya yazmaya başlamışım net ondan 2 3 gün sonra başladık zaten ama benimde arada 1 2 kaçamak yapmam oldu su tüketiminde sıkıntım var sıklıkla içemiyorum

Bu haftayı hic kacamaksiz düzenli spor yaparak geçireceğim hedefim bu. Bunu yapayım haftaya bakarız 😆 otururken cama yansıyan görüntüme baktım da ciddiye almalıyım bu işi. Hamburgeri ye ertesi gün salata yedim diye sevin cikss bu böyle olmayacak🤨
Arada kaçamaklar da baya baya engelliyor bizi 😕

Screenshot_20230505_235534_Zepp Life.jpg

29 Nisan'da buraya yazmaya başlamışım net ondan 2 3 gün sonra başladık zaten ama benimde arada 1 2 kaçamak yapmam oldu su tüketiminde sıkıntım var sıklıkla içemiyorum
12 bardak içmek lazım. Alarm kur istersen saat başı çalsın. Gerçekten yağların atılması için su içilmesi lazim

Evet biraz alışmamız lazım 😂 ben muhtemelen yarın her yerim tutulmuş Bi şekilde uyanacağım 😭 sabah tartılacağım bakalım inşallah iyi sonuçlar gelir
Dun de ben öyle olmuştum bacaklarım cok ağrıdı alete binmistim. Bol eksiler olsun pazartesi hep birlikte tartilsaydik heyecanli olurdu😆😆

Sürekli ödül öğünü yapıyoruz zaten 😂😂😂 2 gün sağlıklı beslendik ödülü 😂😂
Bende bu haftaki günümü kullandım maalesef de haftaya belki 😂 haftaya kendime hedef koydum yani sabahtan itibaren kaçamaksız bir hafta geçirmeye çalışacağım sonunda gönül rahatlığıyla ödülümü yapmak istiyorum 😂

Bende bu haftaki günümü kullandım maalesef de haftaya belki 😂 haftaya kendime hedef koydum yani sabahtan itibaren kaçamaksız bir hafta geçirmeye çalışacağım sonunda gönül rahatlığıyla ödülümü yapmak istiyorum 😂
Bende kendime aynı hedefi koydum haydi bakalım o zaman sözümüzü tutalım sözünden cayan şipşisko olsun😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X