Birlikte yeniden başlayalım 💥

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet yemedim bi müddette yemedim ödem ve hormon ilaçları bitirdi beni
29 Nisan'da buraya yazmaya başlamışım net ondan 2 3 gün sonra başladık zaten ama benimde arada 1 2 kaçamak yapmam oldu su tüketiminde sıkıntım var sıklıkla içemiyorum

Arada kaçamaklar da baya baya engelliyor bizi

29 Nisan'da buraya yazmaya başlamışım net ondan 2 3 gün sonra başladık zaten ama benimde arada 1 2 kaçamak yapmam oldu su tüketiminde sıkıntım var sıklıkla içemiyorum
12 bardak içmek lazım. Alarm kur istersen saat başı çalsın. Gerçekten yağların atılması için su içilmesi lazim

Evet biraz alışmamız lazım ben muhtemelen yarın her yerim tutulmuş Bi şekilde uyanacağım sabah tartılacağım bakalım inşallah iyi sonuçlar gelir
Dun de ben öyle olmuştum bacaklarım cok ağrıdı alete binmistim. Bol eksiler olsun pazartesi hep birlikte tartilsaydik heyecanli olurdu

Sürekli ödül öğünü yapıyoruz zaten 2 gün sağlıklı beslendik ödülü
Bende bu haftaki günümü kullandım maalesef de haftaya belki haftaya kendime hedef koydum yani sabahtan itibaren kaçamaksız bir hafta geçirmeye çalışacağım sonunda gönül rahatlığıyla ödülümü yapmak istiyorum

Bende kendime aynı hedefi koydum haydi bakalım o zaman sözümüzü tutalım sözünden cayan şipşisko olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…