- 14 Şubat 2021
- 8.420
- 22.372
29 Nisan'da buraya yazmaya başlamışım net ondan 2 3 gün sonra başladık zaten ama benimde arada 1 2 kaçamak yapmam oldu su tüketiminde sıkıntım var sıklıkla içemiyorumEvet yemedimbi müddette yemedim ödem ve hormon ilaçları bitirdi beni
Arada kaçamaklar da baya baya engelliyor biziBu haftayı hic kacamaksiz düzenli spor yaparak geçireceğim hedefim bu. Bunu yapayım haftaya bakarızotururken cama yansıyan görüntüme baktım da ciddiye almalıyım bu işi. Hamburgeri ye ertesi gün salata yedim diye sevin cikss bu böyle olmayacak
Yerimizde sayıyoruz kilo korumak gibi oluyo. Bir müddet kaçamak falan yokArada kaçamaklar da baya baya engelliyor bizi
Su içme bende de azaldı yaa başta iyiydi29 Nisan'da buraya yazmaya başlamışım net ondan 2 3 gün sonra başladık zaten ama benimde arada 1 2 kaçamak yapmam oldu su tüketiminde sıkıntım var sıklıkla içemiyorum
12 bardak içmek lazım. Alarm kur istersen saat başı çalsın. Gerçekten yağların atılması için su içilmesi lazim29 Nisan'da buraya yazmaya başlamışım net ondan 2 3 gün sonra başladık zaten ama benimde arada 1 2 kaçamak yapmam oldu su tüketiminde sıkıntım var sıklıkla içemiyorum
Tartı uygulamasında var ayar yaptım kendime 1 litrelik şişe aldım su için yarından itibaren yanımda ayırmayacğım12 bardak içmek lazım. Alarm kur istersen saat başı çalsın. Gerçekten yağların atılması için su içilmesi lazim
Bende kilomu aşırı merak ediyorum şu an hiç tartilmadim. 80 görmeyi çok istiyorumArada kaçamaklar da baya baya engelliyor bizi
Geçmiş olsun. İlaç ve diyetle düzelir inşallah.İyi yapmışsın canım sağlığın iyi olsun da sonra devam edersin. Allah şifa versinbende devlette kan verdim üç dört tanesi çıkmış gerisi hala çıkmamış. Bu sonuca göre folat kötü tiroit kötü
Y evet zorlar aman yapamam.diyorsan yapma. bir direkten asılmak falanda iyi geliyor. Bak senin miden bulanmio dusme degl seninkiAma takla da kolay mı sanki boynumu kırarım ki ben
Benim için de leslie en uygunuKızlar 5 dk zumba denemesi, 10 dk kardiyo denemesi sonrası 30 dk Leslie yaptımbenim gibi yeni spor yapanlar için en kolayı leslie sanırım ki onda bile zorlandım
Evet biraz alışmamız lazımBenim için de leslie en uygunuvücut bir alışsın hele neler yapcazzz nelerrr
Dun de ben öyle olmuştum bacaklarım cok ağrıdı alete binmistim. Bol eksiler olsun pazartesi hep birlikte tartilsaydik heyecanli olurduEvet biraz alışmamız lazımben muhtemelen yarın her yerim tutulmuş Bi şekilde uyanacağım sabah tartılacağım bakalım inşallah iyi sonuçlar gelir
Sürekli ödül öğünü yapıyoruz zatenKızlar ödülü konuştuk mu ne kadar aralıkta ödül öğünü yapacağız
Bende bu haftaki günümü kullandım maalesef de haftaya belkiSürekli ödül öğünü yapıyoruz zaten2 gün sağlıklı beslendik ödülü
Tamamdır teşekkür ederim oksiY evet zorlar aman yapamam.diyorsan yapma. bir direkten asılmak falanda iyi geliyor. Bak senin miden bulanmio dusme degl seninki
Bende pazartesi sabahı tartiliyorummDun de ben öyle olmuştum bacaklarım cok ağrıdı alete binmistim. Bol eksiler olsun pazartesi hep birlikte tartilsaydik heyecanli olurdu
Bende kendime aynı hedefi koydum haydi bakalım o zaman sözümüzü tutalım sözünden cayan şipşisko olsunBende bu haftaki günümü kullandım maalesef de haftaya belkihaftaya kendime hedef koydum yani sabahtan itibaren kaçamaksız bir hafta geçirmeye çalışacağım sonunda gönül rahatlığıyla ödülümü yapmak istiyorum