- 23 Ocak 2021
- 2.358
- 10.963
bunu dedin beni mahvettin artik kacamak yok ..Küçük sandığımız kaçamaklar kilo vermeye engel oluyor. Onu bir kessek müthiş kilo vericez. Onu yapınca vücut ne istediğini anlayamıyor bulduğunu yağa çeviriyor
Zayıfladığın içindir belkiAfiyet olsun eylusbende bu akşamı hiç kacamaksiz kapattım. Sadece spor eksiğim var onu da belki bu gece yaparım. Bir şey sorcam kızlar gülmeyin de hızlı danstan göbek düşer mi? Göbek deliği biraz aşağı çekiliyormus gibi bir his var. Bana mı öyle geliyor onu da çözemedim ama
Ya yarın ya pazar alayım diyorum canım tabii kalırsa inşallah bitmez.Ben bugün bimdekini aldım cemoşşş telefon uygulamalı olan baya iyi durdu gözüme de
Şimdi psikolojik olarak midem bulanır benim ahahahahmiden bulanir gobegin dusmusse ama dansla olacagni sanmam :)
Cemosummm 3u 1 aradaa tam bir şeker deposu1 haftaya bence o kaçamakları azaltiriz.
Ben bu 6 günde 4 kaçamak yaptıysam 4 yapmadım.
Birde kızlar ben Nescafe içiyorum 3u 1 arada.
Onu da bırakılan türk kahvesi içicem hergun.
O bile kaçamak gibi geliyor artık takıntı yaptım.
deme oyleŞimdi psikolojik olarak midem bulanır benim ahahahah
O 3ü 1 arada tatlılıktan beni komaya sokuyor asla içmem içemem1 haftaya bence o kaçamakları azaltiriz.
Ben bu 6 günde 3 kaçamak yaptıysam 3 yapmadım.
Birde kızlar ben Nescafe içiyorum 3u 1 arada.
Onu da bırakılan türk kahvesi içicem hergun.
O bile kaçamak gibi geliyor artık takıntı yaptım.
Alırsın beklersen perş a101e gelecek ama böyle değilYa yarın ya pazar alayım diyorum canım tabii kalırsa inşallah bitmez.
Bugün çıkamadım içimde kaldı eşimi de gönderemedim almaya.
Sen hiç yaşadın mı canımdeme oylebisey yerken bide sabah cok bulanir. Hareket ederken gobek etrafinda degisim bi agri hissedersin baya anlarsin yani dustugunu
Resmen ona bağımlı gibiyim cikom o yüzden bıraktım bu geceCemosummm 3u 1 aradaa tam bir şeker deposubaştan söylesene. Sebebi bulduk şu an
Annemde öyle aç karnına içer onu. Sigara yanında içer. Hep içer günde kaç kereResmen ona bağımlı gibiyim cikom o yüzden bıraktım bu gece
Türk kahvesi az kalmıştı içmek istemedim yarın alicam.
Nescafeyi bıraktım şuan artık içmem.O 3ü 1 arada tatlılıktan beni komaya sokuyor asla içmem içemem
Alırsın beklersen perş a101e gelecek ama böyle değil
Eveet cok genelde adete yakin agir seyler yaparsam duser benim . Babam rahmetlininde cok duserdi hamur gibi yogurturdu gobegini. Gogsnden gobegine biseyle olcerdi dusmus derdiSen hiç yaşadın mı canım
Ben bir kez içiyorum ara öğün yerine onu sayıyorum ama gerek yok ya türk kahvesi de kahve isteğini bastiyor.Annemde öyle aç karnına içer onu. Sigara yanında içer. Hep içer günde kaç kere
Evet rahat içiyorum. Senin nasıl duzeliyordu peki? Ameliyat olan var bundan ya. Benim çok düşer deyince şaşırdım gerçektenEveet cok genelde adete yakin agir seyler yaparsam duser benim . Babam rahmetlininde cok duserdi hamur gibi yogurturdu gobegini. Gogsnden gobegine biseyle olcerdi dusmus derdiBende yasadikca anladim baya hissettiryor kendini. Taklayla falan duzeliyor.
Suyu rahat icebiliyormusun
Tadını sütle yumuşatilabilirsin canım. Ya da az bir şey şeker atarsın hiç olmazsa şeker oranı düşük olurBen bir kez içiyorum ara öğün yerine onu sayıyorum ama gerek yok ya türk kahvesi de kahve isteğini bastiyor.
Hem daha faydalı.
Türk kahvesi içerim chocum sıkıntı yapmam ama neskafe daha kolay geliyordu galiba birde çok olduğu için alıştım.Tadını sütle yumuşatilabilirsin canım. Ya da az bir şey şeker atarsın hiç olmazsa şeker oranı düşük olur
Ahahahah nereye gitmişBen hiç hissetmiyorum ya başka yerde de attığını hissetmiyorum. Parmağımı koydum bastırdım
Saklanıyor ablasıAhahahah nereye gitmiş
Kız saçmalama. Karnın tok su çay içmişsin. O halde 600 gr bile iyi bence. Hızlı giden kilo hızlı alınıyorKomşuma gittim diyetteyim dedim önüme haşhaşlı koyuyor tabii yemedim.
Bir çay içtim.
Gitti tartı getirdi gözlerimi kapattım çıktım üstüne
Kahvaltıyı 2 saat önce yapmıştım su içmiştim çay içtim
600 gram vermişim
Aslında sanki hiç vermedim ama tartıda öyle çıktı.
Birde başka komşum diyette olduğun belli gözlerinin altı çökmüş dedi
Eşimde o kadar gram ne diye moralimi bozdu ama pes etmek yokKız saçmalama. Karnın tok su çay içmişsin. O halde 600 gr bile iyi bence. Hızlı giden kilo hızlı alınıyor