- 2 Ağustos 2013
- 34.358
- 102.685
Öncekini nerde tartıldınBende en azından kilomdan eminim artık başka yapacak şansım yok bugün başlamış gibi oldum artık 8 Mayıs'ta da tartılacağım tabi söz verdim sabah kahvaltı sonrası tartıyı alır almaz tartılmıştım yazamadımyazmak istemedim elim gitmedi yazmaya üzüldüm baya
Düşse karın ağrın falan olurdu merak etmeSaklanıyor ablasıbeni korkutuyor hınzır
Aman onlar kendilerine baksınlarEşimde o kadar gram ne diye moralimi bozdu ama pes etmek yok
Haftada 1 kilo bile kardır
Bence -1 oldun gibi sen tam bir haftayi doldurup tartil birde. Tamamen aç. Haftada 1 kilo verirsek çok iyi sonuç bu aradaEşimde o kadar gram ne diye moralimi bozdu ama pes etmek yok
Haftada 1 kilo bile kardır
Hıdırellez duamı yapıyorum bir haftada 12 kilo vereyim sağlıkla tüm yağlar gitsin etim sıkı olsunAman onlar kendilerine baksınlarvalla ben haftada 1 kiloya razıyım ay dur eksik dilek dilemeyim hem cuma gecesi hem hıdrellez sağlıkla kolaylıkla hızlı hızlı çok çok gitsin kilolar
Bir haftada 12 kiloyu şimdi okudum ahahahHıdırellez duamı yapıyorum bir haftada 12 kilo vereyim sağlıkla tüm yağlar gitsin etim sıkı olsun
Olabilir canım dur bakalımBir haftada 12 kiloyu şimdi okudum ahahahbir de ciddi ciddi amin diye koymusum
Bende sen koyunca koydumBir haftada 12 kiloyu şimdi okudum ahahahbir de ciddi ciddi amin diye koymusum
Amin diye şaha kalktık kabul oluyomus bir deBende sen koyunca koydum
Kiz o öyle kolay birsey mi ben neler yapıyorum salonda biyerim düsmuyorAfiyet olsun eylusbende bu akşamı hiç kacamaksiz kapattım. Sadece spor eksiğim var onu da belki bu gece yaparım. Bir şey sorcam kızlar gülmeyin de hızlı danstan göbek düşer mi? Göbek deliği biraz aşağı çekiliyormus gibi bir his var. Bana mı öyle geliyor onu da çözemedim ama
Pazar tartılıyormuş -12 kgAmin diye şaha kalktık kabul oluyomus bir de
Dediler ya parmağını koy başka yerde atıyorsa kaymıştır. Dotumde mi atacak diye bekledimKiz o öyle kolay birsey mi ben neler yapıyorum salonda biyerim düsmuyorsenin bu yaşta düştüyse
Ermiş gibi gezeriz burda Sweet havamız olurPazar tartılıyormuş -12 kg
Onlar şekeri geç o kadar zaralı ki yavrum süt tozundan ben çok oldu bırakalı süt ısıtıyorum içine dolu bir tatlı kaşığı gol nescafe missResmen ona bağımlı gibiyim cikom o yüzden bıraktım bu gece
Türk kahvesi az kalmıştı içmek istemedim yarın alicam.
Şekersiz Pepsi de normalinden daha şekerli gibi tadı. Bu bilgiyi boş verelim tabi unutalımOnlar şekeri geç o kadar zaralı ki yavrum süt tozundan ben çok oldu bırakalı süt ısıtıyorum içine dolu bir tatlı kaşığı gol nescafe missşekerlimsi olsun dersen laktozsuz süt dene tadı sekerli gibi sütü
Ben gazlı içecek içmedigimden bu bilgiyi napayımŞekersiz Pepsi de normalinden daha şekerli gibi tadı. Bu bilgiyi boş verelim tabi unutalım
Neyse ki kola içmem belki 3 ayda bir kezŞekersiz Pepsi de normalinden daha şekerli gibi tadı. Bu bilgiyi boş verelim tabi unutalım
O yüzden unutalım dedim zatiiBen gazlı içecek içmedigimden bu bilgiyi napayım
Ay ben çok içerdim cemos. Hem de cekirdekle kombin ederdim onuNeyse ki kola içmem belki 3 ayda bir kez
Çekirdek çok fena ya bende başlasam duramamAy ben çok içerdim cemos. Hem de cekirdekle kombin ederdim onu